-
[quote=selçuklu;256254]az sonra gelir abi ... farelerle falan uğraşıyo o şimdi başka dopikte ...[/quote]
Allah seni güldürsün. Çok güldüm yahu. 3 Adet viskinin etkisiyle mi bilmiyorum. Ama Ozzy bey (Göpeğim oluyor gendileri) direk odasına sıvıştı.
Gerçekten bu aralar bende bir kaç sıçan, fare muhabbetine tanık olduk. Belki oda Rat Theory filan gibi bir kavram geliştirir.:..:
-
[quote=Astatin;256258]Tahrik sebebiyle yazıyom mecbur...
%58.96...üwwwww...(şu an MTX deki periyot boyunca)...<%60....üwwww
aşkolsun patron opt yok:cool::cool: gireni çıkana, haşırtı huşurtu, consecutive haşurtu yazıyoz anında:cool::cool:...yaw patron bonuz kulak met - a - for - i geyikti yaw...sistem trading teknik mevzularında sen benden ölçmesini bile beceremediğim mesafe kadar öndesin..lafı olmaz eyle bir karşılaştırmanın(tatilden bize ne alcan:::)[/quote]
Wayy, süper getiri.
Ama arada sistemi modify ettiğin gözümden de gaçmadı. Umarım gelecekte seni mutlu mesut eder. :..:
Tatilden peynir, güzel şarap vs getirebilirim.
Çok bilen çok yanılırmış. İyi trader çok kazanandır. O yüzden bilgi mevzuunu geçelim. (Hoş bende fena kazanmıyordum. üüüüwww)
-
[quote=sazan;256264]Wayy, süper getiri.
[COLOR=red]Ama arada sistemi modify ettiğin[/COLOR] gözümden de gaçmadı. Umarım gelecekte seni mutlu mesut eder. :..:
Tatilden peynir, güzel şarap vs getirebilirim.
Çok bilen çok yanılırmış. İyi trader çok kazanandır. O yüzden bilgi mevzuunu geçelim. (Hoş bende fena kazanmıyordum. üüüüwww)[/quote]
Modifikasyon yok...Foruma da yazdığım, ve farklılıkların çıktılarını yapıştırdığım MTX hataları sorunsalının halledilmiş halini fark etmişsindir..işin komiği, MTX in hata yaptığı versiyonunun getirisi bundan %1,5 daha iyi şu an:p:p ters modifikasyon.lelele.lelele.kom
-
[quote=Astatin;256266]Modifikasyon yok...Foruma da yazdığım, ve farklılıkların çıktılarını yapıştırdığım MTX hataları sorunsalının halledilmiş halini fark etmişsindir..işin komiği, MTX in hata yaptığı versiyonunun getirisi bundan %1,5 daha iyi şu an:p:p ters modifikasyon.lelele.lelele.kom[/quote]
Ben de senin uyarınla matriksin sapıtıklığını farkedince, koşullarımı önerdiğin gibi yazdım ve getiri %-12 civarı aşağıda. Şanşsızım. :o. O yüzden eski hal ile devam.
Modifikasyon yorumum için üzgünüm. Haklısın söylemiştin. üüü
-
Bayanlar gelir, Sazan kaçar.
Agustosa dogru görüşmek dileklerimle.
Herkese çok bollll kazançlar dilerim.
-
[quote=sazan;256269]Ben de senin uyarınla matriksin sapıtıklığını farkedince, koşullarımı önerdiğin gibi yazdım ve getiri %-12 civarı aşağıda. Şanşsızım. :o. O yüzden eski hal ile devam.
Modifikasyon yorumum için [COLOR=red]üzgünüm[/COLOR]. Haklısın söylemiştin. üüü[/quote]
üzülecek bir şey yok patron...:D kendimin bile %100 uymayı beceremediğim sistem için kapris ve gurur yapacak halimiz yok::: (çok aybediyon patron, sinyal farklılığının olduğu gün bile graf çıktılarını koymuştum..üstelik hatasız versiyonundaki sinyal zararlıydı:::)
Ha amerikalı 2 nci el araba satıcısı tarzı sistem satıcısı olsaydım çok bozulabilirdim;););):D:D:D gggaaaccc miii;);):D
-
[quote=sazan;256273]Bayanlar gelir, Sazan kaçar.
Agustosa dogru görüşmek dileklerimle.
Herkese çok bollll kazançlar dilerim.[/quote]
bi dakka bi dakka ne hediye alacan bize sorusu öksüz kaldı..ü[url]www..ha[/url] pardon patron..şarap peynir..way way way firenç dwelf points
-
[QUOTE=Astatin;256277]bi dakka bi dakka ne hediye alacan bize sorusu öksüz kaldı..üwww[/QUOTE]
yazmış ya patron ... :D
[QUOTE=sazan;256264]
Tatilden peynir, güzel şarap vs getirebilirim. [/QUOTE]
-
[quote=Astatin;256277]bi dakka bi dakka ne hediye alacan bize sorusu öksüz kaldı..ü[URL="http://www..ha"]www..ha[/URL] pardon patron..şarap peynir..way way way firenç dwelf points[/quote]
[quote=selçuklu;256278]yazmış ya patron ... :D[/quote]
he..bende yazmışımya patron:o:o.lelele
-
he yazılmış işte .. teprik ederim ....
-
dow 5 dakika
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img333.yukle.tc/images/8659traderx.jpg[/IMG][/URL]
-
karar yereleri ..
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5422/adsztxx.jpg[/IMG]