[quote=babazulu;337080]Sn tutku
Merakımı mazur görün ancak grafik cok isabetli bence.
dilbert kimdir?[/quote]
hissenet sitesinde degerli grafik calismasini paylasan ky yatirimci dostu.
Printable View
dilbert kimdir?[/quote]
hissenet sitesinde degerli grafik calismasini paylasan ky yatirimci dostu.
[quote=selçuklu;337091]stro baba bizi nelly amca gurtarırmıki .. üvvvv ...[/quote]
Açtım telefonu sordum... "Alacaktınız o puanları" dedi... Sanırım ondan da hayır yok... üvvvv... :..:
stro baba tom emmi biraz düştümü ne ... yoksa yoksa o pıvanları almadığımza sevinecekmiyiz ..... üvvvvvv ....... eskiden son yarım saate 100 200 pıvan çakarlardı ya .... yine öyle olsa üvvvv .....
[QUOTE=obsidyen;337088]beklediğim bi şey var...teyidini alayım paladan ondan sonra bir resim asacam...şimdi doğru olmaz...:([/QUOTE]
bekliyoruz abi .... yeterki bizi kurtaracak bi sayım olsun .... avatara bakınca bizi kurtaracak bi sayım olacak gibi ......:o
[quote=selçuklu;337097]stro baba tom emmi biraz düştümü ne ... yoksa yoksa o pıvanları almadığımza sevinecekmiyiz ..... üvvvvvv ....... eskiden son yarım saate 100 200 pıvan çakarlardı ya .... yine öyle olsa üvvvv .....[/quote]
Bence düşmeyecek bu patron... Aynı Nasdaq'ın 2000'e girerkenki haline benzemeye başladı... Çok çıktı düşmesi lazım mantığı o zaman da çok yatırımcı gömmüştü... Tikkatli olmak lazım... üvvv... Ok ile işaretlediğim yer aynı Dow'un şu anki hali gibi... Devamında birkaç ayda neredeyse endeksi ikiye katlamıştı... üvvv...
[QUOTE=Strategist;337099]Bence düşmeyecek bu patron... Aynı Nasdaq'ın 2000'e girerkenki haline benzemeye başladı... Çok çıktı düşmesi lazım mantığı o zaman da çok yatırımcı gömmüştü... Tikkatli olmak lazım... üvvv... Ok ile işaretlediğim yer aynı Dow'un şu anki hali gibi... Devamında birkaç ayda neredeyse endeksi ikiye katlamıştı... üvvv...[/QUOTE]
üvvvvvvv ..... ** dow ... ** nasdaq
Arkadaş NU ları güzel yakalamış. Ancak son kısımda henüz NU tam olarak oluşmamış.
NU ların herzaman beklendiği gibi çalışmadığını ve yabana atılmayak büyük ölçekde PU oluştuğunu grafikde gösterdim.
Büyük PU , küçük NU yu döver .boks..boks..boks.
[URL]http://i55.tinypic.com/2eed9hg.png[/URL]
[quote=tutku;337075][URL]http://img208.imageshack.us/img208/6535/vobn.png[/URL]
dilbert´ten alinti,haftanin vob grafigi.[/quote]
dilbert kimdir?[/quote]
[quote=tutku;337094]hissenet sitesinde degerli grafik calismasini paylasan ky yatirimci dostu.[/quote]
dilbert ya da roberto hilbert isimli KY dostu arkadaşın divergence dediği 2 noktada da divergence YOKTUR!
kusura bakmasın ama saçmalamış.
aha sıyıracam iyice ... neovavede girdik .... vay anasını ..Sazan abim uyarmıştı kafanı garıştırma diye ... üvvvvvvvv ..... Allah sonumuzu hayretsin ... :o:oüüü
[quote=TÜRKOĞLU;337112]dilbert ya da roberto hilbert isimli KY dostu arkadaşın divergence dediği 2 noktada da divergence YOKTUR!
kusura bakmasın ama saçmalamış.[/quote]
hatta farklı yerlerde çok net iki PU var ama NU yok..bence demiyorum, çünkü gayet.net
[quote=Astatin;337118]hatta farklı yerlerde çok net iki PU var ama NU yok..bence demiyorum, çünkü gayet.net[/quote]
O PU yu göstermiştim abi.
[URL]http://i55.tinypic.com/2eed9hg.png[/URL]
[QUOTE=Astatin;337118]hatta farklı yerlerde çok net iki PU var ama NU yok..bence demiyorum, çünkü gayet.net[/QUOTE]
o pıvanları alaydık iyiydi hacıstatin ..demedimmi patron ... .. sende demiştin stro babaya ... bakkal amcayada dedim .... alacaktık dedim .... bide neowave okuyoz şimdi .. .... :o:o