iyi akşamlar,iplerimiz abd nin elinde...........long
Printable View
iyi akşamlar,iplerimiz abd nin elinde...........long
[QUOTE=thracian;80391]Ben:))[/QUOTE]
iyi bari.. gece boğaların hücumuna uğradığımda yanımda 1 kişi olsun:)
spota son dk verişleri hoşuma gitmedi ve dayanamadım bastım kısayı..
ne de olsa aklı spotta parası vob da birisiyim ben:..:
[QUOTE=jerfin;80388]hehehe geceye short giren başka var mı:)[/QUOTE]
Evet, kısadayım, dow şu sıralar ekside, yurtdışındada ilginç bir gün olabilir, yada beklenen düşüş başlayabilir diye düşünüyorum..
Herkese ii akşamlar, saygılar..
Piyasa neden düşmüyor neden kasıyolar neden 500 600 800 lü kontratlar kademelerde şünkü piyasayı efg dsi cıtı yönlendiriyor alıs satıs dengesine baktığımızda ise 15000 uzun oldukları yerli yabancı ilk 3 ün yine 15000 uzun oldukları görülüyor ve onlar kısalamadıkça zor geliyor dowdaki de bıktırma hareketleri sonra yukarı yapacaklar
ya ben durumumu neden değiştiremiyorum ?
Halı çıkmaktan nefret ediyorum
dow az sonra 7990 lara gördüğünde öyle bi vereceklerki 5 dk da 100 puan sagıda olacak sonra gene yukarı +.
[QUOTE=jerfin;80397]ya ben durumumu neden değiştiremiyorum ?[/QUOTE]
Hep kisa oldugun icin bence:)
Zaten Hexen Baba`nin agir hareket eden kitlesindensin diye düsünüyorum. Ben de öyleyim de:D
bu flat olma işini sevdim senede 3defa fln anca oluyorum bu yanlış hatırlamıyorsam 2.si 34500giderse cok mutlu olurum oradan basarım shortları
[quote=furkan;80400]bu flat olma işini sevdim senede 3defa fln anca oluyorum bu yanlış hatırlamıyorsam 2.si 34500giderse cok mutlu olurum oradan basarım shortları[/quote]
sen bu shortları zor basarsın, bu short sevdası niyedir,ben anlamadım,yükselsin,işler düzelsin,krediler açılsın...
Gbp/usd bu arada long verdi, taze sinyal, 2gündür shorttu yazmıştım...
[QUOTE=teo;80401]sen bu shortları zor basarsın, bu short sevdası niyedir,ben anlamadım,yükselsin,işler düzelsin,krediler açılsın...
Gbp/usd bu arada long verdi, taze sinyal, 2gündür shorttu yazmıştım...[/QUOTE]
bencede düzelsin bukadar karamsar değildim ama bu gidişle zor düzelir daha Türkiyede birşey yok psikolojik kriz başındayız malesef
[QUOTE=thracian;80399]Hep kisa oldugun icin bence:)
Zaten Hexen Baba`nin agir hareket eden kitlesindensin diye düsünüyorum. Ben de öyleyim de:D[/QUOTE]
nihayet değiştirdim durumumu:))
evet ağır hareket eden kitleyim..:..: trende oynarım genellikle.. kısaları kapa-aç yaparak maliyeti 400 puan yukarı çektim.. sabah yukarı açması işime gelir, diğer yarıyla da satış yaparım maliyeti biraz daha yukarı çekerim.. yukarı inancım yok, ha yanılırsak da zararı keser çıkarız..
C eeee.... der kaçarım.. Flatladım ... Akşama yada yarın dowdan sıkı çakılma bekliyorum..