60 dk lık grafiikde gelen satdan sonra bir OBO da burada gözleniyor.. Diğer göstergeleri yatay aşağı görünsede günlük grafikde göstergeler daha zayıf ancak günlük sistemde henüz sat sinyali yok..henüz
Printable View
60 dk lık grafiikde gelen satdan sonra bir OBO da burada gözleniyor.. Diğer göstergeleri yatay aşağı görünsede günlük grafikde göstergeler daha zayıf ancak günlük sistemde henüz sat sinyali yok..henüz
[quote=jerfin;80440]gerçekten bırakabileceğinize inanıyor musunuz.böylesi bi bağımlılıktan tamamen kopması zor.. Güçlü bi irade lazım, yada paranın bitmesi lazım:)[/quote]
10 kontratı tarihe gömdüm 12 ay oldu baslayalı hissede tarihe gömdüğüm para ise 40 kontrat karsılığı en azından elimde değersizde olsa tekrar eski konumuna gelebileceğini umduğum kağıtlar var vobda daha az kaybitmişim her şeye rağmen ama hisseye daha çok yatırdığım kesin bi şekilde kopacağım eminim sigara bırakmaktan zor değildir
[quote=serkanyurttas;80441]Dow da son hareket 22 30 da baslar bu tip günlerde 22 30 kadar nazlanıp son bi atak yukarı 8123kapanıs olur yarında açılışla 8000 lere değip tekrar döner[/quote]
Vob bırakma düşünceniz yerinde bir karar yoksa dow şuraya gider ordan döner buraya değer vs. vs. vs. böyle şeyler düşünerek para kazanılmaz.....
asti, brent petrolün grafiği koyabilir misin?
[quote=hexa;80439]Moralini bozma Serkan :) Vob, Imkb... hepsi fani dünyanın yanılsamaları aslında kimse kazanmıyor ne ayılar ne de boğalar :D Yahu Astatincim pek sessizsin bu akşam :D Dolar forexte kapanışla aynı yani dow'un % 2 lik artışını takmadı neden ?[/quote]
Kim bilir :) Çözemediğim her ilişki benim için metafizik bir ilişkidir, anlamadığım olaya kağıt açmam..Her zaman sistem :)
[QUOTE=cırcır;80446]Vob bırakma düşünceniz yerinde bir karar yoksa dow şuraya gider ordan döner buraya değer vs. vs. vs. böyle şeyler düşünerek para kazanılmaz.....[/QUOTE]
desteklediğine göre seninde kafanda bırakma düşüncesi var:)
bende ayda 1 defa al-sat yaptırtacak sistem arıyorum:..:
[quote=jerfin;80448]asti, brent petrolün grafiği koyabilir misin?[/quote]
Endekste kısa girdiğin için kendinimi yakacaksın :)
[quote=serkanyurttas;80436]Burdan basarılı tradelerinden dolayı mbm engin bilgi sahibi arastırmacı kişiliğinden dolayı sn teo yada teşekkürlerimi sunarım arkadaşlar gördüğünüz gibi forumdan bile kopamıyorum tamamen bağımlı olmusuz ilk işim yarın telekoma gidip internet bağlantısını iptal ettirmek olmalı belkide :([/quote]
ewt bir sure uzaklasmak iyi olabilir....ornegin son 2-3 gundur fena carptilar beni de ama bugun dogru yonu yakalamis gibi gorunuyorum....bu gece terste kalsaydim bende biraz ara vermeyi dusunuyordum....ama kendim adima bu sitede yorumlarini okudugum kisilerden birisiniz...sizleri yine gormek isteriz buralarda
Katicim,
Şimdi be yarın Ayu eti sıyırırken, yamyam olduğum iddia edilmez değil mi :)
[quote=jerfin;80450]desteklediğine göre seninde kafanda bırakma düşüncesi var:)
bende ayda 1 defa al-sat yaptırtacak sistem arıyorum:..:[/quote]
Öyle bırakmak gibi bir düşüncem yok zaten yeni başladım ben. dow şuraya gider ordan dönder böyle olur şöyle olur gibi şeyler düşünerek kafamı yormam :) Üstelik bir faydası da olmaz
vobta eğer bılgısayarın başında değil isen
dışarıdan talımatla vobu yonetmek bence çok zor
ısterse yonetenler dunyanın en ıyısı olsun
[QUOTE=Astatin;80451]Endekste kısa girdiğin için kendinimi yakacaksın :)[/QUOTE]
ya ben nasıl başedeceğim bu kısa sevdasıyla:) ya bu shortları yakayım, yada kendimi.. başka çıkışı yok bu sevdanın.. mutlu sona eremeyeceğiz..:..: