.leleledowda fınans hısselerı gene gocuk
fınans hııselerıne rağmen artış fena değil
bank of amerıcadan kotu kokular gelmeye başladı
Printable View
.leleledowda fınans hısselerı gene gocuk
fınans hııselerıne rağmen artış fena değil
bank of amerıcadan kotu kokular gelmeye başladı
Aracı kurumdan paranızı çekin ve hesabınızı kapatın interneti kapatmaya gerek yok. Hesabı tekrar aktive etmemk için de irade lazım.
[quote=cırcır;80446]vob bırakma düşünceniz yerinde bir karar yoksa dow şuraya gider ordan döner buraya değer vs. Vs. Vs. Böyle şeyler düşünerek para kazanılmaz.....[/quote]
evet ben paranın nasıl kaznılacağını öğrenemedim vobda daha 2 ay önce ana paramı 1 haftada 3 katına çıkardım 2 haftada geri verdim sabah açılışla yüzde 70 karlı olduğum günler oldu çeşitli ortalamalr forex ıbs takaslar bitürlü ekran karsısında o yaramaz çocuğa dur diyemedim dediğim zamanlar oldu ama nette diyemedim
vobu gençlere emanet ediyorum artık
vobu şöyle tarif ediyorum o bir aşk tutku sana ihanet etse bile vazgeçilemez ama ben artık yokum slmlr
[quote=jerfin;80456]ya ben nasıl başedeceğim bu kısa sevdasıyla:) ya bu shortları yakayım, yada kendimi.. başka çıkışı yok bu sevdanın.. mutlu sona eremeyeceğiz..:..:[/quote]
Yarın sabah kahvaltın benden :) Tost çift kaşarlı olsun, çay sınırsız :) benden...
[QUOTE=Astatin;80453]Katicim,
Şimdi be yarın Ayu eti sıyırırken, yamyam olduğum iddia edilmez değil mi :)[/QUOTE]
bende et yok zaten safi kemik.:).hani katlettiğine değmem.. kendine besili ayu bul sen..
kapanış tahmınını revıze etmek ıstıyen varmı
[quote=jerfin;80461]bende et yok zaten safi kemik.:).hani katlettiğine değmem.. kendine besili ayu bul sen..[/quote]
Kim var bakiim besili ayı.:) Sistemler al verdiği halde geceye şort giren kim bakiimmm..saklanmasın çıksın ortaya:..::..:
[quote=okansak;80462]kapanış tahmınını revıze etmek ıstıyen varmı[/quote]
8088 olan tahminimi, 8188 olarak revize ediyorum..barttım biliyorum ama 3 adet 8 den vazgeçemem :)..
[quote=Astatin;80464]8088 olan tahminimi, 8188 olarak revize ediyorum..barttım biliyorum ama 3 adet 8 den vazgeçemem :)..[/quote]
3 adet 6 verelim sana :D
astatın ruh halın karışık galıba
yenı avatarına bakınca
[QUOTE=Astatin;80463]Kim var bakiim besili ayı.:) Sistemler al verdiği halde geceye şort giren kim bakiimmm..saklanmasın çıksın ortaya:..::..:[/QUOTE]
aha sana yemin vallahi benim sistem satda kapattı:..:
[quote=serkanyurttas;80459]evet ben paranın nasıl kaznılacağını öğrenemedim vobda daha 2 ay önce ana paramı 1 haftada 3 katına çıkardım 2 haftada geri verdim sabah açılışla yüzde 70 karlı olduğum günler oldu çeşitli ortalamalr forex ıbs takaslar bitürlü ekran karsısında o yaramaz çocuğa dur diyemedim dediğim zamanlar oldu ama nette diyemedim
vobu gençlere emanet ediyorum artık
vobu şöyle tarif ediyorum o bir aşk tutku sana ihanet etse bile vazgeçilemez ama ben artık yokum slmlr[/quote]
Geçen 22 günlük ortalama kırıldı diye kendiniz söylüyordunuz. ben o gün sattım ve bugün 33.175 takip sayısı tekrar yukarı kırıldı tekrar aldım.....
Alın size 1000 puan..... Sizin sayenizde ben kazanıyorum da siz neden kazanamıyorsunuz anlamıyorum. Sanırım dow düşer şuraya gelir vs. düşünceleriniz yüzünden