-
a.trijde ,direk dow da 8.000 hedef diyor...arada bir tepki falan diyor amme...asıl çizimleri dow da şelale...
gecen seneden bilirim..bu analistin son haftalarda baskın olarak düşüncesi dogru çıkıyor..mesela 3-4 hafta şelale derken son hafta tepki derse bile,asıl olan şelaledir...
-
düşüşün sebebi...............
yorgo merkel.e ağır konuşmuş.......
ben senin a ***** demiş.......
-
-
[quote=abka;202294]a.trijde ,direk dow da 8.000 hedef diyor...arada bir tepki falan diyor amme...asıl çizimleri dow da şelale...
gecen seneden bilirim..bu analistin son haftalarda baskın olarak düşüncesi dogru çıkıyor..mesela 3-4 hafta şelale derken son hafta tepki derse bile,asıl olan şelaledir...[/quote]
[I]kıvırmadan söyleyecek........yok öyle kıvırmak.......[/I]
[I]harbi delikanlı gibi....[/I]
[I]gerisi yalannn ulannn..:mad:[/I]
-
[quote=boz ayı;202295]düşüşün sebebi...............
yorgo merkel.e ağır konuşmuş.......
ben senin a ***** demiş.......[/quote]
Ayucum,
Dün ödünç para vermiştin yorgoya
Bu kavgada senin paraları iç etmesinler....:::
-
[quote=Astatin;202296]64000 kapasın bence[/quote]
Bugün çok olumlusun:D
-
dünün herkes için ne kadar ilginç olduğu dün gece saat 03 te 26 üyenin siteyi takibinden belliydi. vurgun yiyen çoktu galiba
-
[quote=Astatin;202296]64000 kapasın bence[/quote]
aslında 63000 daha iyi olur
-
[quote=excali;202299]Bugün çok olumlusun:D[/quote]
çok yıprandık fikret:D
-
müsterih açılış oldu..hehe..
-
[quote=Astatin;202304]çok yıprandık fikret:D[/quote]
selçuklu ters yöne yılan oynatıyo, bak.. :D
-
[quote=EMEKDAR;202298]Ayucum,
Dün ödünç para vermiştin yorgoya
Bu kavgada senin paraları iç etmesinler....:::[/quote]
[I]yorgo benden it gibi korkar........[/I]
[I]dalağını alırım............boks.[/I]
-
Bu eurusd durumu kötü be. içim acıdı bakınca. su falına baktım, 1.34 soluklanır 1.31 e kadar giderim ben kimse tutamaz diyor....
-
[QUOTE=prodrive;202308]Bu eurusd durumu kötü be. içim acıdı bakınca. su falına baktım, 1.34 soluklanır 1.31 e kadar giderim ben kimse tutamaz diyor....[/QUOTE]
vob ne olur patron su falında..güzel yorumladın..bi kaç gündür:)
-
Madem hayal kuruyoruz hiç kapamasın, 24 saat açık olsun, zabaha gader berduş gibi ekran başında takılalım...:)))
-
ne güzel düşüyor.....
maşalah maşallah...
tü tü tüü..
-
Spotta panik satışlar var gibi gözledim sanki...
-
dün kapanışta 65.850 den yaptığım ek shortları 65.300 den kapattım.. yuyarı teperse yine shortlamak için kapital bulunsun diye..:)
-
tepki gelebilir..........
-
[quote=boz ayı;202316]tepki gelebilir..........[/quote]
65.250 maliyetim.......
genelde tepkiler maliyetlerde olur.........
-
425 longlar iztop oldu .. beklemedeyim .. a* ..
-
long giriyoz stopluyolar short giriyoz stopluyolar e a* ne girecez bi bilsem :)
en iyisi hiç girmemek .. euheuehueh dert yok tasa yok a* pala senın biz sovmekten usandık sen ı*nelıgınden gram kaybetmedin :)
-
65.200 altında ...
64.800 çok önemli................
yıkılırsa ........
şelale............
-
2 kontratın bağını çözdüm, diğerleri geçilmez kale dolareslerle bekliyorlar,
-
[quote=Kennym;202319]long giriyoz stopluyolar short giriyoz stopluyolar e a* ne girecez bi bilsem :)
en iyisi hiç girmemek .. euheuehueh dert yok tasa yok a* pala senın biz sovmekten usandık sen ı*nelıgınden gram kaybetmedin :)[/quote]
kennym patronaj en son dolare dediydin temiz iş demiştin,
-
275 shortşayne . .satış baskısı çöker bence .. % 5 düşer tahminim .. üvvv
-
-
[quote=Strategist;202310]Madem hayal kuruyoruz hiç kapamasın, 24 saat açık olsun, zabaha gader berduş gibi ekran başında takılalım...:)))[/quote]
Bunu bende düşünmedim değil :):D:D:D
-
where is küskü ... queenn apla bi smac... çaksana ..üüvvvvv
-
[quote=QUEEN;202309]vob ne olur patron su falında..güzel yorumladın..bi kaç gündür:)[/quote]
Suyun dibi bulandı ablacım vobu sorunca :) bi 64 var sanki gibi diyor.....
-
[quote=indregandi;202324]vay a*[/quote]
indicim,
Bir oyun alanı seçtinmi...
-
kara geçtim uşağlar.........
o kaddar dayağı boşuna yemişim..........
-
-
[QUOTE=indregandi;202322]kennym patronaj en son dolare dediydin temiz iş demiştin,[/QUOTE]
dedik de dun voba short gırdık duser deyu ordan darbe yıyınce ddedım bıde parıteden bınmesınler tepeme ..
anlayacagın gene yanlıs secım yaptım .. ya vob ya dolare gırecektım vob poz aldık babayı gosterdı sagolsun pala...
-
satışlar inandırıcı değil silkekeleme gibi sanki ..
-
günaydın,iyi seanslar arkadaşlar..
-
[quote=EMEKDAR;202329]indicim,
Bir oyun alanı seçtinmi...[/quote]
patronaj 65250 altına kalıcı bir inelim, oradanda bir 600 görürsek, belki 600-800 benim dünkü yereydi, oradan borçlandı bana, belki dönebiliriz, ....şimdilik yük hafifletip, yukarıdan basmak, sevinç için erken çünkü,
-
[QUOTE=selçuklu;202326]where is küskü ... queenn apla bi smac... çaksana ..üüvvvvv[/QUOTE]
smaç.dop hevalanınca çakıldı patron..hevalansın..bi daha...lelele..
-
alış baskısı var %5 çıkar bence tahminim .. üvvv .. quenn apla manşet at .. smac çakma .. üvvv .:o:o
-
[QUOTE=boz ayı;202330]kara geçtim uşağlar.........
o kaddar dayağı boşuna yemişim..........[/QUOTE]
beni de kara geçirdiler ama her an tekrar zarara geçirebilirler bozayım..:)
spotta birkaç gün 65.000-66.000 arasında tutup, mal dağıtımı yapacaklarını düşünüyorum.. ben de ek shortları bu düşüncemden dolayı kapattım.. 64.800 ana shortlar asla kapanmayacak ama.. tepki geleceğini düşündüğüm yerde ek shortlar kapanıp yukardan tekrar açılacak.. haftaya salı gününden sonra da kıpraşmam yaslanırım arkaya..:::
stratejim bu şimdilik:)