[quote=catedral;80482]Yok kesinlikle sayılmaz.. Bende Bıçaklarımı biliyorum zaten.. Vahşi olduğum düşünülmez dimi :..:[/quote]
Sen tüm çevresel faktörlerden bağımsız olarak vahşiisn zaten:..::..:
Printable View
[quote=catedral;80482]Yok kesinlikle sayılmaz.. Bende Bıçaklarımı biliyorum zaten.. Vahşi olduğum düşünülmez dimi :..:[/quote]
Sen tüm çevresel faktörlerden bağımsız olarak vahşiisn zaten:..::..:
[quote=serkanyurttas;80479]22 günlük ortalama yarın 33700 den geçiyor 33175 nerden çıktı hiç bilmiyorum spottada 33550 100 de ise 25920 den geçiyor asağı inerken veya yukarı çıkarken ilk tepkiler 22 günlük den gelir yani açılış normalde 33700 lerden olmalı 33200 lere gevsedikten sonra tekrar yükselebilmeliyiz ama py long olduğundan kafasına göre açar[/quote]
sn. cbaykusun yöntemle 22 günlük hesaplayın 33.187 çıkıyor.
jerf bende kısayım 1,3 kaldırac :)
[quote=mersiyk;80489]jerf bende kısayım 1,3 kaldırac :)[/quote]
o nasıl kaldıraç ya okul gezisi gibi :D :D :D
[QUOTE=okansak;80462]kapanış tahmınını revıze etmek ıstıyen varmı[/QUOTE]
Erkek adam sözünden dönmez. .dng
(Gerçek işlem yapıyor olsak döner tabi)
7988,23 devam ediyor. 2 tane 8 var.
astatın downun kapanışı 8088 goruyorıum super tebrıkler
[QUOTE=mersiyk;80489]jerf bende kısayım 1,3 kaldırac :)[/QUOTE]
yarın birimizi cati'ye, birimiz de asti'ye mama olacağız desene..:..:
[quote=mersiyk;80489]jerf bende kısayım 1,3 kaldırac :)[/quote]
1,3 kaldıraç ne demek yaww... 3 mü, 1 tam 3 bölü 10 manasında mı? ilki ise bahtsız ayu, ikincisi ise ruhu spotta kalmış ayu...
bu arada genelde bayanlarımız (bayma işini yapan kişi manasında değil, cinsiyet olaraktan misız yani) kısa da kalmış..:..:
[quote=VOBiX;80483]GOLDMAN SACHS IN ILGINÇ AÇIKLAMASI..
Hatiliyorsaniz geçen hafta, ismini vermek istemiyen bir fon yöneten S&P üzerine 5 Milyon PUT kontrat aldigini yazmistim (S&P de -17% düsüs öngördügünü dolayindan)...
Iste dün ayni açiklama yi GOLDMAN SACHS yapti : resmen müsterilerine S&P PUT almak tavsiyesini verdi. :GOLDMAN resmen önümüz aylarda S&P de -11% düsüs öngörüyor..
[COLOR=blue]BS[/COLOR][/quote]
buna benzer kotu haber dunya kadar one capıtal cıtı bank of yuzde 10 yakın eksıde 2 bakkda sıfır cekmeye ramak kaldı 1, kusurat dolarlarda.ve cumhurıyetcıler senatoda karar oncesı kararsız..ustelık bu karar onaylansa bıle resmen abd para basmak zorunda burada kan cıkmadıkca rahatlamaz dow mowww hıkayeeee longlayan longlasınn koparr kol kanat yakındaaaaaa .boks..boks..boks..boks..boks..boks.
[quote=okansak;80492]astatın downun kapanışı 8088 goruyorıum super tebrıkler[/quote]
ben 78 görüyorum..aha görüyorum görüyorum:..:
[quote=jerfin;80493]yarın birimizi cati'ye, birimiz de asti'ye mama olacağız desene..:..:[/quote]
:..: :..: :..:
[quote=cırcır;80488]sn. Cbaykusun yöntemle 22 günlük hesaplayın 33.187 çıkıyor.[/quote]
yeni vadede o hesaplamayı bırakmıstım ok anladım