Babacan: [b]YYLD :D[/b]
-matrıks-
Printable View
Babacan: [b]YYLD :D[/b]
-matrıks-
obomu oldu 15 dk vay a* .. a* .. ehuehueh
[QUOTE=bull market;202383]Z.İ.S.D :..::..::..:
Dün hiç bakamadım piyasaya ama,
müsterihim :)))[/QUOTE]
aha sevgili bullmarket gelmiş....
son 7 günümüz.... bitsin bu ızdırap....
[QUOTE=mbm;202386]aha sevgili bullmarket gelmiş....
son 7 günümüz.... bitsin bu ızdırap....[/QUOTE]
::::::::::::
[quote=boz ayı;202380]veya 65.800..66.650...67.000..67.700...69.000..
dirençlerini geçe[B]bilir...[/B]
[B]nasıl yorum ama...[/B]
[B]bu rakkamlara illaki oturacak...sonrada ben bildim.........:..:[/B][/quote]
mesele o değil yeğen mesele hangisi olcek onu bilmek :::.dng
[QUOTE=bull market;202383]Z.İ.S.D :..::..::..:
Dün hiç bakamadım piyasaya ama,
müsterihim :)))[/QUOTE]
helal bull patron çöksün a* .. bende kısayım .. teprik ederim.. 350 kısa tekrardan .. üvvv .. ama uzlaşacaksan heç müsterih değilim patron .. üvvv ... ıngaaa ... :o
uzlaşmasan olmazmı patron .. şakacıktan yaz .. uzun yaz .. uzunda uzlaşacam fikir değiştirdim de .. % 5 düşelim patron etme eyleme .. üvv .. (patron şaka yapıyorum .. inşallah alınmazsın .. üvvv)
[quote=enorton;202376]Babacan:"toparlanmanın guclu sınyallerını gormeye basladık"
-matrıks-[/quote]
kendini toparlıyor,...adam vermeyince nereye toparlanacak, istersek alırız, yok canım kolaydı öle, ödevler var, yap al,......
[QUOTE=mbm;202386]aha sevgili bullmarket gelmiş....
son 7 günümüz.... bitsin bu ızdırap....[/QUOTE]
Bi oğrayıp bakıyım dedimdi:), vade sonuna oynuyorumya arkama yaslandım terse gidiyor piyasa:..::..::..:
Izdırap size uzak dursun, nasıl uygun görüyorsanız o yönde pataklayın palayı .brv
selçuklu çaktım ben 325 den geri....
pala kıvırmaya başladı......
[QUOTE=bull market;202391]Bi oğrayıp bakıyım dedimdi:), vade sonuna oynuyorumya arkama yaslandım terse gidiyor piyasa:..::..::..:
Izdırap size uzak dursun, nasıl uygun görüyorsanız o yönde pataklayın palayı .brv[/QUOTE]
he bizde onu diyoruz zaten ...sen uzlaşacam dedikçe terse gidiyor diyeee..:D:D:D:D
[QUOTE=mbm;202392]selçuklu çaktım ben 325 den geri....
pala kıvırmaya başladı......[/QUOTE]
hayırlı olsun abi .. bull patrona şakacıktan uzadım yazdırabilirsek .. % 5 düşeriz tahminim .. umudumuz bull patron .. üvvv .. eheuhuehue :o:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;202389]helal bull patron çöksün a* .. bende kısayım .. teprik ederim.. 350 kısa tekrardan .. üvvv .. ama uzlaşacaksan heç müsterih değilim patron .. üvvv ... ıngaaa ... :o
uzlaşmasan olmazmı patron .. şakacıktan yaz .. uzun yaz .. uzunda uzlaşacam fikir değiştirdim de .. % 5 düşelim patron etme eyleme .. üvv .. (patron şaka yapıyorum .. inşallah alınmazsın .. üvvv)[/QUOTE]
Hedef vade sonu selçuklum:) yanlış anlama olmasın ama eğer mc yersek vade sonuna kadar uzlaşamamış olurmuyum? olurum, o zaman tam terside geçerli olabilir, yani piyasaya mc yediririsem o zaman belki bende kapanabilirim.kom mesela yani:..:
nörüyok lem ::: gümaydın
Ben şimdi yakın plan ekran takibine başladım, çakıcam 62000 e kadar, bu haftaya sığdırabilirsem bakalım:) saygılar.
[QUOTE=bull market;202396]Hedef vade sonu selçuklum:) yanlış anlama olmasın ama eğer mc yersek vade sonuna kadar uzlaşamamış olurmuyum? olurum, o zaman tam terside geçerli olabilir, yani piyasaya mc yediririsem o zaman belki bende kapanabilirim.kom mesela yani:..:[/QUOTE]
hıı...
çok açıklayıcı oldu.....:D:D
[QUOTE=bull market;202396]Hedef vade sonu selçuklum:) yanlış anlama olmasın ama eğer mc yersek vade sonuna kadar uzlaşamamış olurmuyum? olurum, o zaman tam terside geçerli olabilir, yani piyasaya mc yediririsem o zaman [B][COLOR="Red"]belki bende kapanabilirim[/COLOR][/B].kom mesela yani:..:[/QUOTE]
kapanabilrim demen bile yetti patron 100 puan çaktılar .. üvvv .. .ehuehuee .lelele.lelele uzadım desen taban olur belki .. ehuehue
[QUOTE=fXci;202397]nörüyok lem ::: gümaydın[/QUOTE]
Pala dantel örüyor abi::: bizim elimizden öle işler gelmiyo:..::..::..:
[QUOTE=selçuklu;202401]kapanabilrim demen bile yetti patron 100 puan çaktılar .. üvvv .. .ehuehuee .lelele.lelele uzadım desen taban olur belki .. ehuehue[/QUOTE]
O zaman ben [B]vade sonuna kadar kapanabilirim pozisyonundayım [/B]yazayım bundan sonra;)
ahanda maviş...acımaz yırtar parçalar...:))
Bence artik 63800`ler önemli vadeli icin...
Kirildigi zaman satislar hizlanir...
Pis iş bu ekran takibi yaaa, arkaya yaslanacan zararsa zarar kazançsa kazanç ** pala uğraşsın dursun işte, piyasanın düşüp çıkması senin benim sorumluluğumdamı sanki?
afişe olunca forumda maviş nasıl saldırıo:)))
[quote=ATHLON;202404]ahanda maviş...acımaz yırtar parçalar...:))[/quote]
[I]kurban olsun sana ayu kardeşlerin..boz amcan..........[/I]
[I]parçala...................:..:[/I]
Hah hah, ittir ittir aşağıda 64850 lere kadar:)
[QUOTE=bull market;202403]O zaman ben [B]vade sonuna kadar kapanabilirim pozisyonundayım [/B]yazayım bundan sonra;)[/QUOTE]
helal patron .. ne güzel düşüyor bak .. eheuheuhue :o tepikleyin a* .. ulimit abi nerde yaw .. üvvv. .. :o
[quote=ATHLON;202404]ahanda maviş...acımaz yırtar parçalar...:))[/quote]
Pehlivanım geciktin,
Mavişimi arıyordun....:..:
çökün beline arkadaşlar yıkalım 65 altına hep beraber.
[QUOTE=bull market;202403]O zaman ben [B]vade sonuna kadar kapanabilirim pozisyonundayım [/B]yazayım bundan sonra;)[/QUOTE]
aha demedikmi biz sana bullmarket....
bu söz bile palayı nasıl yumuşattı bak......
daha ikna edici olursan kırarız bu 65000 i.. he heheee...
imgeshack çıkmıyor, tinypic hoşuma gitmiyor, renkleri iyi deyil, başka varmı,
palanın sırtına binen longcular var pala onları sırtından atmaya çalışıyor....
[QUOTE=bull market;202402]Pala dantel örüyor abi::: bizim elimizden öle işler gelmiyo:..::..::..:[/QUOTE]
beni ilgilendirmiyore abi zaatimi gurdum 11.59 a kayfemi üçüp kipat okuyorem..
65 altını bekleyecez rahatlıyacaz,
[quote=EMEKDAR;202411]Pehlivanım geciktin,
Mavişimi arıyordun....:..:[/quote]
anca yağlandım bıyıklı abeyim:))
kıspette dar gelio artıkın,göbemi yaptık ne..giimesi zor oluyo.)
ya Allah...
Pala sırtından uzunlarımı yoksa kısalarımı döküyor..
??????????*
artur tilefon etti....tilefonda ağlıyordu....
sattınız beni...başta .selçuklu patrona olmak üzere ayulara teessüf
ediyom....birazdan geliyorum............görürsünüz dedi.........
ne yapsak yahu..çok kıskanmış...
[quote=ERK;202420]Pala sırtından uzunlarımı yoksa kısalarımı döküyor..
??????????*[/quote]
O soruyu bilse bilse indi bilir,zira palanın sırtına en fazla o inip biniyor...:::
Türkiye İstatistik Kurumu: Piyasaya giren her 5 yatırımcıdan 6'sını Pala yanağından öpüyor.
- Matriks Haber -
65000 altında kısaları kapatmayı düşünürüm:)
Zaten pekçok ky düşünüyor ve kapanacak, hatta uzuna geçecek:D nasıl plans ama.;)
[quote=fXci;202417]beni ilgilendirmiyore abi zaatimi gurdum 11.59 a kayfemi üçüp kipat okuyorem..[/quote]
Lem ciFX,
bu aksanla karşımda kipat okumanı heyal edeyom:..::..:
[quote=boz ayı;202421]artur tilefon etti....tilefonda ağlıyordu....
sattınız beni...başta .selçuklu patrona olmak üzere ayulara teessüf
ediyom....birazdan geliyorum............görürsünüz dedi.........
ne yapsak yahu..çok kıskanmış...[/quote]
[B][I]ayular dikkat ARTUR GELİYOR.........ÇOK KIZGIN.........[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]:..::..:[/I][/B]