225'den long *.*
Ştop 64975
Printable View
225'den long *.*
Ştop 64975
Arkadaşlar bence bu iş daha burada bitmez pala pozisyon ayarlıyor indigatörleryani 5 dklıklar
al verdiği yerin altına geliyor sat verdiği yerin üstüne çıkıyor yani durum karışık
pala pozisyonunu ayarladıktan sonra ver elini yukarı şimdi daha kafa karıştıryo
ben uzunları kapadım beklemedeyim o pozisyonunu ayarlasın sonra ya kısalırız
ya uzarız ama hislerim uzayacağız diyor.
[QUOTE=Strategist;202423]Türkiye İstatistik Kurumu: Piyasaya giren her 5 yatırımcıdan 6'sını Pala yanağından öpüyor.
- Matriks Haber -[/QUOTE]
6 az geliyor heralde gözü bizede dikti bu namıssız:p
Maç sahasının ortasında durmuş,indiye soruyorum maç nerde olur diye ha ha ha ha ha...
yap bakem bı obo 15 dakklıkta
325 alma artık
guzel omuz oldu orası...
Doplantıdaydım yeni geldim... MBM bu ne rezalet yaw..nedne hala 64000 değil..bir an önce 64000 e indir şunu yoksa seni ergenekoncu diye ihbar edeceğim oğa göre...ehuheueh
AHada 15 dkık ziestem nihayet sat verdi....
[QUOTE=excali;202425]Lem ciFX,
bu aksanla karşımda kipat okumanı heyal edeyom:..::..:[/QUOTE]
abi 3 saatte falam 500 saifelik kipat okuyabiliyorem 1 senedür... dakikada 9xx kelime felam okuyorem .. içten seslendirmeden dudak kıpırdattırmadan .... flash sensorlu gozlerimnen..
[quote=emekdar;202431]maç sahasının ortasında durmuş,indiye soruyorum maç nerde olur diye ha ha ha ha ha...[/quote]
maç palanın golllllllll atacağı kalenin önünde olur
[QUOTE=boz ayı;202421]artur tilefon etti....tilefonda ağlıyordu....
sattınız beni...başta .selçuklu patrona olmak üzere ayulara teessüf
ediyom....birazdan geliyorum............görürsünüz dedi.........
ne yapsak yahu..çok kıskanmış...[/QUOTE]
abi selam söyle artura .. hemen gelsin gol olsun .. ehuehue :D:D:D bak artur dedin yükselmeye başladı .. üvvv .. :D:D:D
[quote=fXci;202435]abi 3 saatte falam 500 saifelik kipat okuyabiliyorem 1 senedür... dakikada 9xx kelime felam okuyorem .. içten seslendirmeden dudak kıpırdattırmadan .... flash sensorlu gozlerimnen..[/quote]
evatardaki ekipmanlarla, nası yürüdüğünü de görmeyi çok isterim:..::..:
[QUOTE=Astatin;202434]Doplantıdaydım yeni geldim... MBM bu ne rezalet yaw..nedne hala 64000 değil..bir an önce 64000 e indir şunu yoksa seni ergenekoncu diye ihbar edeceğim oğa göre...ehuheueh
AHada 15 dkık ziestem nihayet sat verdi....[/QUOTE]
hoşgeldin patronaj .. gol olur gibi .. üğğğğğğ .. :o:o
[quote=boz ayı;202426][B][I]ayular dikkat ARTUR GELİYOR.........ÇOK KIZGIN.........[/I][/B]
[B][I]:..::..:[/I][/B][/quote]
adını andın gene uğursuzun 300 puvan depti:D:::
[quote=selçuklu;202439]hoşgeldin patronaj .. gol olur gibi .. üğğğğğğ .. :o:o[/quote]
hangi kaleye??
60 lık pilota aldım, ordan takılıyorum, gelişmeler umut verici, 65250 demiştik burada dolanıyoruz, 65 altına kayarsak rahatlarız, ........
öte yandan günlük te hala bahsettiğim baskı gelmedi, bu gelmeden lönk bitmez, bu seneryomuz çünkü,.. bu gelecek, 65950 ye gelmedi, allah muhafaza, ......bu durum sürdükçe ağa lönke devam edecektir, dikkat edin 65 altına indirmiyor, bu dxy ye bu kadar cesur, avroda 1.3532 altına kaymalıyız, bu golduda yanına çeker, dxy yi dürter, ağayıda dürter, yoksa aklıma vatan millet adına kötü kötü şeyler geliyor, fena destek var, süper ite benziyor,......
abı anmayın su tuysuzun lafını ya...:)
[QUOTE=excali;202441]hangi kaleye??[/QUOTE]
ayu kalesinde gol olur patron.... kaleci arturmuş .. hahahhaaaa ... :D:D:D:D hey gidi artur hey ... koskoca kral ayu arturla dalga geçiyoz .. fena pataklayacak ben i .. üvvv ...:D:D:o:o:o:o
Bloomberg TV Finans Başdanışmanı: " Full Long a* "
- Matrişko Haber -
[QUOTE=excali;202438]evatardaki ekipmanlarla, nası yürüdüğünü de görmeyi çok isterim:..::..:[/QUOTE]
abi herşey göründüü kibin deel ... çöp atmaya bilem motornan giderim :::
Üvvvv, üvvvvv, üvvvvvv:o:o
Bide ben ağlıyım yaaa, zarardayım ** belki düşer...
Ahanda bu da projeksiyon...
Ben gaçıyom, stop yerim belli...
[quote=selçuklu;202444]ayu kalesinde gol olur patron.... kaleci arturmuş .. hahahhaaaa ... :D:D:D:D hey gidi artur hey ... koskoca kral ayu arturla dalga geçiyoz .. fena pataklayacak ben i .. üvvv ...:D:D:o:o:o:o[/quote]
İhaleye çıkar kontratları patron. Açık artırma yap:..::..:
[IMG]http://i48.tinypic.com/9b9o46.jpg[/IMG]
[quote=bull market;202447]Üvvvv, üvvvvv, üvvvvvv:o:o
Bide ben ağlıyım yaaa, zarardayım ** belki düşer...[/quote]
Arthur gelecek...
Dertler bitecek....:cool:
a.......n , ....n. .o...ım:)
[QUOTE=ATHLON;202452]a.......n , ....n. .o...ım[/QUOTE]
::::::::: .. boşluklarımı dolduracaz atlon patron .. .ahanda artur ve ayu kalesi hahaaaa :D:D:D
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/2238.jpg[/IMG]
Spot-30 un saatliğine bir bakarmısınız....
Benim 15`lik al verdi, hayirlara vesile:)
[quote=selçuklu;202453]::::::::: .. boşluklarımı dolduracaz atlon patron .. .ahanda artur ve ayu kalesi hahaaaa :D:D:D
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/2238.jpg[/IMG][/quote]
Arthurun eli görünmüyor,elinde ne tutuyor.....:::::::::
[quote=ERK;202420]Pala sırtından uzunlarımı yoksa kısalarımı döküyor..
??????????*[/quote]
Ahhhh o sorunun net cevabını bir bilsek zengin oluruz:)sadece tahminlerde bulunuyoruz,ben longum mesala hala.kom
[QUOTE=EMEKDAR;202454]Spot-30 un saatliğine bir bakarmısınız....[/QUOTE]
baktım abi ...son yükseliş trendinin başlarını görüyorum ben .. üvvv. :o:o
[QUOTE=EMEKDAR;202456]Arthurun eli görünmüyor,elinde ne tutuyor.....:::::::::[/QUOTE]
:D:D:D .. bilmiyom abi .. eliyle karşı takıma hareket çekiyor olabilir ... eheuheuheu :D:D:D:o:o:o
[quote=Strategist;202445]Bloomberg TV Finans Başdanışmanı: " Full Long a* "
- Matrişko Haber -[/quote]
"gemicik 71.350-62.350 arası full SHORT, 62.350 den itibaren LONG"
tırışka haber ajansı :D
Gordon Gekko : [B]ZİLD [/B]:D
----Matriks----
[QUOTE=EMEKDAR;202456]Arthurun eli görünmüyor,elinde ne tutuyor.....:::::::::[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;202459]:D:D:D .. bilmiyom abi .. eliyle karşı takıma hareket çekiyor olabilir ... eheuheuheu :D:D:D:o:o:o[/QUOTE]
Arthur bizi
Diskoyaaaa götür+.+.+.
Arthur bizi
Tabanaaaa götür+.+.+.
Oley.brv.brv.brv
KUIN apla ben yokum 2 saat..Sen kontratlara iyi bakıyormuşsun en az 1000 karla geri devrediyomuşsun...Benim kısa kontratoları sana emanet edeyorum.. iyi bak damam mı.. bak bende en az 1500 puan isterim ha...
Aslında vadeli fiyat değilde net imkb 30 fiyatını alıp satsak ne güzel olurdu,pala derdimizde olmazdı makas derdimizde adi pala makasla çok oynuyor,bir artı makas bir eksi makas,bugün bir longçu olarak palaya eksi makası yakıştıramıyorum heran çakabilirim kafasına maksı düzeltmesse(-300 makas)
[QUOTE=fXci;202435]abi 3 saatte falam 500 saifelik kipat okuyabiliyorem 1 senedür... dakikada 9xx kelime felam okuyorem .. içten seslendirmeden dudak kıpırdattırmadan .... flash sensorlu gozlerimnen..[/QUOTE]
buyuksun üstad , tam techizatlı sage mubarek :)
ueheuh ben dakıkada 100 kelime zor okuyorum gari , bozdum gözleri miyop astigmat , sımdı uzun bı makale filan okurken ekrana yapısmam gerekıyo .. zaten çözünürlük 1280* 1024 karınca gibi zor oliii hızlı okuması...
[QUOTE=Astatin;202463]KUIN apla ben yokum 2 saat..Sen kontratlara iyi bakıyormuşsun en az 1000 karla geri devrediyomuşsun...Benim kısa kontratoları sana emanet edeyorum.. iyi bak damam mı.. bak bende en az 1500 puan isterim ha...[/QUOTE]
patron quenn apla benim kontratolara bakacak .. sen artura emanet et bence .. eheuhueh :D:D
Gordon Gekko: [B]Sistem sat verdi short *.*[/B]
---Matriks---
[QUOTE=Astatin;202450][IMG]http://i48.tinypic.com/9b9o46.jpg[/IMG][/QUOTE]
if fmi,
a) Bant içinde olduğu için sinyale uyma
b) Deli olma, koy kârı cebine, işine bak