üvv işim vardı acil çıktm .. 250 kısayım ... kısadevam şimdilik .. hadi artık pela .. hareket bekliyoruz ..**ku çıktı grafın .. egzajere ettin oboyu a* .. üvvv .. ...:D:D:o
Printable View
üvv işim vardı acil çıktm .. 250 kısayım ... kısadevam şimdilik .. hadi artık pela .. hareket bekliyoruz ..**ku çıktı grafın .. egzajere ettin oboyu a* .. üvvv .. ...:D:D:o
2 saattir maliyetimde dolaşıyor........
pala bunu hep yapar.....slow trader maliyetinde döner....
kim iner...kim biner....toplar ve çarpar.........
[quote=fXci;202558]ayın 16 sından berü lönk duruyorum bugun değişik sinyal gelsin artuk daa zıkhıldım kipat okumaktan ::: cort emrim zasan abeyinki gibi öyle kenarda onaylamamı bekleyore ...14.59 dan umutluyum gayri[/quote]
zistemde 60 lıktamısın abeysi o zaman,.....
bull patron ayıp ediyon ha .. bi uzunum yazmadın şakacıktan .. bak sende kazanamıyosun .. bizde .. yaz patron uzadım yaz .. üvvvv ... kırma kardeşini ..:oüüüüüü
[QUOTE=selçuklu;202564]bull patron ayıp ediyon ha .. bi uzunum yazmadın şakacıktan .. bak sende kazanamıyosun .. bizde .. yaz patron uzadım yaz .. üvvvv ... kırma kardeşini ..:oüüüüüü[/QUOTE]
Üvvvvvv üvvvvvvvvvv:o:o
Uzadım üvvvvvv:o:o:oüvvvvvvharbiden rüyamda gördüydüm uzadıımı üvv üvvvvvv:o:o:o
bizde artık abd olduk....şubat ve nisan vade spotun altında......
soru şu...neden..???
[quote=fXci;202558]ayın 16 sından berü lönk duruyorum bugun değişik sinyal gelsin artuk daa zıkhıldım kipat okumaktan ::: cort emrim zasan abeyinki gibi öyle kenarda onaylamamı bekleyore ...14.59 dan umutluyum gayri[/quote]
dünkü galın bar yüzunden oluyore, içerden %1 marj yaptı, yatay bu yüzden,
[QUOTE=sovalye;202530][URL]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=695524[/URL]
ayrıca dün bloomberg ht de de konuşmuş
nabız yokluyorlar[/QUOTE]
[I]Akgiray, akademik hayatının önemli bir bölümünde finansta matematiksel modeller üzerine çalışma yaptığını vurguladı. [/I]
[I]Akgiray, [B]piyasanın gidişinin tahmin edilmesinin mümkün olmadığını[/B] ifade ederek, zaman zaman piyasa içinde düşük ve yüksek fiyatlamalar olabileceğini, bunları önce yakalayanın daha çok para kazanacağını, ancak bir kişinin her zaman, her ortamda bunu yapamayacağını kaydetti.[/I]
[B]Sistem işi yalan diyor yani :D[/B]
[QUOTE=indregandi;202563]zistemde 60 lıktamısın abeysi o zaman,.....[/QUOTE]
dathill moduna 60 lık yakaşıyor.. bıçavım pilenikken çok daha eyi kar götürüyodum emme yoruldum gayri az enerji toplayam zonra tekrar 300-500 pıvan avıma başlarım gayri.
[QUOTE=bull market;202565]Üvvvvvv üvvvvvvvvvv:o:o
Uzadım üvvvvvv:o:o:oüvvvvvvharbiden rüyamda gördüydüm uzadıımı üvv üvvvvvv:o:o:o[/QUOTE]
eyvallah patron ... çöker birazdan .. cart diye 58000 oluruz bence .. eheuheuheu :::::::::
Şakacıktan uzadım, rüyamın hatrına:)
Hadi bakalım ne değişecek:)
Keramet bende değilmiş onu görün:)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;202541]valla bizim millet gider yine tıpış tıpış verir oyu bunlara...verir ondan sonra kıvırım kıvrım kıvranır...sonra kıvrandığını unutur gider bi daha verir...
tabii hal böyle olunca...bize herşey müstahak oluyor...
diyecek söz bulamıyorum.sen gidiyorsun bu ülkenin savcısını içeri alıyorsun.olayın arkasında olan bitenler ise akıllara zarar...
bizim söylememizle,konuşmamızla çözülmez.çözüm yeri sandık ama oradada millet gereğini yapamıyor.[/QUOTE]
Alternatif ?? Türkiyenin en büyük sorunu alternatifsizliktir ;) Halk da biliyor ve kötünün içinden iyisini seçiyor kendine göre... Demirel'in dediği gibi milli iradenin kararı tartışılmaz :)
[quote=boz ayı;202566]bizde artık abd olduk....şubat ve nisan vade spotun altında......
soru şu...neden..???[/quote]
pala spotta mal aldı...bundan dolayı...ama sadece banka aldı....
bankalarında zaten kökü onda.....portföyünün değeri arttı.....
bankalarda palaya karşı koyacak yerli delikanlı yok..ortada mal yok...
diğer hisseleri almadı..almayabilir......
bankaları almaya başlarken vob..da uzun oldu...
vob yükselince uzunları bacak kurumlardan bastı......
olay budur.......tecrübe farkı.........+.
[QUOTE=bull market;202571]Şakacıktan uzadım, rüyamın hatrına:)
Hadi bakalım ne değişecek:)
Keramet bende değilmiş onu görün:)[/QUOTE]
dur daha patron .. yeni yazdın .. çökecek bence .. uzunsun dimi .. uzlaş bence. ehuehuehue :D:D:o:o
Akgiray doğru tespit etmiş enorton, bende imzama gorbachov un söylemini yazmıştım:)
hellim apla bu smilelar eskidi artık yeni smilelar bul apla ... sıkıldım bu pembeoğlandan .. üvvvv ..:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;202574]dur daha patron .. yeni yazdın .. çökecek bence .. uzunsun dimi .. uzlaş bence. ehuehuehue :D:D:o:o[/QUOTE]
Vade sonuna kadarmı bekliycem:eek:
[quote=boz ayı;202573]pala spotta mal aldı...bundan dolayı...ama sadece banka aldı....
bankalarında zaten kökü onda.....portföyünün değeri arttı.....
bankalarda palaya karşı koyacak yerli delikanlı yok..ortada mal yok...
diğer hisseleri almadı..almayabilir......
bankaları almaya başlarken vob..da uzun oldu...
vob yükselince uzunları bacak kurumlardan bastı......
olay budur.......tecrübe farkı.........+.[/quote]
[I]vob..un çıkması palanın işine geldiği zaman bankalarda alım emri..[/I]
[I]düşmesi işine geliyorsa satım emri hazır......[/I]
[I]bankalar zaten onun...pala cebine giren paraya bakıyor....[/I]
[I]her durumda pala kazanır.....palayı takip edin...hatta kanka olun...[/I]
.lelele
sibop
[IMG]http://i48.tinypic.com/2u7atsx.png[/IMG]
[QUOTE=bull market;202577]Vade sonuna kadarmı bekliycem:eek:[/QUOTE]
hee. longsun uzlaşmaya .. :o:D:D
[QUOTE=bull market;202575]Akgiray doğru tespit etmiş enorton, bende imzama gorbachov un söylemini yazmıştım:)[/QUOTE]
"Fırsatları aptallar kaçırır" ın Rusçası galiba :)
[quote=fXci;202569]dathill moduna 60 lık yakaşıyor.. bıçavım pilenikken çok daha eyi kar götürüyodum emme yoruldum gayri az enerji toplayam zonra tekrar 300-500 pıvan avıma başlarım gayri.[/quote]
zistemin oldukça iyi, bence bozma, buna ağadelen demiştik, bayağı deldi ağayı, ama ara sıra graflarına ihtiyaç var, eksiklik var bu konuda,
[quote=enorton;202568][I]Akgiray, akademik hayatının önemli bir bölümünde finansta matematiksel modeller üzerine çalışma yaptığını vurguladı. [/I]
[I]Akgiray, [B]piyasanın gidişinin tahmin edilmesinin mümkün olmadığını[/B] ifade ederek, zaman zaman piyasa içinde düşük ve yüksek fiyatlamalar olabileceğini, bunları önce yakalayanın daha çok para kazanacağını, ancak bir kişinin her zaman, her ortamda bunu yapamayacağını kaydetti.[/I]
Sistem işi yalan diyor yani :D[/quote]
bence bu konuda doğruyu söylemiş.
hem sistem işi neden yalan olsun ki?
hiçkimse bilemeyeceği gibi sistemler de geleceği tahmin edemez ve bilemezler(en azından benim sistemlerim geleceği tahmin etmez)
sistemler [B][U]şu anda[/U][/B] durum neyse seni o duruma yönlenmen için komutlar verir.
benim sistemlerimi hava durumunda da kullanabilirsin
yani hava soğuksa gömlekle dışarı çıkma diye seni uyarır:)
ama hava 3-5 gün sonra soğuk olacak demez, sadece şu anda soğuk der;)
[quote=boz ayı;202578][I]vob..un çıkması palanın işine geldiği zaman bankalarda alım emri..[/I]
[I]düşmesi işine geliyorsa satım emri hazır......[/I]
[I]bankalar zaten onun...pala cebine giren paraya bakıyor....[/I]
[I]her durumda pala kazanır.....palayı takip edin...hatta kanka olun...[/I]
.lelele[/quote]
nasıll:::
asteton patron nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamadı astatin patron .. üvvv .. .:o:o:o
Güzel OBO sekillenmis. 65000`in alti calistirir, calisirsa da güzel olur, 64100`lere kadar düseriz.
Ama 63800-64200 arasi zorlasti gibi ayilar icin, Mavis`in cok yardima ihtiyaci olacak...
[QUOTE=selçuklu;202580]hee. longsun uzlaşmaya .. :o:D:D[/QUOTE]
Hadi yaaa, öylemiymişim:o
Tamam o zaman ben bi bakıyım portföye uzunlar durup duruyomu:::
mesut abi bi tekme atsana 15 dk sat versin .. üvvv ..
[QUOTE=selçuklu;202580]hee. longsun uzlaşmaya .. :o:D:D[/QUOTE]
abi pull market abeye neye karışıyorsun bırak gendü iradesiynen karar versin daa:::
[QUOTE=fXci;202590]abi pull market abeye neye karışıyorsun bırak gendü iradesiynen karar versin daa:::[/QUOTE]
Heh şimdi oldu, bende bana nediycek fxci kardeşimiz diyodum:D:D
[B]P[/B]ull market:..::..::..:, para pull market.dng
bundan sonra böyle arkadaşlar..
sadece gap.
kaç açıldık? 66.075. bitti. kıpırdama yok. ertesi güne kadar.
ertesi gün kaç açıldı? 65.400. o kadar, kapat git tükanı.
piyasa gap piyasası oldu bu ne be. kıpırdamayan piyasada kim nasıl para kazansın.
sonra da "forekste kayıtdışı dönen para çok, oraya da el atacağız" açıklamaları.
ulan bu piyasada millet naapsın dangozlar. yediği gap'i nasıl çıkarsın insanlar. önce neden insanları forekse kaptırdığınızı bi düşünün bakalım.
kitap okuyam dedim demin emme okumaktan gözlerim agrıyore.... deniz gözlüklerinin numaralı olanı varmıdır acep :::
Çok canım sıkıldı yaw... Pala yine biyere kayboldu galiba... PY nerede? Niye yataya bağladı yine bu? Neyse, 15:30 ve 17:00'de baba veriler var....
[QUOTE=fXci;202590]abi pull market abeye neye karışıyorsun bırak gendü iradesiynen karar versin daa:::[/QUOTE]
haklısın patron pardon patron .. .. doğal dengeyi bozmayalım ... üvvv. . ::::D:D
Hadi gali
Dep gali
Dep dep dep dep dep gali
Mbm abi
Dep gali
(Kütahyaspor taraftarlarınıda bu güzel tezahüratla anmadan edemedik :))
melaba ..doplantı arası...KUIN bu ne..kontratları aç brakmışın..hala ynı yerde vob ..üwwwwwww
[quote=bull market;202596]Hadi gali
Dep gali
Dep dep dep dep dep gali
Mbm abi
Dep gali
(Kütahyaspor taraftarlarınıda bu güzel tezahüratla anmadan edemedik :))[/quote]
gastamonuspor deel miydi o? :D
vobix patron nerde .. üvvv ..
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=-3394040297741076582&ei=ejd9S8DQBdak-Aa-mrniBw&q=baytar#[/url]
[quote=unlimitted;202592]bundan sonra böyle arkadaşlar..
sadece gap.
kaç açıldık? 66.075. bitti. kıpırdama yok. ertesi güne kadar.
ertesi gün kaç açıldı? 65.400. o kadar, kapat git tükanı.
piyasa gap piyasası oldu bu ne be. kıpırdamayan piyasada kim nasıl para kazansın.
sonra da "forekste kayıtdışı dönen para çok, oraya da el atacağız" açıklamaları.
ulan bu piyasada millet naapsın dangozlar. yediği gap'i nasıl çıkarsın insanlar. önce neden insanları forekse kaptırdığınızı bi düşünün bakalım.[/quote]
forekste takılabılecegımız guvenılır bır aracı fırma bılıyor musunuz :confused:
[QUOTE=unlimitted;202598]gastamonuspor deel miydi o? :D[/QUOTE]
Benziyor ikisi diye biliyorum, ama ben kütahyasporlulardan duyduumu yazdım.