gunaydın bol kazanclar..
Printable View
gunaydın bol kazanclar..
Pariteler birbirlerine el ense çekiyorlar. Gbp/usd dunden berı alda ama nazlanıyor, bugun hakkını verecektır.Su an bu parıte al konumu ıcın cok uygundur.
Astatın bu arada mesajını okudum,
S&P 826.75 altına dusmedıgı surece al konumu devam edıyor.
Herkese bol kazanclar...
ralli ralli ralli :)
[quote=Astatin;80575]Günaydın,
Önemli bir trendin başlayacağı günlerde olduğumuz konusunda bir mutabakat olduğu aşikar. Bugün en azından açılışta iyi bir yükseliş olacağı bariz ancak sorun şu; Bu açılış beklenen büyük trendin yükseliş olacağına mı işarettir yoksa büyük düşüş öncesi bir fake midir? Her ki yönü de destekleyecek temel ve teknik gerekçeler bulunabilir. Ancak her zaman önemli olan şey bir kez daha önemli hale geliyor.."Sistemlere sıfır istisna ile uyum".
Şu an pozisyonum "long" ancak gönlüm ve öngörüm bu trendin düşüş olacağı şeklinde. Ama tehlike de burda ortaya çıkıyor. Hemen herkes düşüş şeklinde olacağına inanıyor..
Beki BAY SAZAN, geçmiş wolf troops deneyimlerinden bu yükselişin fake olup olmayacağı konusunda gün içi görüşlerini paylaşır. Her ne kadar teknik olarak durumu analiz ettiyse de..:)[/quote]
ne olursa olsun ister yukselis ister dusus aslinda gunluk zaman diliminde baktigimizda bunlarin hepsi o gun icinde oluyor sadece gun ici zaman dilimimize gore bunlari az cok dusus yada cikis diye nitelendiriyoruz. mayis tan beri haftalik bakildiginda ip gibi dusuyoruz ama gunluk bakildiginda aslinda yukselip dustugumuzu goruyoruz. burada hersey izafi. gecen bir arkadasin dedigi gibi vob yatirim araci olabilirmi. cok zor gelecegi bilmiyorsak yada iyi tahmin yapamiyorsak.
son cumle ekrana bakiyorsak mutlak gun ici firsat veriyor (onemli olan firsatlar sonsuz kadar cok ama kacinin nasil yakaladigimiz onemli bence). eskiden uzulurdum ahh surdan satsaydim simdi su oldu diye hayir bu yanlismis endeksi tkaip edip ama ona kafayi takmamak gerekli o sadece bir sayi biz sayilarin sadece yukselmesinden degil dusmesindede kar edebiliriz. bizim icin sayini degisklenligi onemli. cok yatay olmadikca iki gun onceki yatan yilan misali. eger hersey bozuluyorsa veya bozulmaya yuz tutmussa veya bozulma emareleri gecmiyorsa temel analiz ile fake mi degilmi sorusuna cevap aranmalidir. birde baybars beyin baktigi birkac gosterge varmis vix gibi durumun gidisatini gosteren.
sevgiler.
direnc 34050 gecerse uzay
:[B]sazan[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=80319#post80319"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]VOB 60 dk'lık grafik.
Kırmızı yükselen tendline ve alçalan beyaz üstüne atamadıkça, yükseliş tepkiden öte bir anlam ifade etmiyor.
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/8172/vob15ny4.png[/IMG][/URL][/I]
bahsettiğim ana grafik buydu...şimdi 33450..ve 33550..gap ..ı doldukktan sonra ..geri çekilme yaparsa çok güzel gider..bu çekilme hedefi 33300..lerdir...yok kopar giderse.. muhtemelen... iki gün içinde bu bölge tekrar görülür..(33300..33550..)..sn.sazan grafik için teşekkürler..yol haritası mübarek.....
[I]günaydın.....alıcılı açılış ile (33,600 üstü) 33800 ler..civarı başlayabiliriz...[/I]
[I]sn.sazan..ın grafiği eşliğinde bugünkü plan.....[/I]
[I]hedef .aynı zamanda kısalar için tehdit 34600..dür..burası aynı zamanda kar toplama yeridir...33600 ise günlük grafikler açısından önemlidir...trade aralığı 33600..34600...plan basit hedefe yaklaştıkça kar.ı cebe indir....:cool:[/I]
[quote=Dantes;80590]ne olursa olsun ister yukselis ister dusus aslinda gunluk zaman diliminde baktigimizda bunlarin hepsi o gun icinde oluyor sadece gun ici zaman dilimimize gore bunlari az cok dusus yada cikis diye nitelendiriyoruz. mayis tan beri haftalik bakildiginda ip gibi dusuyoruz ama gunluk bakildiginda aslinda yukselip dustugumuzu goruyoruz. burada hersey izafi. gecen bir arkadasin dedigi gibi [COLOR=red]vob yatirim araci olabilirmi. cok zor gelecegi bilmiyorsak yada iyi tahmin yapamiyorsak[/COLOR].
son cumle ekrana bakiyorsak mutlak gun ici firsat veriyor cok yatay olmadikca iki gun onceki yatan yilan misali. eger hersey bozuluyorsa veya bozulmaya yuzttumussa veya bozulma emareleri gecmiyorsatemel analiz ile fake mi degilmi sorusuna cevap aranmalidir.
sevgiler.[/quote]
Büyük ölçüde katılmıyorum,
Hfatlık barlardaki ipler, tek bir bar içinde adamı ipe götürür bay dantes..Geçmişe bakarsanız aynı hafta içinde, öok sayıda çookk geniş marjda hareketler görürsünüz..Yani bir sonraki haftaya sermaye kalmamış olabilir...hatta bir sonraki güne bile..
Yani geleceği büyük ölçüde tahmin etsek bile VOB yatırım aracı olamaz:..: Piyasaya girdiğiniz noktadan %10 yukarı ters yemeyeceğinizi hiç bir haftalık hatta günlük analiz garanti edemez.. Bu zorgıç işi ilk depremini DJ 12000 lerde iken yapmıştı..Sonra DJ nerelee gitti biliyoruz :) Yani, gelecekle birlikte, asıl önemli olan bugün nerede olduğumuzu biliyor olmak..Bu da bugün geçmişte kalmadığı sürece çok mümkün değil.O yüzden sistemler var :)
fodw su an itibariyle artmis olmasina karsin uzun periodda (15) ve kisada (5dk) ayi durumuna gecti ama sinirda.
Astatin senin dolar OBO çalışıyor galiba bugün kaça kadar düşer tahminin varmı? :) Burdan dolar short girilir mi? Altın 888 gördükten sonra tekrar 900 zorluyor ilginç
Ayılardan korktum sistemsiz kapadım uzunları
Efg açılışta 33875 'i kaldırarak short meraklılarına, çekilin ben yıkılmadım, yukarı gideceğiz demiştir.
Nedir bu açılışta 875'e mal yığmak
[quote=Astatin;80593]Büyük ölçüde katılmıyorum,
Hfatlık barlardaki ipler, tek bir bar içinde adamı ipe götürür bay dantes..Geçmişe bakarsanız aynı hafta içinde, öok sayıda çookk geniş marjda hareketler görürsünüz..Yani bir sonraki haftaya sermaye kalmamış olabilir...hatta bir sonraki güne bile..
Yani geleceği büyük ölçüde tahmin etsek bile VOB yatırım aracı olamaz:..: Piyasaya girdiğiniz noktadan %10 yukarı ters yemeyeceğinizi hiç bir haftalık hatta günlük analiz garanti edemez.. Bu zorgıç işi ilk depremini DJ 12000 lerde iken yapmıştı..Sonra DJ nerelee gitti biliyoruz :) Yani, gelecekle birlikte, asıl önemli olan bugün nerede olduğumuzu biliyor olmak..Bu da bugün geçmişte kalmadığı sürece çok mümkün değil.O yüzden sistemler var :)[/quote]
katiliyorum size benimde demek istedigim bu barlarin icin 1 dk bile olsa yuseklis dusu gorulur ama 1 dk bizi ipe goturmez veya zengin etmez ama period buyurse bu iki olasilikta olur yani yuzde elli ihtimal yine.
saygilar