-
[quote=steveee;202601]forekste takılabılecegımız guvenılır bır aracı fırma bılıyor musunuz :confused:[/quote]
ben ODL kullanıyorum.
ama kurum kim olursa olsun, forekste güvende değilsindir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
bunu bilmicek ne var .. zenginle poker oynanmaz.. bi pot al 2 pot al der sana sonra restini alır..:) örneğin pala napsın ortalık cort doluysa kıyamaz... bölee el mahkum...
-
Pala'nın eşi: "Kocamı Türk yatırımcısından çok kıskanıyorum."
--- Matriks Haber ---
-
[QUOTE=selçuklu;202589]mesut abi bi tekme atsana 15 dk sat versin .. üvvv ..[/QUOTE]
atamam....
ayıptır söylemesi 275 uzadımda .....
elim tuşta....
-
[QUOTE=selçuklu;202600]vobix patron nerde .. üvvv ..
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=-3394040297741076582&ei=ejd9S8DQBdak-Aa-mrniBw&q=baytar#[/url][/QUOTE]
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=-3394040297741076582&ei=ejd9S8DQBdak-Aa-mrniBw&q=baytar#docid=94838363204520336[/url] ::: :D
-
[quote=boz ayı;202545]:..:
ismi lazım değil..tilefon etti..abi çok trafik var.....ama merak etme
birazdan geliyorum dedi....gelince bazı arkadaşlarla özel görüşmem olacak dedi.....
:..::..::..::..:[/quote]
[B][/B]
[I][B]geldim abi...yettim....nerde ARTUR..a laf sokanlar....[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]internete resimlerini koyup dalga geçenler.????[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]ibret-i alem için 66.666 yapmazsam namerdim ulaaa.......lelele[/I][/B]
[B][/B]
[I][B]yanımda MERLİN..de var....[/B][/I]
[B][/B]
[I]dedi..............:..::cool::eek::confused:[/I]
-
3 dakika sonra gelecek haberle yatay bitti bitti. Bitmezse Taksim'e çıkıp gösteri yapacam. Ne biçim gün bu ya? :mad: :mad: :mad:
-
datamı gelecek 15:30 da ?
-
30 dakikalık grafiğe bi bakiim dediydim kazara, bakmaz olaydım, bu nasıl grafik öyle ki:confused:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;202610]datamı gelecek 15:30 da ?[/QUOTE]
he...
-
ahhhaaa ..15 sat verdi .. 5-15 satta ...:o
-
çekirtlek üfe artıyor,işsizlikte artıyor ohaa ah ahahahah....
-
E be az gelişmişim, tek hücrelim, sudan karaya çıkarken kayalık bölgeye denk gelip kumsal bulamayıp suda tek hücreli kalmış zavallım..Madem maske takacaktın, bari şeffaf jelatinden olmayanını takaydın....eheheheheheheheh...
ne diyosun patron..haksız mıyım? ehuheuehe
-
[quote=unlimitted;202603]ben ODL kullanıyorum.
ama kurum kim olursa olsun, forekste güvende değilsindir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
ama vobta güvenli bi şekilde soyulursun:::.uyk.heyk
-
vayy **qqqq.......150 kısa......
ben toplantıya gider......
bu kısalara dokunmam artık.......
herkese bol kazançlar....
-
[QUOTE=selçuklu;202613]ahhhaaa ..15 sat verdi .. 5-15 satta ...:o[/QUOTE]
Neeeee:eek::eek::eek:
Ben uzunmu yakalandım bu düşüşe:eek::eek:
-
[quote=selçuklu;202613]ahhhaaa ..15 sat verdi .. 5-15 satta ...:o[/quote]
çekirtlek üfe ile işsizlik verdi satı h ah ahahahahahahhaha..
-
64200`lerde kisalarin yarisini kapayacagim
-
gan gırmızı oldu her yer, lönklerim duruyore, garşılama için, seremoni için,
-
bu pala manyak looooo......
seve seve basacaktında
gavurun verisinimi bekledin...
bizde yedik ... veriye baglı düştük.... oldu......
neyse çıkar ben...... kapanışa yetişemezsem bi zahmet uzlaşmayı 62*** e ayarlayabilirmisiniz...
çok makbule geçer.........
-
[quote=Astatin;202615]E be az gelişmişim, tek hücrelim, sudan karaya çıkarken kayalık bölgeye denk gelip kumsal bulamayıp suda tek hücreli kalmış zavallım..Madem maske takacaktın, bari şeffaf jelatinden olmayanını takaydın....eheheheheheheheh...
ne diyosun patron..haksız mıyım? ehuheuehe[/quote]
patron ne diyosun..yukarıdaki yoruma katılıyor musun malum konu hakkında:..::..: yoksa katılmıyor musun:D yoksa beni sevmür müsün:D:D...bak bende seni "sevmicem" "küscem":D:D:D
-
Arthurun ayak sesleri atlantik ötelerinden duyuldu ha ha ha ha ::::::
-
64950 longlara stop !
flat..
-
[QUOTE=Astatin;202623]patron ne diyosun..yukarıdaki yoruma katılıyor musun malum konu hakkında:..::..: yoksa katılmıyor musun:D yoksa beni sevmür müsün:D:D...bak bende seni "sevmicem" "küscem":D:D:D[/QUOTE]
katılıyorum patron ... dur patron .. sıkıntı var biraz .. 64000 kırsın ilgilenecez .. ehuehue :D:D
-
64900 de 2000 kontrat var bekliyor silmezlerse tabi :) cakallar
-
[quote=indregandi;202621]gan gırmızı oldu her yer, lönklerim duruyore, garşılama için, seremoni için,[/quote]
775 cörtlerimden flatladıktan sonra tabiki, dışarıya çıkmam lazım yarım saat, bu yüzden peşin girdik, a** satiim,....::::confused:.uyk:rolleyes:.uyk:rolleyes::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
-
[quote=steveee;202601]forekste takılabılecegımız guvenılır bır aracı fırma bılıyor musunuz :confused:[/quote]
[quote=unlimitted;202603]ben ODL kullanıyorum.
ama kurum kim olursa olsun, forekste güvende değilsindir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
Forekste işlem yapıcaksanız ecn brokerları kullanmanızı tavsiye ederim.Tam otomatik işlem esası olanlar değilde direk ecn olanlar.Daha rahat edersiniz.
-
Niye kaçtın delikanlı 900 den. .dng
-
[quote=BOSNALI;202627]64900 de 2000 kontrat var bekliyor silmezlerse tabi :) cakallar[/quote]
Yaw ben 200.000 kontratlık emir yazmıştım ama iki sıfır unutmuşum... Dur düzelteyim... :..:
(cep delik cepken delik rüya görüyoz işte... .dng )
-
sildiler emri cakallar.. yerlestirdiler garibanlara malı
-
daha dışarı çıkmada uzun 1 olduk, bakalım ne kadar uzun olucez gelene kadar, 725,625,425 diğerleri,
-
ü ürü ürü ürü geçici cort yakayore sibop...
emme disiplinnen saat kapanış barını bekleycem
-
bakalım 600 de tutcakmı essoogluuu :D yoksa asagı devam, tutarsa flatlarız pazartesi aksamı gibi oldu grafiik, yarın sabah gap yemeyelm sonra cuma aksamı ABD de vadeli işlemlerde son gun dıye duydum bı cosku verebilirler ama bu gece zor bu veriden sonra..
-
fena bozdu hava..short 64800-64700 aralığından..
-
-
artur nerde gelsin .. a* falan dedik ama severim keratayı .. bebe ayılara antrenman falan yaptırır .. eheuhueh u:o:o:o:D:D:D
-
Bu akşam Dow Kara Perşembe yapar gibi bir hisse kapıldım nedense birden...
-
nunu yetiş nunu,
Senin stratejik ayuyu yaniş anayanlar şimdi doğru anadılar ha ha ha ..:::
Kara kara düşünüyor sananlar yanıldı,tratejist o ...ha ha ha
-
[sıze=6][color=red]susadım az bi water looo[/color][/sıze]
-
kısayım beklıorum...2xx yerelerınde bakcam gelırse....maviş bi kasa çiğer sana yawrım:))