-
[QUOTE=thracian;202587]Güzel OBO sekillenmis. 65000`in alti calistirir, calisirsa da güzel olur, 64100`lere kadar düseriz.
Ama 63800-64200 arasi zorlasti gibi ayilar icin, Mavis`in cok yardima ihtiyaci olacak...[/QUOTE]
OBO`nun hedefi kabaca 64150 gibi, bu yüzden ben 64200`de yarisi ile vedalasacagim.
Bir diger önemli yer ise 63858 arkadaslar... Orasi cok güclendi, kirmak zor olabilir gün icinde. 63868`i kirarsa kapadigim kisalari tekrar acacagim. Ancak bugün olur mu bilmiyorum...
-
Short'larım full'lendi... Don gömlek short *.*
-
FDOW da DAX da fazla bi yamulma yok, ama bizde sanırım iç siyasetten dolayı PALA yusuf yusuf olmus cakallık ustune cakallık yapıyor..
-
BORSACI ÖZGÜR neredesin..yine tutdurdun..tebrikler..brv.brv.arkadaş 65200 den kısalıp ,bekleyecegini söylemişti..biraz kısayıda 66.000 de yapacaktı...
-
yafrim benim düşüşüne gurban
-
64200 malyteli longlar 64475 short oldu
[IMG]http://i45.tinypic.com/15gt20n.png[/IMG]
-
[quote=BOSNALI;202651]FDOW da DAX da fazla bi yamulma yok, ama bizde sanırım iç siyasetten dolayı PALA yusuf yusuf olmus cakallık ustune cakallık yapıyor..[/quote]
Ben grafiğe bakarım. Tek harekette ekranımda ne kadar hareketli ortalama varsa hepsini biçti. Böyle hareketler kolay durmuyor. Durursa karımı alır çıkarım...
-
Gordon Gekko : [B]Ver küsküyü, ver küsküyü :D[/B]
---Matriks----
-
FDOW 10250 de biz 2000 puan asagı geldik neredeyse feci negatif ayrıstık ..
-
-
asteton patron..quin bank garantili gazançç..aplası gurban..
-
yavrum benim...düşüşüne kurban..........
gel bakim boz amcana............
ha ha haaaa...
-
son 1,5 saat epey hareketli olacağa benzer..
-
[QUOTE=fXci;202654]64200 malyteli longlar 64475 short oldu
[IMG]http://i45.tinypic.com/15gt20n.png[/IMG][/QUOTE]
Bu da benim GG :)
[IMG]http://i48.tinypic.com/v4yz6c.jpg[/IMG]
-
Kütahyaspor tezahüratı işe yaradı şeklinde yorumlasam:) ayıpmı olur?
Emme depik oldu heeee, bumudur?
-
istavrit nerde yahu......
inşallah kaçırmamıştır düşüşü...
-
[quote=enorton;202662]Bu da benim GG :)
[IMG]http://i48.tinypic.com/v4yz6c.jpg[/IMG][/quote]
İkinizin sistemleri de yatayda avlanmamış... Teprik ederim... .lelele
-
[QUOTE=bull market;202663]Kütahyaspor tezahüratı işe yaradı şeklinde yorumlasam:) ayıpmı olur?
Emme depik oldu heeee, bumudur?[/QUOTE]
helal patron .. teprik ederim .. uzlaşalım .. hehhheee +.+.:D:D:D
-
-
[quote=prodrive;202327]Suyun dibi bulandı ablacım vobu sorunca :) bi 64 var sanki gibi diyor.....[/quote]
bizim su fala yine doğru bakmış....
-
yine cukka yine cukkaaa :D
-
Bu iş yatırım napıyor psikopata bağladı adam.975 stop olduk izliyoz düşüten faydalanamadık:(ama uzayacam tekrar beklemedeyim...
-
Spotta 51803 (:)) asagi gecilmez ve kapanmazsa bence tekrar 53000`leri gösterirler bir iki gün icerisinde.
Bir kirsinlar surayi da arkaya yaslansak artik:)
-
heh şöyle be, az hareket etsin de para yapsın millet...
-
Bozayım bu shortları 61xxx den önce verilmez diyorum ne dersin?
-
sanırım tüm uzuncuların huzuru kaçmıştır. eğer 65050 üzeri bir kapanış olmassa uzun kalmak için pek sebeb görünmüyor. bu seviyeye olası tepkilerde kısa açılabilir bence. bandı geniş tutarsak 64850-65050 arası tepki olursa uzunları kapatmak yada yeni kısa açmak için fırsat olabilir diye düşünüyorum. en kötü şartta yarın açılışda olası bir yüksek açılış olursa kısa fırsatı olabilir belki. 64200 altında ise uzun kalmak mantıklı görünmüyor.
-
ımm şey...
65i tekrar deneyeceğiz zannımca.
ama denemeyle kalacak gibime geliyo. :..:
şş kısalar, ayıp oluyo bak. durun lem, vurmayın. bak hala vuruyo. iyi be iyi. sustuk. :D
-
[quote=elstock;202674]Bozayım bu shortları 61xxx den önce verilmez diyorum ne dersin?[/quote]
[I]dün temiz dayak yedik...[/I]
[I]bugün kardayız.........[/I]
[I]63.200..63.700 arası uygundur........[/I]
[I]yoksam uzlaşırım ha....[/I]
[I]maviş hazır bakliyor.........lelele[/I]
-
[quote=trader38580;202675]sanırım tüm uzuncuların huzuru kaçmıştır. eğer 65050 üzeri bir kapanış olmassa uzun kalmak için pek sebeb görünmüyor. bu seviyeye olası tepkilerde kısa açılabilir bence. bandı geniş tutarsak 64850-65050 arası tepki olursa uzunları kapatmak yada yeni kısa açmak için fırsat olabilir diye düşünüyorum. en kötü şartta yarın açılışda olası bir yüksek açılış olursa kısa fırsatı olabilir belki. 64200 altında ise uzun kalmak mantıklı görünmüyor.[/quote]
Hocam,
Hoş geldin...özlettin...
-
[quote=EMEKDAR;202678]Hocam,
Hoş geldin...özlettin...[/quote]
hep buralardayım abi. kendi topğimde yazıyorum arasıra. ama bu sayfa cok hızlı dönüyo takip edemiyorum bazen.
-
sıkıntı var .. acil küskü lazım .. where is küskü ... üvvv ...:o:o:o
-
[QUOTE=unlimitted;202676]ımm şey...
65i tekrar deneyeceğiz zannımca.
ama denemeyle kalacak gibime geliyo. :..:
şş kısalar, ayıp oluyo bak. durun lem, vurmayın. bak hala vuruyo. iyi be iyi. sustuk. :D[/QUOTE]
çok ayıp ağbi .. unlimit abiii .. üvvv . .düşsün abi para lazım .. üvvv .. :o:o:o
-
geldim, 275 bir kademe ile, 225 3 kademe ile mafiş, ne yazıkki, vay a****
-
200-300 arası basiretim bağlandı .. uzayamadım a* .. vay a* .. sisteme uyalım edik .. a* sistemin .. vay anasını .. üüüüüüüü
-
[quote=selçuklu;202680]sıkıntı var .. acil küskü lazım .. where is küskü ... üvvv ...:o:o:o[/quote]
[I]ARTUR sendromu..da bitmiştir..........[/I]
[I]kendisi barış teklif ediyor....[/I]
[I]büyüklük gösterin diyor.........[/I]
.lelele.lelele
-
[QUOTE=boz ayı;202684][I]ARTUR sendromu..da bitmiştir..........[/I]
[I]kendisi barış teklif ediyor....[/I]
[I]büyüklük gösterin diyor.........[/I]
.lelele.lelele[/QUOTE]
gelsin patron .. yazdım ya .. severim kralı ... :D:D:D
-
bu altın 3000 olacak ben mal mal bakacam .. vay a* .. .üüüüüüüü .. vobla palayla uğraşıp duruyoz .. üüüüü
-
Kapanışta Uzlaşma 64625 olsun:)
Yarın sabah 64000 civarında işlemlerle devam ederiz, nasıl plans?:)
-
[quote=selçuklu;202687]bu altın 3000 olacak ben mal mal bakacam .. vay a* .. .üüüüüüüü .. vobla palayla uğraşıp duruyoz .. üüüüü[/quote]
celcukii slow downn, takmaa;)
-
[quote=selçuklu;202681]çok ayıp ağbi .. unlimit abiii .. üvvv . .düşsün abi para lazım .. üvvv .. :o:o:o[/quote]
ben demiyom sevgili kardeşim. pariteler diyi..üüü
yaw dün ne aptallık etmişim arkadaş pozda oturmakla. bak böyle duble ile reverse yaptıkça keyfime keyif geliyo bea...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]