sat gelmedikçe uzun devam ... longcover ve short açma yeresi .. 5 dk sat sinyali olacak ...
Printable View
sat gelmedikçe uzun devam ... longcover ve short açma yeresi .. 5 dk sat sinyali olacak ...
33950 short..sistemler uzunda ama
Fdax 4425 saatlik direnç
[quote=nunu;80611]bogazina ayu pencesi kacmis galiba, sistemsiz flat olmus.:..:.[/quote]
USDYTL deki hareketten tırstım desem..bi de gurt taburlarının geçmiş graflarında asıl hareket öncesi ters yöne feykler olmuş..biraz kenarda durmakra fayda var...nasılsa dalgalanırda durulur..olası gevşemelerde bakarız illede long olcaksak
Astatincim şu dolara bir baksan satışa devam mı? :) Son 3 veri önemli: GER PMI Hizmet Endeksi (Oca) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Oca) 11:00- EUR Perakende Satışlar 12:00 - USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (30 Oca) 14:00 - USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Oca) 14:30 - USD ADP İstihdam Değişimi (Oca) 15:15 USD ISM İmalat Dışı Endeks (Oca) 17:00
günaydın arkadaşlar,bol kazançlar
fodw saatlikte bile ayi olma sinirinda.
efg ve garanti hafiften satışa geçti...kaçıııın
[quote=hexa;80616]Astatincim şu dolara bir baksan satışa devam mı? :) Son 3 veri önemli: GER PMI Hizmet Endeksi (Oca) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Oca) 11:00- EUR Perakende Satışlar 12:00 - USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (30 Oca) 14:00 - USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Oca) 14:30 - USD ADP İstihdam Değişimi (Oca) 15:15 USD ISM İmalat Dışı Endeks (Oca) 17:00[/quote]
USDYTL systems
5 dakıka long signal
15 dakika flat signal
60 dakika short signal
Günaydın, gap ihlali oluştu, biraz ayu bi oluşum, dikkat
sn seren,
günaydın. mesajınızı aldım. mesaj atma yetkim olmadığı için cevap yazamıyorum. bu tür bilgi mesajlarınızı bekliyorum. bol kazançlar dilerim...
citi de dunku 3000 shortu buradan geri açıyo..