ben olayi super corba bir yontemden ayi -boga- notr (biraz biraz hala net degil) bir sonuc elde ederek basitlestirmeye calistim zaman zaman yazdigim seyler bunu ifade ediyor.
Printable View
ben olayi super corba bir yontemden ayi -boga- notr (biraz biraz hala net degil) bir sonuc elde ederek basitlestirmeye calistim zaman zaman yazdigim seyler bunu ifade ediyor.
Yatay girdik gözüküyor buğün.
Bandımız 33387.50/33875
[quote=Dantes;80625]ben olayi super corba bir yontemden ayi -boga- notr (biraz biraz hala net degil) bir sonuc elde ederek basitlestirmeye calistim zaman zaman yazdigim seyler bunu ifade ediyor.[/quote]
benim yontem daha basit, hep ayu, hep ayu.:..:.
pariteler yeniden toparlanma eğiliminde..
[quote=teo;80626]Yatay girdik gözüküyor buğün.
Bandımız 33387.50/33875[/quote]
umarim oyle degildir sn teo. henuz dikmeye basladiklari pek gozukmuyor.
notr olayinda hala cok basarili degilim.
simdi baktim yine spot 30 ve vob 30 heri kiside boga ama vob azalan spot artan goruntusu var period 15dk. yani icn gkarakterleri terse gelmis ilginc.bakalim hangi endeks yalanci
uzun devam ... sat gelene kadar uzun ..
60 dk long
5 dk long vermek üzere dünden longlara devam
700 tekrar long.. (gevşemede 15 ve 60 ın alda kalması, 5 dakikalığın flat olup 675 de tekrar al vermesi vesilesi ile)
.lelelestopaj iadesi isteruk!!!!!.lelelene zaman ne zaman
[quote=abka;80633].lelelestopaj iadesi isteruk!!!!!.lelelene zaman ne zaman[/quote]
Alternatif Yatırım bugün hesaplara aktarmaya başlayacağını söyledi. Darısı sizlere
önemli sinyal dax tan gelecek gibi 4400-4450 aralığı bugün geçilemezse aşağı yolculuk başlar
geçilirse bir tur hakkı daha kazanırlar
[quote=abka;80633].lelelestopaj iadesi isteruk!!!!!.lelelene zaman ne zaman[/quote]
sanko hsonuna kadar halledeceğiz diyor.dolar kontratları ile endeks kontratlarını ayıklıyorlarmış.pirinç mi ki bu taşını ayıklar gibi.