[quote=Astatin;80646]825 flat :)[/quote]
En iyisi.
Başladı gene bayıltmaya.İki gün öncede grafik böyle olmuştu.Ertesi gün ters köşe yaptılar.Bakalım yarın nolcak.
Bende Flat:..:
Printable View
[quote=Astatin;80646]825 flat :)[/quote]
En iyisi.
Başladı gene bayıltmaya.İki gün öncede grafik böyle olmuştu.Ertesi gün ters köşe yaptılar.Bakalım yarın nolcak.
Bende Flat:..:
3 gun sonra buraları cok ucuz kalacak temenni..
750 den short, ama hiç içhuzuru vermiyor bu poz :)
[quote=SEREN I;80645][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon2.gif[/IMG] [B]geceden yarına bakış...[/B]
dow un yüksek kapanışı yarın için bize dalgalı..riskli ve fırsatlar sunan bir piyasa ihtimalini gündeme getiriyor..sabah fdow - olabilir..alıcılı açılış sonrası ..vob için kritik yer olan 33600..lerin üzerinde açmamız muhtemel..yeni bir yükseklik yaptıktan sonra tekrar bir gün önceki kapanışın altında kalmamız..yani ters yüz olmamız kötü senaryo olmakla birlikte ihtimallerden biridir...33600 geçilince gelen alıcılar yukardan doyurulur..dikkat etmekte fayda vardır...hedef yani kısacılar için tehdit 34600 dür...açılışın 33800 lerde olduğunu varsayarsak...[COLOR=Red][B]yarın için en az 3..piyasa var gibi..yüksek ..kar satışı...tekrarında toparlanıp yükselmeye çalışan piyasa..[/B][/COLOR]..
[I]isteyene ..meraklısına plans......son parçayı siz doldurun.... malı götürün..teo planın son parçasını mı buldu acaba......????[/I]
:cool:[/quote]
sn seren yuksek acti kar satisi oldu simdi toparlanmaya mi calisiyor yani yon yukari demek istiyorsunuz ama sn teo short tam ters yon benim kafam karisti iki tane son parca var. yuzde elli ihtimal yine.
[quote=Sunrise;80651]750 den short, ama hiç içhuzuru vermiyor bu poz :)[/quote]
:)Ben longdaydım.
orasıda huzursuzdu:)
son iki dakikadır işlem mi geçmiyor, yoksa matriks mi dondu?
yatay yilan piyasasina girdik sn teo hakliymis ama bu tam alcak surunme yapiyor yapisti resmen
[quote=Dantes;80652]sn seren yuksek acti kar satisi oldu simdi toparlanmaya mi calisiyor yani yon yukari demek istiyorsunuz ama sn teo short tam ters yon benim kafam karisti iki tane son parca var. yuzde elli ihtimal yine.[/quote]
bay DANTES,
Bu bakış açısıyla bana milli piyango çıkması ihtimali de %50... ya çıkar ya çıkmaz:D:D:D
matriksde sorun var, şu an fiyat kaç acaba?
[quote=sunrise;80658]matriksde sorun var, şu an fiyat kaç acaba?[/quote]
33825-33850
kanımca güçlü hareket öncesi ikmal yapılıyor..
[quote=Astatin;80657]bay DANTES,
Bu bakış açısıyla bana milli piyango çıkması ihtimali de %50... ya çıkar ya çıkmaz:D:D:D[/quote]
dogru hayatin gercegi ölu diri siyah beyaz iyi kotu tez antitez cikar cikmaz....