ankette açıkça pelaya nah yaptık ::: nöniye diyoruk voborsa bilir
Printable View
ankette açıkça pelaya nah yaptık ::: nöniye diyoruk voborsa bilir
[QUOTE=Cerphin;202994]bugün şu 63.000 kırılsın artık patron...lelele[/QUOTE]
he kırılsın valla jerfinim..
sıkıntı var acilen 60000 altına sarkmalı .. ehuehuheu:o:o:D:D:D
[quote=fXci;202995]ankette açıkça pelaya nah yaptık ::: nöniye diyoruk voborsa bilir[/quote]
hehehe :..:
çok yaşa .lelele
wayjanına patronaj...lem dava mava mı geliirrrrr...aluuu
[quote=fXci;202995]ankette açıkça pelaya nah yaptık ::: nöniye diyoruk voborsa bilir[/quote]
Abi no'olursun söyle Bernanke'nin o açıklamayı yapacağını nereden biliyordun? Kimlerle bağlantın var abi? :..: :)))
dün teorik fiyatın 700 puan altında kapanışın sebebi varmış demekki :)
gece baya sıkıntı yarattı dow kapanışı ama fed yetişmiş imdada..
burası borsa,heran herşey olabilir..
taş düşebilir,ayı çıkabilir :)
X30yvade EMA(112)= 626xx lere yükselmiş....Bunun altı long live bears..long la bear kelimelerini bir araya getirebildiğim için teprik ederim kendimi...
hay bole pıyasanın sımdı .. yaf bıze stoplatmak ıcın mı bunca yukarı kasma yapıldı.. ben anlamıyorum kı cılkını cıkarmakta ustune yok yaf pıyasanın yemınle... 65900lere fırlayan bır pıyasa ne hale gelıyo durduk yerde.. hay bu stopplosun *:* artık..
üvvvv şu hale bak..
ağlak stoopploss mağdurları derneği - 2010 - akatlar spor salonu
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Senin gibi dowun ta...........
Bu arada VOBORSA'yı teprik ederim...Ağırlıkla kısa olarak, PALA ya tarihi gollerinden birini attı..Teprik ederim
ortalamalar gab ten dolayı epey yukarda kaldı..
63 binleri terk etmez kolay kolay pala..
buraları doldurması lazım her iki taraf içinde..
[quote=YAVUZHAN;203001]dün [COLOR=red]teorik[/COLOR] fiyatın 700 puan altında kapanışın sebebi varmış demekki :)
gece baya sıkıntı yarattı dow kapanışı ama fed yetişmiş imdada..
burası borsa,heran herşey olabilir..
taş düşebilir,ayı çıkabilir :)[/quote]
teorik teorik konuşma patron...onu dokuzu anlamam..longlar badem ezmesi olur...longa gel bostana gel, şorta gel destana gel...:D:D long live bears
cümleten günaydın, bol şanslar,
[quote=Astatin;203005]Bu arada VOBORSA'yı teprik ederim...Ağırlıkla kısa olarak, PALA ya tarihi gollerinden birini attı..Teprik ederim[/quote]
patron bu long live bears olayı israilin uyuyan ajanları gibi bişeymi :..:
[QUOTE=Astatin;203005]Bu arada VOBORSA'yı teprik ederim...Ağırlıkla kısa olarak, PALA ya tarihi gollerinden birini attı..Teprik ederim[/QUOTE]
hiçkimse voborsa'yı hafife almasın.. hele hele ters indik olarak almaya hiç mi hiç kalkışmasın...lelele
[quote=YAVUZHAN;203007]ortalamalar gab ten dolayı epey yukarda kaldı..
63 binleri terk etmez kolay kolay pala..
buraları doldurması lazım her iki taraf içinde..[/quote]
Pala,her noktada haracını kesip kesip bırakacak sanki...
[quote=Astatin;203008][COLOR=red]teorik teorik konuşma patron[/COLOR]...onu dokuzu anlamam..longlar badem ezmesi olur...longa gel bostana gel, şorta gel destana gel...:D:D long live bears[/quote]
[quote=YAVUZHAN;203010]patron bu long live bears olayı israilin uyuyan ajanları gibi bişeymi :..:[/quote]
patron teorik konuşmuşsun yine.. :..::..::..: ben uyuyan güzel i bilirim, uyuyan ajan majan işi bize ters...:D
Günaydın üst üste gap yeme rekorumuz 9 günde kalmış oldu :) 10 u görmedik çok şükür...
way beahhh..sen misin inen kısadan...yanınıza geleyorum ,fırsat kollayacaım ayular...allahtan 1/5 portfoy:))
bütün kısa voborsa sakinlerini tebrik ediyorum...
Bu arada, PALA 66000 kalesine saldırırken onurlu direnişini sürdürüp ayulukta ısrar eden ayu kardeşlerimi de kahramanlıklarından dolayı teprik ederim. (Ama VOB un kahramanlık yeri olmadığını da hatırlatayım..Acaip ecel terleri döktüm..Yok bir daha kahramanlık mahramanlık....Sİsteme ters poz alma gibi bir denyoluğu bir daha yapmamam dileğiyle...şşşş TOKOBA; Histemli flat olmak serbest..Sİsteme ters olmak yasak..Şaibe olmasın sonra)
[quote=EMEKDAR;203013]Pala,her noktada haracını kesip kesip bırakacak sanki...[/quote]
yalnız pala bugünü yazmıştır bi kenara :..:
ilk fırsatta keser cezayı :)
175, 325, alıcıyım, 500 ve 450 aldım,.....
yatayda çarpılmamak adına histemli flat !
long için çok şey eksik :)
[quote=YAVUZHAN;203021]yatayda çarpılmamak adına histemli flat !
long için çok şey eksik :)[/quote]
üyle deme babo, 350 longladık, panik satışları görünce. :..:
emme gel gör ki 475ten yani erken kapandık. niye? biz de panik olduk. :D
[QUOTE=Astatin;203018]Bu arada, PALA 66000 kalesine saldırırken onurlu direnişini sürdürüp ayulukta ısrar eden ayu kardeşlerimi de kahramanlıklarından dolayı teprik ederim. (Ama VOB un kahramanlık yeri olmadığını da hatırlatayım..Acaip ecel terleri döktüm..Yok bir daha kahramanlık mahramanlık....Sİsteme ters poz alma gibi bir denyoluğu bir daha yapmamam dileğiyle...şşşş TOKOBA; Histemli flat olmak serbest..Sİsteme ters olmak yasak..Şaibe olmasın sonra)[/QUOTE]
yawf düşünüyorum da iki gün öncesini.. maliyetimin 1000 puan üstüne çıkmış ve ben hala shortlayacağım diye debeleniyorum..:..::..:
Günaydın arkadaslar...
Bol kazanclar...
Vadeli dolarda 1.5280 üzeri benim takip ettigim saatlik TOBOyu calistirabilir. Dikkat derim:)
[SIZE=3][B]Yeni [U]Kisa vade hedef dip seviyemiz[/U]:[/B][/SIZE]
Bu sefer malesef oldukca genis bir band araligi var, gelismelere gore daha da netlestirebiliriz.
[B]IMKB 30 icin ise,[/B] [B][SIZE=3]61,400/58,535 bandi[/SIZE][/B]
LONG mu ? No da neey?:..:
voborsayı hafife alan kimmiş lem. getirin onu bana.
iki çift lafım var ona.:..:
[quote=excali;203026]LONG mu ? No da neey?:..:[/quote]
Dimyata pirince gitmek...:::
[quote=unlimitted;203022]üyle deme babo, 350 longladık, panik satışları görünce. :..:
emme gel gör ki 475ten yani erken kapandık. niye? biz de panik olduk. :D[/quote]
vur-kaç yapana lafım yok patron,aksine takdir ederim histemli vuruşup sağ çıkanları..
önceleri benimde taktiğim sadece aşırı alış yada satış durumlarında pozisyon almaya başlamak ve lehime gelişen harekette realize etmekti ama vobta başta hacim olmak üzere çok şey değişti.o işi beceremiyorum artık,tabi eskiden ona göre portföyde vardı şimdi ters tarafta duracak güç yok maalesef :(
[quote=excali;203026]LONG mu ? No da neey?:..:[/quote]
şaka bi yana, longlarken çok ama çok, hatta çok çok dikkatli olmak lazım.
üzerinize bi yağarlar, ne olduğunu anlamazsınız bile...tepkiye oynamak sadece bugün için değil, her zaman çok büyük risktir.
paritelerden bazıları öyle bir yağdılar ki, forekste millet patır patır margin yedi.
çok dikkatli trade edin. hızlı olamayacaksanız, ekran başında olamayacaksanız hiç etmeyin daha iyi der ben.
"don't try to be a wolf. just be a sheep."
%5 düşelim bence...akşama doğru bütün felaket haberleri cuma seans kapandıktan sonra gelir sendromu çalışacak mı bakalım
[quote=Cerphin;203023]yawf düşünüyorum da iki gün öncesini.. maliyetimin 1000 puan üstüne çıkmış ve ben hala shortlayacağım diye debeleniyorum..:..::..:[/quote]
ne 1000...burda -1500 puan vardı... üüüüüü:..::..::..::..: VOB daki ilk iki amatör ayımı saymazan, ilk kez MC yiyecektim nerdeyse..üwww:..::..:
spotta gapı gapla kapattılar.. tükeniş boşluğu mu deniyordu ona..
forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart
[quote=yusuf_alp;203038]forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart[/quote]
saatlikte FX trade için kol gibi sermaye lazım :D
konuşsana bozzzzzzzzzzzzzz
sermayenin %10-25 ile işlem yapılabilir. metatradera yukledim indikatoru su ana kadar hata vermedi. oanda dan işlem yapıyorum.