Uçurtmalar rüzgara karşı uçtukları için yükselirler ama rüzgar kesilince kendini yerde bulur.
Printable View
Uçurtmalar rüzgara karşı uçtukları için yükselirler ama rüzgar kesilince kendini yerde bulur.
[quote=abka;80713]vob da mantıklı düşünen kaybeder...muhakeme,apsd.,takas,dow,pariteler vs...[B]hiçbirşeye bakmadan sadece sistemi makul kaldıraçla uygulamak lazım...[/B] Allah a şükürler olsun son sistemim gelecek hakkında beni çok umutlandırıyor..ayda 6-8 işlemle yola devam ediyor...mütevazi rakamlar kazanıyor..ama önemli olan daima kazanması...[/quote]
Sayın abka takip ettiğim kadarıyla düne kadar 60 dk sistemin kısadaydı dün kaçtan kısaları kapatıp uzuna döndünüz ve tahminime göre sisteminiz halen uzunda değilmi?
[quote=mbm;80704]geçmiş olsun sn serkan......üüü
umarım kısa zamanda düzeltirsiniz...
burası malesef böyle işte... disiplin ve sistemden kopunca acıması yok....
sana nacizane tavsiyem detaylarda çok boguluyorsun....bırak kim alırsa alsın.. kim satarsa satsın...
iyi olur tekrardan inşallah......[/quote]
kolu zamanında kesmezsen vucut kangren olur ve hasta exxx e cıkarr stopy koymayan yanarrr
[QUOTE=MMO;80719]Sayın abka takip ettiğim kadarıyla düne kadar 60 dk sistemin kısadaydı dün kaçtan kısaları kapatıp uzuna döndünüz ve tahminime göre sisteminiz halen uzunda değilmi?[/QUOTE] sistemim 15 daklık...30 ocakda 33500 den sat vermişti...dün 33.050 den kısa kapat(shortcover) olmuş..biraz sonrasındada 33200 den beri long da...hala kuvvetli long da..kuvvetliden maksadım;teknik göstergelerin sat vermeye uzak olmasıdır..çok çok sert hareketler oladıkca ''dışarı çık dolaş,bugün sat gelmez diyor''
[QUOTE=mur@t;80710][/FONT][/COLOR][/FONT]
Bir zamanlar, stop loss vade sonu uzlaşma, diyen sen miydin, başkasıyla mı karıştırıyorum? :)))[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;79800]ben kapatmam, uzlaşmaya gideceğim:)[/QUOTE]
Sanırım bahsettiğiniz kişiler farklı. Selçuklu çok tutacaksa genelde stoploss margin call der.
EMA lara yakın yukarı hareket herzaman daha güzeldir...
[quote=abka;80722]sistemim 15 daklık...30 ocakda 33500 den sat vermişti...dün 33.050 den kısa kapat(longcover) olmuş..biraz sonrasındada 33200 den beri long da...hala kuvvetli long da..kuvvetliden maksadım;teknik göstergelerin sat vermeye uzak olmasıdır..çok çok sert hareketler oladıkca ''dışarı çık dolaş,bugün sat gelmez diyor''[/quote]
Ben aracı kurumun verdiği matriksi kullanıyorum 15 dk veri değerleri olmadığı için işlemleri 60 ve 5 dk göre yapıyorum sizin sisteminize gibi günlük al satlardan kaçınmaya çalışıyorum matriksin 15 dk verilerinin olduğu terminali aracı kurumunuzmu verdi yoksa satın mı almak gerekiyor?
[QUOTE=VOBiX;80723]Sanırım bahsettiğiniz kişiler farklı. Selçuklu çok tutacaksa genelde stoploss margin call der.[/QUOTE]
Haklısın, margin call yerine uzlaşma yazmışım, ama en azından selçuklu olduğu aklımda doğru kalmış..:D
Bu arada detektif gibisin valla..
[QUOTE=MMO;80725]Ben aracı kurumun verdiği matriksi kullanıyorum 15 dk veri değerleri olmadığı için işlemleri 60 ve 5 dk göre yapıyorum sizin sisteminize gibi günlük al satlardan kaçınmaya çalışıyorum matriksin 15 dk verilerinin olduğu terminali aracı kurumunuzmu verdi yoksa satın mı almak gerekiyor?[/QUOTE] sanko veriyor..
zaman periyodu çok önemli değil..kullanılan degerlerin periyodu daha önemli..öyle degerler verirsinizki saatliğe eşdeger olur..mesela ccı(14) yerine ,ccı(100) secerseniz ,,sistem belkide saatliğe yakın al-sat verir...
[quote=Astatin;80711]34150 long cover...fit&flat[/quote]
Walla helal olsun sn astatin.
Durdun durdun long yaptın.Boğa'yı kaptın.
Bende long'da tedirgin olup kapatmıştım.
Bravo.Helal olsun.
7410
şimdi 34000 üzerinde stabilasyon lazım..stabileden sonra sert yukarı beklerim...
Konuyu Toplam 30 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 28 Misafir) [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=900"]7410[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=446"]chn69[/URL]