öğle sonuna kadar 300-500 puanlık yatayda sürünür artık piyasa..
Printable View
öğle sonuna kadar 300-500 puanlık yatayda sürünür artık piyasa..
günaydın hayırlı cumalar.
Yahu bizim Mersiyk iyi kızdı yaww..uzun zamandır sesi çıkmıyor..üwwwww
[quote=Astatin;203042]konuşsana bozzzzzzzzzzzzzz[/quote]
[I]gece bana göre çok geç yattım....foruma bile yazdım....[/I]
[I]uyanamadım henüz....kahvemi içiyorum....:..:[/I]
[I]bana biraz zaman lazım.....[/I]
dep evladım bıraz ...ustune beton dokıım cımenlerın...gayrı cucek yetısmez burda...
[quote=yusuf_alp;203043]sermayenin %10-25 ile işlem yapılabilir. metatradera yukledim indikatoru su ana kadar hata vermedi. oanda dan işlem yapıyorum.[/quote]
spread düşüktü oanda da 1 pipti şimdi nasıl bilmiyorum.yinede hepsi yabancı kurum çok para bulundurmamak lazım hesapta.ne olur ne olmaz.
[quote=yusuf_alp;203038]forexci arkadaşlara thv indikatorunu tavsiye ederim. ekran baya güzel gorunuyor şu ana kadar saatlik grafikte hata yapmadı. ama disiplin şart[/quote]
Ekranda güzel durması önemli değil bence Cüzdan da güzel dursun daha anlamlı olur :D
vay canına GARAN sıfırladı kaybını...
[quote=indregandi;203020]175, 325, alıcıyım, 500 ve 450 aldım,.....[/quote]
500 ve 450 725 den verildi, tekrar 500 ve 450 yazıldı,
hold....
[IMG]http://i50.tinypic.com/33cmauu.jpg[/IMG]
[URL="http://i45.tinypic.com/2rhwoyf.jpg"][IMG]http://i45.tinypic.com/2rhwoyf.jpg[/IMG][/URL]
775 cört, gerçeklesşti,
900, 64025 beklemede,
64600 e kadar oluşacak fiyat hereketlerinde yayılarak cört girmek mantıklı,
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/19/1736.jpg[/IMG]
Gidişin sürünerek,gelişin muhteşem olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!
piyasa yukarıdan düşüşte klasik açılış 3 yukarı tepki 4 oynuyor teknik olarak 64.150 kadarda gitme potansiyeli mevcut devamında 63.325 olması gerekiyor.
Allah aşkına....
Asıl asıl,yorulmadımı bileklerin...sibop...:cool:
cört grup
775 cört, 825 cört, gerçekleşti,
950, 64150 beklemede,
lönk grup,
500, 450, 325, 175 beklemede,......
teorik fiyatın 600 puan altında olmamız palaya rahat ayar çekme imkanı veriyor..
pasta çok afilli alıcılı gözüküyor..
ilave dolares yapıldı,
64 250 DE bakacam stop cover a gelırse tabı...ama once 63.9oo asması lazım...sonnasında duruma gore partıal dokcem malları...gun ıcı hedefım 64.300 asılamadıı surece 62.00x dir...
[quote=indregandi;203063]cört grup
775 cört, 825 cört, gerçekleşti,
950, 64150 beklemede,
lönk grup,
500, 450, 325, 175 beklemede,......[/quote]
950 cort geldi, 64150 beklemede,
10:33
[quote=indregandi;203067]950 cort geldi, 64150 beklemede,[/quote]
güzel serpiştiriyorsun indregandi,tebrikler..
O çıbığın rengini acilen denüşdür....:cool:
piyasayı teknige uydurma çabaları var bilinçli veya bilinçsiz.
[quote=ATHLON;203066]64 250 DE bakacam stop cover a gelırse tabı...ama once 63.9oo asması lazım...sonnasında duruma gore partıal dokcem malları...gun ıcı hedefım 64.300 asılamadıı surece 62.00x dir...[/quote]
abi x=0 mı?
çözdüm mü çözdüm mü?::::::
[quote=indregandi;203067]950 cort geldi, 64150 beklemede,[/quote]
patron kafes sistemin çok güzel....palanın sırtına tenturduyodla cızıon kafesi,sonna da tülbent ,mışıl mışıl uyutuon maşallah...:))
coninin yukarı çıkış nedeni buymuş, iskanto faiz oranları, kendine hedge yaptı, yukarı çıktıki, aşağı iniş panik olmasın, ilk iki dalgalık düşüşüne, bu 3.dalga olarak eklenir ve sert olurdu, bu önlendi, alımlara geçilerek 11500 görüntüsü verildi, bunlar olağan numerolar,
sonuç: panik atak önlenmiş oldu, bundan sonraki düşüş arzu edilen düzeylerde ve müsade dahilinde devam edecektir, (8700-9300) daha önce de dediğim gibi seviye algılaması mutlaka ky beyinlerde yaratılacaktır, o manada bu bir düşüş deyil kapıların açılmasıdır aslında,...
[quote=YAVUZHAN;203069]güzel serpiştiriyorsun indregandi,tebrikler..[/quote]
ağaya çoktan seçmweli test yapıyorum,.........sandık yerelerden uzak durmak şart,
Long cover ve short a*....
Neyse ki zararı sadece 600 puanda tuttuk... Yıkılsın bu piyasa... (Yıkılmazsa hemen tekrar long'larım ona göre... :..:)
Matriks'de bir fonksiyon buldum. HABER() diye... Bunca yıldır nasıl dikkatimden kaçmış anlamıyorum...
Şöyle kullanılıyor: HABER(bugece)=1 ise gece iyi haber var, HABER(bugece)=-1 ise gece kötü haber var demek. 0 ise haber yok...
Sistemlerinize ekleyin, performans farkını görün...
:..:
[quote=ATHLON;203073]patron kafes sistemin çok güzel....palanın sırtına tenturduyodla cızıon kafesi,sonna da tülbent ,mışıl mışıl uyutuon maşallah...:))[/quote]
yapacak bir şey yok, dün karambol nedeniyle flat girdik, tehlikeden uzak durduk, nitekim, son 5 dakikada uzunları flatladım ve dolares takviye yaptım, py rengi gece 23:00 dan sonra + gap olan, - gap oldu, karombol varmış gerçekten, şimdi bu beklenmeyen bir şey değil , ağa bunu biliyor ve planları hazır, şimdi o planları ele geçirmemiz lazım,....:mad::rolleyes:;):..::cool:
EFG ne bulursa alıyor...+6.100 kontrat şu an...
[quote=indregandi;203078]yapacak bir şey yok, dün karambol nedeniyle flat girdik, tehlikeden uzak durduk, nitekim, son 5 dakikada uzunları flatladım ve dolares takviye yaptım, py rengi gece 23:00 dan sonra + gap olan, - gap oldu, karombol varmış gerçekten, şimdi bu beklenmeyen bir şey değil , ağa bunu biliyor ve planları hazır, şimdi o planları ele geçirmemiz lazım,....:mad::rolleyes:;):..::cool:[/quote]
Dün gece S&P 500 hisselerinde toplam işlem hacmi 3 milyar dolar. (Yazıyla: 3 MİLYAR dolar) Bir o kadar da futures'da vardır. Çılgınca ralli yaptığına bakarsak milyarlarca dolar long pozisyon açıldı diye düşünüyorum.
Şimdi bu milyarlarca doları döndüren adamlar haberi bilmiyordu da bizim ağa mı biliyordu?
Ağaya saygım kat kat arttı... :))) :..:
dep yıwrım depppp...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203079]EFG ne bulursa alıyor...+6.100 kontrat şu an...[/QUOTE]
vitrin olarak kullanılıyo gıbı.. çakal bunlar
ak 8 30 kalakarsa,bizde artıya geçeriz:)8 30 a dikkat
[quote=Kennym;203082]vitrin olarak kullanılıyo gıbı.. çakal bunlar[/quote]
olabilir...vade başından +27.000 kontrat
şu an günlük +6.700 oldu alışı...piyasanın baş aktörü kesinlikle.ne derse o oluyor burada...
indicim,
Süper itin kasları bayağı güçlüymüş,kamanın içine soktu topu..şimdi ne halt edecek bakalım...:::