kolay gelsin zystemm combination minikten..uzağa short giren arkadaşları tebrik ederim, toparlıyacanı düşünmüştüm ama fdow dağıttı ortalığı :) bol kazançlar hayırlı cumalar,
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2339/zozoz.png[/IMG]
Printable View
kolay gelsin zystemm combination minikten..uzağa short giren arkadaşları tebrik ederim, toparlıyacanı düşünmüştüm ama fdow dağıttı ortalığı :) bol kazançlar hayırlı cumalar,
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2339/zozoz.png[/IMG]
son 2 saat pala tüm hünerini gösterebilir bugün..
bugün kısa açanları sıkıştırabilir günün devamında..dow bu gece sert düşmezse pazartesi gab rövenşını alır pala..
vadesonu geliyor,çok net olmadıkça geceye pozisyon bırakmamak en güzeli olacak bence..
hayırlı cumalar cümlemize..
[quote=YAVUZHAN;203130]son 2 saat pala tüm hünerini gösterebilir bugün..
bugün kısa açanları sıkıştırabilir günün devamında..dow bu gece sert düşmezse pazartesi gab rövenşını alır pala..
vadesonu geliyor,çok net olmadıkça geceye pozisyon bırakmamak en güzeli olacak bence..[/quote]
enorton'un ew'cisiydi galiba ptesi +1000 gap diyen, dutturacak sanırsam bugünle beraber -5000 olunca ptesi de tepki mahiyetinde 61pinden bi + gap yakışır palaya
[quote=sadberk22;203132]enorton'un ew'cisiydi galiba ptesi +1000 gap diyen,+. dutturacak sanırsam bugünle beraber -5000 olunca ptesi de tepki mahiyetinde 61pinden bi + gap yakışır palaya.dng ama gapatma davası mevzuu olursa bugünkü gibi badem olabülüü gap, hatta tam tersi taban bilem açar bu uyuzlukla bizimkiüüü
[IMG]http://info.kopp-verlag.de/uploads/RTEmagicC_Abrechnung-1.jpg.jpg[/IMG].dng.dng
[quote=sadberk22;203132]enorton'un ew'cisiydi galiba ptesi +1000 gap diyen, dutturacak sanırsam bugünle beraber -5000 olunca ptesi de tepki mahiyetinde 61pinden bi + gap yakışır palaya[/quote]
Gap lar aşağıda olabilir,zira pala bize teslim olup,bizim safımıza geçecek...kendi menfaati icabı ha ha ha.....dng
cörtlerime
950 725,
825 625,
775 575, de alıcıyım,
175, 325 lönk bekliyorum,.......destek direnç bakmıyorum, sandık bölgesindn uzak duruyorum,
Xu100 Günlük.
Bir Expanded flat oluştuğunu düşünüyorum. A ve B dalgaları bitmiş, Şu anda C dalgasında olduğumuz. 2 Farklı düşüş hedefi mevcut ve grafikte yatay kırmızı trendline'lar ile gösterilmekte.
Etiketlemediğim düşüş kısmanda ise 1-2. dalgalar bitmiş. 3. dalganın alt dereceli 4. dalgasında olduğumuz varsayımındayım. 53.148 seviyesini yukarı yönde aşılması bu varsayımları geçersiz kılar.
950 725 den verildi, 950 ye tekrar yazıldı,
geldim .. sabah 500 den flatlayip çıktım .. işler yoğun .. full flat .. don gömlk flat ..
[quote=selçuklu;203146]geldim .. sabah 500 den flatlayip çıktım .. işler yoğun .. full flat .. don gömlk flat ..[/quote]
Nü durmak sana yakışmaz,avret yerlerini kapatacak bişe yap...:::
pela gene gitti kahve içmeye..bizi bizle bıraktı..
[quote=QUEEN;203148]pela gene gitti kahve içmeye..bizi bizle bıraktı..[/quote]
Zıkkım içsin... .dng
[quote=EMEKDAR;203147]Nü durmak sana yakışmaz,avret yerlerini kapatacak bişe yap...:::[/quote]
Bırak flat olsun... Flat en güzel pozisyondur... Gecelere flat girsem iki haftadır 2.500 puan daha az zarar ederdim...
[quote=unlimitted;203126]63.625'in altında saatlik kapanışta dediğin nokta potaya girer bence de.
ama 64.225 üzerine çıkıldığında kısa kalmak riskli hale gelir...
bizzat ben kendim şahsen böyle düşünirem...[/quote]
950 den itibaren 64625 e kadar yayılarak cörtü tercih ederim, 65250 geçilirse stoploss olurum,......
725 e dikkat edelim, kırılışı ve kalınışı para yapar,
Uzun vadeli kanallarımız tüyler ürpertici doğrulukla çalışmaya devam ediyor. Kanallar sürekli yükselmekte olduğu için üzerinde kalmak gitgide zorlaşıyor. Bugün en yakın kanal desteği 63.200'den geçiyor.
60 lıkta yukarısı 65950 bu gün için saçma bir hedef, haber lazım,....
60 lıkta aşağısı 63725 kırılırsa yeni denge noktası ararız, bu taktirde düşüğümüz 63325 te, buna bakacağız,..........bunu inceliyeceğiz, aralık 2175 puvan güzel aralık, iyi bir ağa iyi iş çıkartır, ......
750'yi emekli memurum düşürdü, 775'i ben kaldırdım. :D
800e de yazıldım. şş ekskali, hadi bakam sana zahmet. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=indregandi;203156]60 lıkta yukarısı 65950 bu gün için saçma bir hedef, haber lazım,....
60 lıkta aşağısı 63725 kırılırsa yeni denge noktası ararız, bu taktirde düşüğümüz 63325 te, buna bakacağız,..........bunu inceliyeceğiz, aralık 2175 puvan güzel aralık, iyi bir ağa iyi iş çıkartır, ......[/QUOTE]
saçma hedef...cık cık..pala saçmalama seviyo..;)
yok pala imana gelmiş bugün cumaya getmiş::: af dileyecekmiş Allah'tan türlü dalaverelerle kazıkladığı ky ler içinüüü ama günahları sıfırladıktan:D sonra huylu huyundan vazgeçermi deyip bunların kafasına vurmaya devam etcem diyomuş içinden de .dng
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=300749&resize_x=600[/IMG]
63850 short, tishirt gel abla gel voba gelllllllllllll :D
[QUOTE=sadberk22;203159]yok pala imana gelmiş bugün cumaya getmiş::: af dileyecekmiş Allah'tan türlü dalaverelerle kazıkladığı ky ler içinüüü ama günahları sıfırladıktan:D sonra huylu huyundan vazgeçermi deyip bunların kafasına vurmaya devam etcem diyomuş içinden de .dng[/QUOTE]
fransada bankayı batıran bi çocuk vardı..acayip lotlarla oynuyomuş..bizim gibi kekoları avlıyomuşş bilerek..sonra gidip (afedersiniz)tuvalete kusuyomuş..:confused:
[quote=Strategist;203150]Bırak flat olsun... Flat en güzel pozisyondur... Gecelere flat girsem iki haftadır 2.500 puan daha az zarar ederdim...[/quote]
aynenüüü saraylı ve larossian gibi 2 üstadı dinlememenin cezasını çekiyoz:::
[quote=EMEKDAR;203115]Aleyküm selam...
Bu hala helikopterlemi taşıyor....B-52 (bımbardıman bımbardıman) bile kurtarmaz bunun yemlediklerini...ha ha ha ha .......dng[/quote]batacak gemıyı ılk once kım terkeder?}}}||}}}.kom.dng
herkeseee bol kazançlarr... 63850 short 725 altı otur.... 225 stopp .. tamamen hissell :D :D
kurtulamadık bi şu 63.000 desteğinden.. anlaşılan bugün de üstünde kapatacağız..:mad:
[quote=QUEEN;203158]saçma hedef...cık cık..pala saçmalama seviyo..;)[/quote]
palanın tezgah hergeçen gün zorlaşıyor, quven kraliçem,.....09 mart palası ile bu pala aynı pala olabilirmi, o zaman tekel sokaktamıydı, deyildi, şimdi sokakta, elim kırılsaydı diyor fertleri,........ dolare için bu kadar kararlımıydık deyildik,.........iskanto faizin adı geçmiyordu, şimdi indirildi, bu pevlaya bu kadar güvenmemek lazım, üstünde pardüsö il dolaşıyor olabilir, coni o kadar sallanmaz bu işten, 6.75 e kadar yolu var, ama o 6.75 burada kaç 75 yapar bunu düşünmeliyiz şimdiden, 9.66, geçerse 13.26 ki 9.26 geçilecek, şimdi bonocuyu düşün, buradan mı bağlar, 13 tenmi, bunlar düşünülmeli,
hala kritik noktalar kırılmadı..dolardada vobdada..dowdada..kırılabilir..ama yukarı için ümit yok değil..makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..
[QUOTE=QUEEN;203168]hala kritik noktalar kırılmadı..dolardada vobdada..dowdada..kırılabilir..ama yukarı için ümit yok değil..makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..[/QUOTE]
ben flatim apla ... flatleri sana emnaet ediyorum .eheuhuehue h:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;203170]ben flatim apla ... flatleri sana emnaet ediyorum .eheuhuehue h:D:D:D[/QUOTE]
700 800 dururuz ..ozaman..:D:D
[QUOTE=Strategist;203150]Bırak flat olsun... Flat en güzel pozisyondur... Gecelere flat girsem iki haftadır 2.500 puan daha az zarar ederdim...[/QUOTE]
sağol strategist patron bu emektar abi beni poz açmaya teşvik ediyo ... üvvvv ...kınıyorum emektar abi .. o kadar emeğin var emektarsın ama benim kötülüğümü isityosun .. üvvvv ... :D:D:D
[quote=QUEEN;203168]makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..[/quote]
Aynen katılıyorum... Geçen yıl Mart'da bu piyasayı değil daha da düşürmek eksiye bile götürecek kadar makro neden vardı.... Ancak tarihin en sert rallilerinden biri geldi...
825, 775 cörtüm, 950 64150 cört bekliyorum, bunu da eğer tırmanırsa 64625 e kadar kovalarım, yani coninin faiz indirmesini burada neredyse kutlayacağız,o hale gelmişiz, bunu 6 aydır bekliyorduk, biraz erken açıklandı dedi, mahvi, ......
ya adm gelişmiş, biz gelişmekteyiz, aynı etki onu başka bizi başka, yada katlanarak hani, bono bu işin amazonu debisi, s.pysi gibi illüzyon deyil, gün gelir fiyatlar sönüverir, ona göre,.............
VOB'da da şu kademeye yazdıktan sonra düzeltme veya silme olayına ceza kesmek yerine tümden kaldırsalar nasıl memnun olacam.
yaz üst kademeye 500 adet, milleti ittir aşağı. yaz alta 750, milleti ittir yukarı.
ayıptır be.
[quote=QUEEN;203168]hala kritik noktalar kırılmadı..dolardada vobdada..dowdada..kırılabilir..ama yukarı için ümit yok değil..makroyu vobla bağdaştırmıyorum..teknik bakıyorum..çıkışada inişede bahane çookk..[/quote]
çıkışa ne bahaneler var graliçem,....süle....
piyasalar hayal mahsulüdür..psikolojiktir..abartır..daraltır..ekonomi başka bişey..yok o olmuşda düşmüş yok bunu demiş çıkmışş..geçiniz..bi şablon var..ellerinde çiziyolar.resmi..bizde tahmin ediyoruz..onlar biliyor..biz bilmiyoruz..kaybetmemizden daha doğal ne olabilirki...
15 dk graf fincan kulp gibi oldu diycem ama .. fincanın altı çok sivri ... benzemiyor .. vazo kulp ... ehuehuhe