-
[quote=indregandi;203261]hiç güleceğim yoktu,.......[/quote]
Ne yalan söyleleyim benim de... Histemime uyup 13:45 civarında full portföy long'a geçmiştim... Haftalık zararlar kapandı, kara bile geçtim...
Histemim bin sisteme bedeldir... .lelele.lelele.lelele
-
Goedon Gekko : 66.225 Short :D
---Matriks---
-
[quote=indregandi;203264]64925 den son cörtüm oldu[/quote]
550 verildi,
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Z.İ.S.D.[/SIZE][/COLOR][/B] .lelele.lelele.lelele.lelele
Panik yok shortlar gol olur:..::..:+.+.+.+.
-
[quote=Cerphin;203254]66.200 yakalayabilen var mı?::::::[/quote]
valla düz 65000 den gitti long kavırmalarım:D:D:D histemi zor tutuyorum şortlamamak için.....:)
bence eksi kapatacağız hemde iyi eksi
-
Bunu da atlattık, sırada bir tek IMF açıklaması kaldı...
-
yeni geldim...üüüüüüüühhhhüüüü
kıçlarına girsin.....allahtan 66000 iken gelmemişim....
devam kısa...işlem yapmayacagım bugün...
[B]eee şimdi neyi alacaklar.....[/B]
-
[quote=Cerphin;203244]dün gece dedim ben size.. ikili tepeyi yukarı gaple bitirmeleri ayular için en hayurlusı diye.. can çekiştirmeden bitirsinler dedim.. emme olmadı:( faiz kararı çıktı.. daha kötü oldu şimdi ayular için.. bugün fazla yukarı süremeseler de pazartesi ayuları doğradıktan sonra inerler aşağı..[/quote]
[B]EMEKDAR Cerphini tebrik eder...bu gerçekleşti...[/B].brv.brv.brv
-
ehühühüü ben satış için 65.200 e yetişebildim.. fulledim yine kısaları...lelele
-
[QUOTE=last trader;203263]dün orda satışım vardı ama bgün koymamıştımüüü[/QUOTE]
daha 2-3 gün önce pambıkla konuştum, dedim hergün yazacaksın yukarı emir diye... yılda 2-3 defa oluyor böyle... hsbc de eylül 2008 de çizmişti tavana kadar...
-
yine birileri epeyce çıtır yaptı :)
-
66200 yakalamk için kadir gecesi doğmak lazım heralde .dng
-
[QUOTE=EMEKDAR;203272][B]EMEKDAR Cerphini tebrik eder...bu gerçekleşti...[/B].brv.brv.brv[/QUOTE]
aslolan teknik emekdarım.. haberler sadece vesile..:)))
-
[quote=enorton;203266]Goedon Gekko : 66.225 Short :D
---Matriks---[/quote]
Long'dayken oradan short verebilen sistem varsa ayakta alkışlarım, hatta amuda kalkıp tek elim üzerinde dururken diğer elimle alkışlarım.... :..:
-
saat üçte sistemimin ikiside al verince küfürle aldım ama hangi psikopat çizmiş evde ustalarla uğraşıyordum yeni gördüm
2008 deki hsbc gibi olmasın sonra tekrar aşağıya...
-
[QUOTE=Astatin;203269]valla düz 65000 den gitti long kavırmalarım:D:D:D histemi zor tutuyorum şortlamamak için.....:)
bence eksi kapatacağız hemde iyi eksi[/QUOTE]
histemini niye tutarsın beah.. tehlike geçti.. ben bastım 65.200 den..:::
-
[quote=Astatin;203207]
3 ayrı farklı poz olası görüldüğü gibi..Tercih tamamen risk - getiri anlayışına kalmıştır. Ama her durumda alınan risk = Mevcut fiyat-Altband (veya üst band) seviyesi kadardır.
Mur@dım? :)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2cyjvrd.jpg[/IMG][/quote]
[quote=fXci;203238]sibop saat 15.00
[IMG]http://i45.tinypic.com/n1c4xt.png[/IMG][/quote]
Gahrolsun histemler yaşasın sistemler....:D:D:D
(FXcime not: 60 dakıkalık sistem kullananlara Allah sabır versin valla...Şimdi eksiye geçerse? 16:00 a kadar beklenecek mi...peeeee)
-
way be alltan üstten ortalama 4000 puan gitti :)
-
[QUOTE=sovalye;203280]saat üçte sistemimin ikiside al verince küfürle aldım ama hangi psikopat çizmiş evde ustalarla uğraşıyordum yeni gördüm
2008 deki hsbc gibi olmasın sonra tekrar aşağıya...[/QUOTE]
şimdi bide cort derse gufurnen zatarık ::: hadı ben gaçtım kipata
-
66.250'den long'layan var mı aramızda peki? .dng
-
[QUOTE=bull market;203268][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Z.İ.S.D.[/SIZE][/COLOR][/B] .lelele.lelele.lelele.lelele
Panik yok shortlar gol olur:..::..:+.+.+.+.[/QUOTE]
Bugün 63000 kapar bu:).lelele.lelele.lelele
Shortları fulledim bende
Tehlikenin büyüğü geçti çok şükür:)
-
Arkadaşlar neden bugün....dikkat edelim...düşman ayak sesleri duyuyorum...;)
-
[QUOTE=Strategist;203285]66.250'den long'layan var mı aramızda peki? .dng[/QUOTE]
hehehehee bu daha güzel bi soruydu..:D:D
-
Büffffff
Ne olmus böyle yaw!
Vay vay vay...
Iki dakika ayrilmaya gelmiyor basindan!:)
-
[quote=Cerphin;203281]histemini niye tutarsın beah.. tehlike geçti.. ben bastım 65.200 den..:::[/quote]
Yok cerphinom..iki gün önceki kabustan sonra yeminliyem...sisteme ters poz almak yok...histemli flat serbest sadece
-
[quote=fXci;203284]şimdi bide cort derse gufurnen zatarık ::: hadı ben gaçtım kipata[/quote]
sistemci abinin birisi aylardır süren yataylıktan fena sıkıldı mermileri boşalttı galiba:D
-
efg ye insider soruşturması açılmalı..
-
[QUOTE=Astatin;203282]Gahrolsun histemler yaşasın sistemler....:D:D:D
(FXcime not: 60 dakıkalık sistem kullananlara Allah sabır versin valla...Şimdi eksiye geçerse? 16:00 a kadar beklenecek mi...peeeee)[/QUOTE]
adı üstünde astet... dathill modu gayri .... geçici sinyallere kanmaycan xx:59:59 da sinyal neyse ona bascan aktiften sonra saati xx:59 a kuracan ve dathille devam edecen
-
Yav tam ekran karşısına geçtim alış dalgası geldi, o ne dedim bakındım, yok efendim not artırımıymış:) külahıma artırın siz o notu:) kısaları kaparmıyım hiç:) saygılar.
-
Hakikaten EFG ne yapti uzunlari?
Tutuyor mu, kapatti mi?
-
nerde benim o mesajım....ben erdim... ben pela..alkış bana..
-
vobun tehlikesini bir daha kavramış oldum kalanlara bol kazançlar.
-
Adrenalin anları... 66225 den 105 tane satan YKY ı tebrik ediyorum
[IMG]http://xs.to/image-6169_4B7E9253.jpg[/IMG]
-
ekran donduğunda 65200 yapamadım onun yerine, 64925 cört, 550 verildi, çok pis dondu ekran, devamında py aşağı süzülürse, düşüş kaçınılmaz olur, kalıcı olur,
-
[quote=QUEEN;203296]nerde benim o mesajım....ben erdim... ben pela..alkış bana..[/quote]
VAlla apla harikasın...Hen 63xxx leri bil hem 66xxx göreceği bil, hem günde 24 saat dans et, hem de arada foruma mesaj yaz..teprik ederim..selçuklu olsa o da teprik ederdi..iyi adamdı selçuklu nerde acaba..üwww
-
5 saniye ile 66000 i kacırdım SAT amadım ... sansıma bee
-
[quote=thracian;203295]Hakikaten EFG ne yapti uzunlari?
Tutuyor mu, kapatti mi?[/quote]
1000 kontrat eksildi o kadar..
7000 kontrat alışta..
-
[quote=enorton;203266]Goedon Gekko : 66.225 Short :D
---Matriks---[/quote]
gordon gekko ptesi gapını +2pine çıkarmış diye duydum:::
-
şinci zistemler alda emme herkeşler şort koavalamaç oynuyore emman arkhadaşlar dikkat edek istop unutmayak
-
süper it desteği böyle oluyor, dünya bir yana , biz bir yana neden acaba,........