[quote=BOSNALI;203302]5 saniye ile 66000 i kacırdım SAT amadım ... sansıma bee[/quote]
64400 de şartlı alış emrim vardı ama bende kaçırdım 66 bini :)
Printable View
[quote=BOSNALI;203302]5 saniye ile 66000 i kacırdım SAT amadım ... sansıma bee[/quote]
64400 de şartlı alış emrim vardı ama bende kaçırdım 66 bini :)
Kapattım yarısını yav, yine %50 shorttayım.
valla para kazanmak kaybetmek mevzusu ayrıda...SPK nın hakkaten bir el atması lazım ismi malum bazı aracı kurumlara...Sabahki öküz gibi ölçüsüz eksi GAP ın neeni de anlaşıldı böylece.... way efg vay...
[QUOTE=enorton;203298]Adrenalin anları... 66225 den 105 tane satan YKY ı tebrik ediyorum
[IMG]http://xs.to/image-6169_4B7E9253.jpg[/IMG][/QUOTE]
kademeleri oraya kadar çizen Garanti bankasına da sadece gülüyorum :D
efg sapıttı iyice 250 lik emirler uçuşuyor..
9 bin kontrat üstüne çıktı alışı..
histem hala eksi kapatacasğız diyor am aben flatos
EFG +9.500... hala alıyor...ne bok yiyecekse bunca kontratla
Bu borsa yukarı gidemez arkadaş, istedikleri kadar ittirsinler yukarı, shortlardan bu vadede kazanamadım diyelim, yinede Nisan vadede vade sonun akadar kısa **
İşte o gadder:)
Karakartal...........karakartal...........karakartal......
Burası EMEKDAR...düşman hattına girildi....hedefler ele geçirilene kadar
dönülmeyecektir..düşman algılarımı asla bozamaz ....gazamız mübarek
olsun.......TAMAAAAAAAMMM...:cool:
65100 de yine satıcıyım gel bakalım cakal..
[quote=TÜRKOĞLU;203313]EFG +9.500... hala alıyor...ne bok yiyecekse bunca kontratla[/quote]
Yüksek yargıçlarla, Hükümet haftasonu piknik düzenleyip halaya duracaklarmış patron..EFG öğrenmiştir önceden:D:D
[QUOTE=Astatin;203309]valla para kazanmak kaybetmek mevzusu ayrıda...SPK nın hakkaten bir el atması lazım ismi malum bazı aracı kurumlara...Sabahki öküz gibi ölçüsüz eksi GAP ın neeni de anlaşıldı böylece.... way efg vay...[/QUOTE]
abi hareket gelmeden 2 dk önce aracı kurumlardan birisi bana AKP için bu akşam kapatma davası açılacak dedikoduları dolaşıyor dedi, hatta birazdan basarlar dedi :D
Resmen hepsi dümen ya...
yokarı gideyoz..gızlar..şortlaman
65050 den 1 adet sembolik şort...ehuheuheuehue..gösterge mahiyetinde
işte strocum böle, o kadar gün torbaya girdi, coninin iskanto kararını beklediler, şimdi anladınmı beni, ayar varmı yokmu, hemde kaçıncı ayar, önce fitch, sonra mood sonra bu, kararların hepsi de [COLOR=red]siyasi[/COLOR] ekonomik deyil,......
[quote=Astatin;203309]valla para kazanmak kaybetmek mevzusu ayrıda...SPK nın hakkaten bir el atması lazım ismi malum bazı aracı kurumlara...Sabahki öküz gibi ölçüsüz eksi GAP ın neeni de anlaşıldı böylece.... way efg vay...[/quote]
kesinlikle katılıyorum...
bu vesileyle de şunu söyleyeyim.
VOB'u bırakıyorum.
artık piyasalar anlamında Türkiye borsaları benim için bitmiştir.
foreks ile ilgili her türlü yorum vs. devam.
Çok önemli not:
VOB'da haber geldiğinde pozda değildim. yani bu karar terste yakalandığım için filan değildir. ama yakalanma ihtimalim şöyle bir gözümün önünden geçti. çoluğumun çocuğumun parasını 3-5 tane satılmış, içerden bilgi sızdıran şerefsize yediremem.
bu kadar şerefsizliğin döndüğü bir ortamda para kazanmaya uğraşan siz sevgili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. hepinize Allah kolaylık versin.
[QUOTE=bull market;203314]Bu borsa yukarı gidemez arkadaş, istedikleri kadar ittirsinler yukarı, shortlardan bu vadede kazanamadım diyelim, yinede Nisan vadede vade sonun akadar kısa **
İşte o gadder:)[/QUOTE]
uzunum dersen piyasa düşer..gözünü seveyim de..yoksa ralli var.:)))
nerdeyse 3000 puanlık bandda hareket olmuş ama apsd 300 flan..valla pela bu işi biliyor
Eyyyy pala:cool:
71000 üzerinde yeni zirve yapmadan mümkün değil shortörleri indiremezsin:) bugünkü gibi al sat ise göremezsin, hergün not artırımı yapacak halin yok ya**:D:D
abi alkıslıyorum helal olsun nasıl da piyasayı manipule ediyorlar , sen marjı 500 puanda tut, sonra haberini cıkar butun shortları dogra ... adamlar longluyor sonra not arttırıyorlar vay *.* tam kumarhane olmus bu ulke bee.. bu aksam dowda yukselir son gun vadeli onlarda pazartesi 2 seans basarım full olarak..
[QUOTE=abka;203323]uzunum dersen piyasa düşer..gözünü seveyim de..yoksa ralli var.:)))[/QUOTE]
Ralli olmazsa piyasanın **:..::..:
2010 yılı kısa yılı **
[QUOTE=BOSNALI;203302]5 saniye ile 66000 i kacırdım SAT amadım ... sansıma bee[/QUOTE]
Abi ne 5 sn si :) 1 saniye içersinde 1000 yukarı 1000 aşağı yaptı piyasa, 5 sn çok uzun zaman ;)
haberi biliodu hepimizi kısa ya inandırdı... bu adam hiç harbi diil... :)
NU lar falan gırla...SP papazın 3 üncü pilvı..hitem bas diyor şortu ama..ııhhhhhhh..sistem ters girmeyeceğim arkedaş yeminim var
Öylece kaldim, simdi de tatli tatli yukariya gidiyor piyasa...
Bu vesile ile bircok shortcunun stopu da vuruldu tabi...
Ben ise hala kestiremiyorum ne yapacagimi:(
üwwww
65375 direnc gecerse 65750 e yapısır..
66.000 üzerinde kapatırız diyor içimden bir ses :::
İyi lem, 67000 e kadar yolun var, yinede kısadan vazgeçmem, ama ordan sonra kısa artıracam haberin olsun pala:)
[IMG]http://i48.tinypic.com/13yf8md.gif[/IMG]
welcome to las vegas
şimdi günlük zirve yeniliyormuş vob ne gülerim..ehuehueheu
[QUOTE=sovalye;203335][IMG]http://i48.tinypic.com/13yf8md.gif[/IMG]
welcome to las vegas[/QUOTE]
offffffff yapma be abi senden beklemezdim bu mesajı .dng
fiyat 400 puan çıktı apsd -1800 oldu +300 den..doğramaya devam ediyorlar...
[QUOTE=Cerphin;203254]66.200 yakalayabilen var mı?::::::[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;203260]bosver nassı olsa tekrar goreceyiz oraları cerphinom arkaya yaslanak ben zaati 15.59 a gurdum kayfe ve kipat arası[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;203333]66.000 üzerinde kapatırız diyor içimden bir ses :::[/QUOTE]
aynen eyle emortım saat kapanışına 4 dakka kaldı gayri
[quote=enorton;203337]offffffff yapma be abi senden beklemezdim bu mesajı .dng[/quote]
benimkisi işin espirisi
palaya da inanmam ama bazen pala muhabbeti yaparım espirisine...
ayrıca hayata da olasılık teorisiyle bakarım o ayrı konu;)
way anasını ayu katliamı bu resmen............
hazır bozz yokken katliam ha............
Fiyatlar artiyor ve hacim cok yüksek...
[QUOTE=fXci;203339]aynen eyle emortım saat kapanışına 4 dakka kaldı gayri[/QUOTE]
66225 den alan Garanti bile kara geçecek diyor içimdeki ses... Olay bittikten sonra konuşmak kolay ama dünden shorttaydım ve sabah dedim ki pambığa msn de, bugün burası artı kapar... Ama longladın mı dersenir hayır, sistem saat 15.00 te AL verene kadar longlamadım... Sabah açılışta terslik vardı zaten, 5 dk lık graflara bakınca sanki boğa piyasası gibi eksi açılışa rağmen çok güzel yükselen bir piyasa vardı... Haber sadece ivmeyi ve volatiliteyi artırdı...
Yoksa birçok sistem haberden epey önce AL vermiştir zaten... Yani göz göre göre geldi, bence...
Wayyy Canına,
Toplantılarda iken neler olmuş neler.
Sazan sistems hala SHORRT.
65.600...şort..............
[quote=boz ayı;203345]65.600...şort..............[/quote]
savulun bre...bozz geldi..........
:..: