[QUOTE=Dantes;80802]bu da vecih soz oldu bunlari biryerde toplayalim.[/QUOTE]
bosch un ''insanların güvenini kaybetmektense ,para kaybetmeyi tercih ederim'' sözüne nazire gibi bir şey..
Printable View
[QUOTE=Dantes;80802]bu da vecih soz oldu bunlari biryerde toplayalim.[/QUOTE]
bosch un ''insanların güvenini kaybetmektense ,para kaybetmeyi tercih ederim'' sözüne nazire gibi bir şey..
[COLOR="Red"]Enflasyondaki düşüş faize yansıyacak [/COLOR]
Enflasyonun yüzde 9.50’ye inmesi sonrasında Merkez Bankası’nın önümüzdeki dört ayda faizde temkinli indirimi sürdürmesi öngörülüyor.
Ocak ayı enflasyon rakamları beklentilerin hafif üzerinde kaldı ve TÜFE’de yüzde 0.29, ÜFE’de ise yüzde 0.23 olarak gerçekleşti. Böylece yıllık enflasyon da TÜFE’de yüzde 9.50 olarak 9 ay aradan sonra tekrar tek haneli rakamlara inmiş oldu.
Analistler, enflasyondaki düşüşün gelecek dört aylık dönemde de devam edeceği ve Merkez Bankası’nın da buna karşılık temkinli faiz indirimlerini sürdüreceği görüşünde.
JP Morgan Nisan ayına kadar Merkez Bankası’nın 50’şer baz puanlık indirimlerle gösterge faizi yüzde 11’e kadar indireceğini tahmin ederken,, UBS faizlerin yüzde 11.50’de bir süre korunacağı görüşünde.
Morgan Stanley ise, Merkez Bankası’nın Şubat ayında da piyasa beklentilerinden daha agresif davranarak enflasyondaki gerilemeye bağlı olarak 100 baz puanlık bir indirim yapabileceğini vurguluyor.
Faiz düşüşü bizim borsaya nasıl etki yapar, fikirlerinizi alabilirmiyim? saygılar..
[QUOTE=selçuklu;80805]33875 shortcover ve uzun .. ralli ralli ralli ..[/QUOTE]
bi kısa bi uzun başımı döndürdün be selçuklu..:D
[quote=jerfin;80810]bi kısa bi uzun başımı döndürdün be selçuklu..:D[/quote]
normal..sen hareketi belli ağır kitlesin:)
[quote=selçuklu;80805]33875 shortcover ve uzun .. ralli ralli ralli ..[/quote]
seni 925 den ek kısa yaparak karşılıyorum:..::..: niyetim hiç iyi değil..söyleyeyim..775 altında forumdaş demem bakmam gözünün yaşına alırım 500 puanını...34075 üzerindede hiç sesimi çıkarmam bırakırım 125 puanı
33850 stoploss ve kısa .. bulamadık bi doğru yolu .. hehe .:D
[QUOTE=hilm;80799]KEDİ nedir, formasyon hedefi neresidir ? Biraz açabilirmisiniz ? KEDİ lafını hep yazıyorsunuz fakat biz anlamıyoruz...[/QUOTE]
OBO formasyonu olup düşüş formasyonları sınıfında okumaktadır.
[QUOTE=selçuklu;80813]33850 stoploss ve kısa .. bulamadık bi doğru yolu .. hehe .:D[/QUOTE]
Durumun hala [COLOR="Blue"]long uzun [/COLOR]gözüküyor..
kısa devamm..
maşallah ne çok pozisyon değiştiriyorsun.....
[quote=selçuklu;80805]33875 shortcover ve uzun .. ralli ralli ralli ..[/quote]
SAyın selçuklu takip ettiği kadarıyla sisteminiz sürekli al sat sinyalleri üretiyor ve alış satışa inanılmaz konisyon vermek durumunda kalıyorsunuz kurumunuzu ve komisyon oranınız nedir acaba benim oranım 10000:5 ve bu bile acayip dokunuyor bana
Ben de kediyi 3 yerden birden ogrenmis oldum.
Arkadaslar haftayi (yani yarin) 33.500 lerden kapatirsak, yine haftalik grafikler bozulmamis oluyor. Haa pazartesi yine salarlar 32.500 lere bilemem?? ;)
(Paranin gucu)