Keyfim yerine geldi çok şükür çünkü dün 64475 ten yaptığım longlara hiç ellememiştim 1100 puan zarardan 1100 kara geçti,yüce mevlam nelere kadirsin.....çok şükür
Printable View
Keyfim yerine geldi çok şükür çünkü dün 64475 ten yaptığım longlara hiç ellememiştim 1100 puan zarardan 1100 kara geçti,yüce mevlam nelere kadirsin.....çok şükür
şinci fiyat buralarda oyalansa...sonra 65400 falan gibi sistem sat firse...ne güzeel olurr
EFG +10.500...
yok böyle bişey ya...sabahtan bu yana ne satılırsa alıyor...PALA bu ya boru deeel...
hepsini boşaltıyormuş şimdi birde...
66200 den veremedim diye hayıflananlar eliniz tuşta olsun.
[quote=Astatin;203336]şimdi günlük zirve yeniliyormuş vob ne gülerim..ehuehueheu[/quote]
şimdi, 50.000 kontrat açma potansiyelin var.
yani diyebiliriz ki, yönü sen belirliyorsun...
önceki günlerde ortalaman 64.500 olacak şekilde 20.000'ini şortladın.
şu anda stop eder misin?
zirve yenileyip Allah'ın kulu şortta kalmasın, alayı margin yesin diye uğraşmaz mısın?
yönü bilerek poz almakla, yönü tahmin ederek poz almak farklı şeylerdir.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
65525 1/2 sermaye ile short...
waywayway...şu bara bak..spnra peşindeki 3 bara bak..piiii..ay PALA vay..yalnız bu seviyelerde br sat gelse, nasıl huzurla uyarım varya...peeee
[IMG]http://i50.tinypic.com/hupo35.jpg[/IMG]
valla nedense ben hala eksi kapatması %51 olasılık diyorum sayın forumdaşlar..ama DJ doğrudan artı açıyormuş şimdi falan..66200 ün yenilenmeyeceğinide kimse garanti edemz dabi
Diğer firmalar EFG'yi bitirmek istiyorsa bugün fırsattır....
[quote=Astatin;203353]waywayway...şu bara bak..spnra peşindeki 3 bara bak..piiii..ay PALA vay..yalnız bu seviyelerde br sat gelse, nasıl huzurla uyarım varya...peeee
[IMG]http://i50.tinypic.com/hupo35.jpg[/IMG][/quote]
Aradaki 0 2000 puanlık tek bar, ancak bir önceki dibin altına gittiğinde sistemini sata döndürür Astatinim. :..::)
64400 deki şartlı emirle alınan pozisyon 65300 den kapandı..
sabah gab ten de faydalandık histemlide olsa..
bugün daha fazla zıplamamak lazım..2.hareket piyango oldu..
bu arada teorik fiyatın 700 puan altında işlem görmemizin ve efg nin sabahtan başlayan ısrarlı alışlarının kokusu çıktı..
efg kesinlikle soruşturulmalı hemde öyle trışkadan değil ciddi ciddi..
benim günlükler hala sat da..
[B]günlük sistemi al veren var mı..[/B]
[quote=sazan;203356]Aradaki 0 2000 puanlık tek bar, ancak bir önceki dibin altına gittiğinde sistemini sata döndürür Astatinim. :..::)[/quote]
yok be patronaj...bağırsaklardan gördüğüm kadarıyla 65200 gibi sat gelebilr eğer yine bir küskübar falan yapmazlarsa yukarı veya aşağı
Heh işte pilin buraya kadaaaaar,
Şimdi kimin donunu giyecen demiş biliyonuzmu?:)
SandP donu bol gelir bu piyasaya:D, ımf donu sıkar.kom, eee, kimin donu kaldı giyilmedik?.dng
66200 üzeri bir tepe yapcağız..ordan cumburlop..67 gibi gibi..bugün deel haa..
[quote=abka;203358]benim günlükler hala sat da..
[B]günlük sistemi al veren var mı..[/B][/quote]
bendede satta ve alışa geçmesi için 65800 üstünde arka arkaya kapanışlar gerek..
Sn Astatin :D grafff cok işe yaradıı dogru yön dogru ekmek getirdi .... thx :D
64600 e bekliyorum, haftayı kapatalım ordan:)
[quote=steveee;203363]Sn Astatin :D grafff cok işe yaradıı dogru yön dogru ekmek getirdi .... thx :D[/quote]
yorfelkam:D
al sat yaptım fena değil durum .. yazamıyorum .. hızlı hareketler .. üvvvvv
[quote=abka;203358]benim günlükler hala sat da..
[B]günlük sistemi al veren var mı..[/B][/quote]
benimki bile satta, günlükte tabi, 63850 den beri 60 lıkta alışta, ama çerçevenin içinde s&p yazmıyordu,.......:eek:
[B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=202566#post202566"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]bizde artık abd olduk....şubat ve nisan vade spotun altında......
soru şu...neden..???[/I]
pala spotta mal aldı...bundan dolayı...ama sadece banka aldı....
bankalarında zaten kökü onda.....portföyünün değeri arttı.....
bankalarda palaya karşı koyacak yerli delikanlı yok..ortada mal yok...
diğer hisseleri almadı..almayabilir......
bankaları almaya başlarken vob..da uzun oldu...
vob yükselince uzunları bacak kurumlardan bastı......
olay budur.......tecrübe farkı.........+.
[I]pala not artışınını biliyordu...bundan dolayı 100 milyonluk mal aldı..[/I]
[I]ama bu kısa vadeli hareket...nisan vade harekete katılmıyor....[/I]
[I]spot ile eksi makas......[/I]
[I]ben bu durumdan dün çok rahatsız olmuş ve yazmıştım...[/I]
[I]yine bundan dolayı sabah şortları kapattım.....[/I]
[I][B]bu hareket vob..için ve sadece bu vade içindir...bana göre....[/B][/I]
[QUOTE=abka;203358]benim günlükler hala sat da..
[B]günlük sistemi al veren var mı..[/B][/QUOTE]
herkesin günlüğü al da..oy oy..:o
[QUOTE=QUEEN;203361]66200 üzeri bir tepe yapcağız..ordan cumburlop..[B]67[/B] gibi gibi..bugün deel haa..[/QUOTE]
67 mi 57 mi :)
[QUOTE=indregandi;203367]benimki bile satta, günlükte tabi, 63850 den beri 60 lıkta alışta, ama çerçevenin içinde s&p yazmıyordu,.......:eek:[/QUOTE]
bende vob neden yükseldi diyom..valla sp not artırmış..daha yeni fark ettim ve rahatladım..cidden haberim yoktu..:::
apsd -4000 e yaklaştı...ulem kim alıyor kim satıyor, kim kimin bacağı, kim kimin orta bacağı ...ehuheuehue.
[QUOTE=enorton;203371]67 mi 57 mi :)[/QUOTE]
57 tepemi olur gız:D
Haftaya 62000 deyiz:)
Müsterihim :)
[quote=selçuklu;203366]al sat yaptım fena değil durum .. yazamıyorum .. hızlı hareketler .. üvvvvv[/quote]
patron projeksiyon var mı hazırda? Ara ara bakıyorum foruma kaçırmışta olabilirim. :D
[QUOTE=Astatin;203373]apsd -4000 e yaklaştı...ulem kim alıyor kim satıyor, kim kimin bacağı, kim kimin orta bacağı ...ehuheuehue.[/QUOTE]
asti 15 dak sat derse yazıver..üüü
urugay letonya makedonya ile bizi kıyaslıyorlar ya sie lamerler sizi..
ee simdi IMF desinlerde goreyim onları .. anında notu ındırırler beklenti bitti, ayrıca iç karısıklık olursada not incek, yatırım yapılabılır sevıyenın 2 puan altındayız burdan yukarı bu puan zor cıkar artık beklenti finished :D
x30 spot GAP ı kapadı , VOB kapamadı cakallar 65750 e getirmediler..
Bu sabah, hatta 14:00 öncesi bu haftayı karla kapatacağımı rüyamda görsem inanmazdım... S&P firmasını yanaklarından öperim... :..: Histemimi de alnından öperim... :)
[quote=QUEEN;203374]57 tepemi olur gız:D[/quote] matrikste grafiği ters çevir var ona bas oluyo :D
nnnooldduuu spot..bi ara 66xxx vi havalar felan..
[QUOTE=flexy;203376]patron projeksiyon var mı hazırda? Ara ara bakıyorum foruma kaçırmışta olabilirim. :D[/QUOTE]
yok patron kafama göre alıp satıyorum .. son poz 475 kısa .. .- kapatsın isterim .. üvvv .. :D:D:D
[QUOTE=flexy;203380]matrikste grafiği ters çevir var ona bas oluyo :D[/QUOTE]
nerde o teers çevir bilmiyorum.
bugün cuma..olur mu [B]akp kapatma davası[/B]...her cuma uzun için risktir..
Notumuz artınca durumumuz çok iyimi oldu yani?
İnvestment Grade olamadıktan sonra, kim yatırım yapar yav bize?
yeni geldim noolmuş böyle... inceliyorum durumu 65600 üstü yapılan işlemler bomboş hikaye kademe bile yok alım yaptırmak için dümen..
[QUOTE=QUEEN;203361]66200 üzeri bir tepe yapcağız..ordan cumburlop..67 gibi gibi..bugün deel haa..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;203371]67 mi 57 mi :)[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;203374]57 tepemi olur gız:D[/QUOTE]
Abla 66200 den cumburlop 67 nasıl oluyor :) Cumbulop aşağı düşme için kullanılan bir deyim değil midir :)