-
[QUOTE=mersiyk;73925][B]Sanki sırt üstü yatan bir kedi gordum sankii :D[/B]
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/sirt00a53.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=mersiyk;72441]örnek kedi :D nasılda saklanmış
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/kediaad64.png[/IMG][/QUOTE]
Bunlar da KEDİlere örnekler.
-
sistemde; dax,vob,spot hepsi al da....dikkatimi çeken birara baktığım macd (30 dak)sat vermiş..az canımı yakmadı bu macd , rsı,takas,apsd...
-
[QUOTE=MMO;80817]SAyın selçuklu takip ettiği kadarıyla sisteminiz sürekli al sat sinyalleri üretiyor ve alış satışa inanılmaz konisyon vermek durumunda kalıyorsunuz kurumunuzu ve komisyon oranınız nedir acaba benim oranım 10000:5 ve bu bile acayip dokunuyor bana[/QUOTE]
yaklaşık 50 kuruş veriyorum .. genelde al sat fazla yapmam trendde otururum ama .. bugün öyle oldu ..haklısınız ...
bu arada 33.850 longa döndüm .. yine ... ralli ralli ralli ...
-
Bu kadar kısa meraklısı olduğu için çıkamıyoruz demekki, forum habire mal basıyor
-
marbaş basa basa bitiremedi..sayesinde sistemler bi al bi sat verip kafayı buluyo..
-
[QUOTE=bull market;80815]Durumun hala [COLOR="Blue"]long uzun [/COLOR]gözüküyor..[/QUOTE]
durumu aranıyor yaptım .. hehe :D
-
birazda ben gaza geleyim...ralliiiiiiiiiii.akümülasyon tamam...lelele
-
Gbp/usd de uyandı, geceden beri longta bekliyorum, yeter gayri...
-
[QUOTE=mbm;80816]kısa devamm..
maşallah ne çok pozisyon değiştiriyorsun.....[/QUOTE]
olacak abi o kadar .. trendi bulana kadar böyle .. .. :D
-
15.30 da neden fırladı futurelar? Haber de yoktu??
-
C ve BAC futureları artıda %2 yaklaşık. ABD artı açılacak gibi. Sisteme göre vadeli 60 dakika altındaki periyotlar satta. Spot 30 dakikalık altı satta. Kanal çok zorlandı ama illaki korunuyor. Sanki 34400lere atıp oradan basacaklar gibi bir his var içimde. 34400 üstünde kapanışta iş değişir. Spottaki hacim uyuz eden cinsten. Momentum göstergeleri aşırı alım civarında. Beklentime göre kısalar yarın iyi iş yapacak ama bugün zor. Bol kazançlar.
-
[QUOTE=teo;80822]Bu kadar kısa meraklısı olduğu için çıkamıyoruz demekki, forum habire mal basıyor[/QUOTE]
he kısa devam.......