hiç düşcekmiş gibi durmuyo lem bu
Printable View
hiç düşcekmiş gibi durmuyo lem bu
valla KUIN 67000 diyosa tırsarım arkedaş..KUIN bu boru deeelll
burda durumu gosteren bırde aynı anda hem short hem long bır short bır longg nıye yok ki :D :D
[QUOTE=abka;203384]bugün cuma..olur mu [B]akp kapatma davası[/B]...her cuma uzun için risktir..[/QUOTE]
Valla kapatma davası haberi duymaktan içimden kusmak geliyor artık :mad:
[quote=abka;203358]benim günlükler hala sat da..
[B]günlük sistemi al veren var mı..[/B][/quote]
günlüklerde 2 sistemim 2 gün önceden ala geçmişti hala alda 1 sistemim ise dün sattaydı yani toplamda 1 x alda fakat ben günlüklere ara verdim
[SIZE=2]ON BIN LIRAYI GÖRDÜ Kayserili bir hayvan tüccari inegini satmak için pazara götürür. Inek ahirdayken inegin gözü önünde on bin lirayi sayip cebine koyar. Pazarda inegi on iki bin liraya satmak isteyen tüccara derler ki: -Bu inek on iki bin lira etmez. Kayserili yemin eder: - Vallahi de billahi de bu inek sabahtan on bin lirayi gördü. .heyk[/SIZE]
[QUOTE=enorton;203391]Valla kapatma davası haberi duymaktan içimden kusmak geliyor artık :mad:[/QUOTE]
birde arkasına erken seçim kararı..oy oy:::
voborsa sakinlerine duyuru...............
maviş sahaya iniyorrrrrrrrrrrr.................
[QUOTE=enorton;203387]Abla 66200 den cumburlop 67 nasıl oluyor :) Cumbulop aşağı düşme için kullanılan bir deyim değil midir :)[/QUOTE]
bak 66200 üzeri..67 gibi tepeden aşağı düşeceğiz..tahminen..şortcu dolu..üüüwww
[QUOTE=sovalye;203392]günlüklerde 2 sistem 2 gün önceden ala geçmişti 1 sistem dün sattaydı yani 1 x alda fakat ben günlüklere ara verdim[/QUOTE]
abi,sistemim 66700 den satda..4 yıldır çok iyi..ama ben uyarsam ne olur..belli olmaz..
3000 puan dusuruyormus endeksi simdi ulan ne gulerim varya,. aptal olur piyasa :)
Hadi nazlanmayın yav, altı üstü not artırımı oldu, fark felam kapanmış olacak iş değil, düşecek işte basın gari:)
[quote=QUEEN;203383]nerde o teers çevir bilmiyorum.[/quote] grafik penceresinin oralarda olması lazım.Matriks off bende.
KUIN bu boru deeeelll :)
[quote=boz ayı;203345]65.600...şort..............[/quote]
65.550 ilave şort.....
pozisyon 1/2..........
yürü maviş.........
[QUOTE=Astatin;203401]KUIN bu boru deeeelll :)[/QUOTE]
.lelele.leleleyanlız..gap cistem şortta..30 dakke..gapi bilmiyorum..30 dak hep bildi ama güvenemem.üüü
65500 üzerinde tutunamıyo.
[QUOTE=flexy;203400]grafik penceresinin oralarda olması lazım.Matriks off bende.[/QUOTE]
matriks dedinde benımkü bazen ok çıkarmıyore ::: Mstock a gececem tekrar... dathill modundaykene mstock.. teknik trade zamanı matriksi açarım gayri
Vobda GAP kapandı , Marjda kapandı vadeli spotla esitlendi..!
son 1 haftadır spota giren paradan kıllanmakta haklıymısız.. sımdı gene derler yok yaf bız bı alaka kuramadık dıye.. ama pala bu muhtemelen bu vade sonuna kadar tepeye zorlayacak artık bu akdar longdan sonra.. akabınde assa basacaktır.. benım gorusum bu sekılde.. ondan sonra yetkılıler bı ılıskı bulamaz..
allah pozda yakalananlara sabır versın .. flat ken bıle cok sınırlendım bu gundilere... her pochtan haberlerı var bu deyyusların..
[QUOTE=fXci;203406]matriks dedinde benımkü bazen ok çıkarmıyore ::: Mstock a gececem tekrar... dathill modundaykene mstock.. teknik trade zamanı matriksi açarım gayri[/QUOTE]
Geçici oklarda problem var abi, benim ki manuel de takip edilen basit bir sistem olduğu için ben öyle yapıyorum.. .Bazen Al vermesi gerekirken AL oku çıkmıyor, güncelle yapıyorum geliyor ama işlem geçince yine kayboluyor ta ki sinyal kesinleşene kadar...
Yemişim sistemi şu EFG deki adamı takip etsek yeter. 1 senedir sömuruyor piyasayı.. allahtan sabah flatlayıp çıkmışım.. bu DeLLama EFG alıyor vardır bir bildiği deyip söve söve kapamıştımm. Varmış bildiği adamın ekrana oturunca gözlerime inanamadım. Her şey adamdan yana hava bile güzelll...
lem şaka ve maka ve hatta kaka...ehuhuehe...67000 KUIN action mı olacak ne..insan iste ristemez, şu 66200 görüp 64200 lere geldiğinde sistem hala longdayke n longlamak lazımmış diyor..ehuheuhee..üwwww
[quote=abka;203397]abi,sistemim 66700 den satda..4 yıldır çok iyi..ama ben uyarsam ne olur..belli olmaz..[/quote]
geleceği tabiiki kimse bilemeyeceği gibi sistemlerin ilerideki performanslarını da kimse bilemez 2008 ve 2009 günlük sistemler için çok verimli geçti 12 yıllık verimliliği incelediğimde genelde böyle dönemlerden sonra günlükler yataya girmiş ama ne zaman yataylık başlar yada 1999-2000 gibi daha büyük bir trend içindemiyiz bunu bilmek çok zor. yani hepsi risk sonuçta
ama risk olmadan kazançta olmuyor oda ayrı konu:)
65.850...şort...
3/4 pozisyon.........
dizlerim titremeye başladı yine.......
bu vob beni geberecek...........
yalnız bişi dikkatimi çekiyor USDYTL bu not artışını hiç sallamadı
[QUOTE=SaNCaKTaR;203410]Yemişim sistemi şu EFG deki adamı takip etsek yeter. 1 senedir sömuruyor piyasayı.. allahtan sabah flatlayıp çıkmışım.. bu DeLLama EFG alıyor vardır bir bildiği deyip söve söve kapamıştımm. Varmış bildiği adamın ekrana oturunca gözlerime inanamadım. Her şey adamdan yana hava bile güzelll...[/QUOTE]
Evet her sabah efg nin yönünde poz alsak zengin olmuştuk...
[quote=boz ayı;203414]dizlerim titremeye başladı yine.......
bu vob beni geberecek...........[/quote]
[I]romatizma gibi walla....[/I]
[I]ne zaman dizlerim titrese......[/I]
[I]korku tavan yapsa.....[/I]
[I]satmam gerek....satıyorum......[/I]
[I]daha çok titriyor.......tir tir tir....:..:[/I]
Neyse hadi bugün palanın günü olsun yukardan kapansın:) ısrarcı biraz ne yapalım başa gelen çekilirmiş:) saygılar.
**.*** Matriks...
Çok basit bir formül var, MetaStock'da canavar gibi, iki gündür Matriks'de çalıştırmaya çalışıyorum... Bir çalışıyor bir çalışmıyor, bir artı sonuç veriyor bir eksi. Bir hata veriyor bir yanağımdan öpüyor...
Kim programladıysa *****
maviş saldır yavrum...........
parçala............
seni ciğere boğacam......
yemin ederim......söz...............
[quote=SaNCaKTaR;203410]Yemişim sistemi şu EFG deki adamı takip etsek yeter. 1 senedir sömuruyor piyasayı.. allahtan sabah flatlayıp çıkmışım.. bu DeLLama EFG alıyor vardır bir bildiği deyip söve söve kapamıştımm. Varmış bildiği adamın ekrana oturunca gözlerime inanamadım. Her şey adamdan yana hava bile güzelll...[/quote]
Olay o işte SANCAKTARım...Sİstem EFG yi takip edebiliyor...Sonuçta fiyat hareketi he r şey..:)
65800 zor seviye günlük periyotta..
Hikayeden not artışına dolar/tl ne yapsın garibim, ne güzel rutin hareketler yapıp geçinip gidiyordu, rahatını bile bozmadı işte:) saygılar.
[B]Gordon Gekko:[/B] Sistem Longsa, gerisi teferruattır :) YYLD
---matriks----
aklıma sabah 63.350den açtığım ama 63.475ten kapattığım longlarım geldi. 5 dakkada beşiktaş diye seviniyodum. :D:D:D
15 dk da alışa geçti bende..
30 dk bugüne yetiştirebilecekmi bakalım..?
Spot piyasada veriyolar gazı, mal bırakma değilse ben bull değilim vadeli ne yapsın mecbır yukarı gidiyore, gitsin zarar yok, daha doğrusu zarar çokda görmemezlikten geleceksin, kımıldamadan nefes almadan duruyorum işte:) saygılar.
[quote=unlimitted;203425]aklıma sabah 63.350den açtığım ama 63.475ten kapattığım longlarım geldi. 5 dakkada beşiktaş diye seviniyodum. :D:D:D[/quote]
bende 350 al 450 sat yapmıştım :)