-
[QUOTE=teo;19306]Bu py denen zibidi nasılsa dow eksi kapattı diye 3000 puan daha eksi açar,adamlar eksi açmak için fırsat kolluyor, artı kapatmaya hiç niyetleri yok bu kontratı, nasılsa kimse hesap sormuyor...[/QUOTE]
Ben PY denen zibidiyi seviyorum:)
-
[QUOTE=teo;19306]Bu py denen zibidi nasılsa dow eksi kapattı diye 3000 puan daha eksi açar,adamlar eksi açmak için fırsat kolluyor, artı kapatmaya hiç niyetleri yok bu kontratı, nasılsa kimse hesap sormuyor...[/QUOTE]
Ben PY denen zibidiyi seviyorum:)
-
Hocam direk şu kurumdan yap de yapayım ben hazırım cool1
Teo hocam sen mesajını silmişin pardon şimdi gördüm bende siliyorm. :)
-
Hocam direk şu kurumdan yap de yapayım ben hazırım cool1
Teo hocam sen mesajını silmişin pardon şimdi gördüm bende siliyorm. :)
-
[QUOTE=Vernikci;19314]Hocam direk şu kurumdan yap de yapayım ben hazırım cool1
Teo hocam sen mesajını silmişin pardon şimdi gördüm bende siliyorm. :)[/QUOTE]
Bakıyom gizli gizli gece yarısı ne pişiriyorsunuz...YAKALANDINIZ..........
sAYIN VERNıKCı CEZALISIN...
YARIN DONDURMALAR SENDEN........
-
[QUOTE=Vernikci;19314]Hocam direk şu kurumdan yap de yapayım ben hazırım cool1
Teo hocam sen mesajını silmişin pardon şimdi gördüm bende siliyorm. :)[/QUOTE]
Bakıyom gizli gizli gece yarısı ne pişiriyorsunuz...YAKALANDINIZ..........
sAYIN VERNıKCı CEZALISIN...
YARIN DONDURMALAR SENDEN........
-
[QUOTE=cbaykus;19319]Bakıyom gizli gizli gece yarısı ne pişiriyorsunuz...YAKALANDINIZ..........
sAYIN VERNİKCİ CEZALISIN...
YARIN DONDURMALAR SENDEN........[/QUOTE]
hocam sen iste yeterkü :) istersen özel iksirimden veryim . sütlü buzlu guatamala kahvesi blenderla köpürtülmüş şimdi yaptım taze
-
[QUOTE=cbaykus;19319]Bakıyom gizli gizli gece yarısı ne pişiriyorsunuz...YAKALANDINIZ..........
sAYIN VERNİKCİ CEZALISIN...
YARIN DONDURMALAR SENDEN........[/QUOTE]
hocam sen iste yeterkü :) istersen özel iksirimden veryim . sütlü buzlu guatamala kahvesi blenderla köpürtülmüş şimdi yaptım taze
-
herkese iyi geceler...dünden uzun pozisyonları sabah az zararla kapadım...işlerim nedeniyle öğlenden sonra bakamadım...yoksa alttan yerine koymak iyi olurmuş uzunları...yarından sonra sanırım yukarı hareket başlar...fakat artık bezdirdiler...saçma sapan hareket ediyorlar...kaç gündür kısa ile bekeleyenleri tebrik ederim....
tepki yarın başlasada artık flat olarak izlemek bana göre en iyisi olacak sanırım...yeni vadeye bakacaz artık....
anlamsızca düşüren py yarından sonra artık almasını bilir sanırım..ee bende uzun yapmayacam nasılsa alır gider başını...umarım böyle olur....
herkese bol kazançlar...
-
herkese iyi geceler...dünden uzun pozisyonları sabah az zararla kapadım...işlerim nedeniyle öğlenden sonra bakamadım...yoksa alttan yerine koymak iyi olurmuş uzunları...yarından sonra sanırım yukarı hareket başlar...fakat artık bezdirdiler...saçma sapan hareket ediyorlar...kaç gündür kısa ile bekeleyenleri tebrik ederim....
tepki yarın başlasada artık flat olarak izlemek bana göre en iyisi olacak sanırım...yeni vadeye bakacaz artık....
anlamsızca düşüren py yarından sonra artık almasını bilir sanırım..ee bende uzun yapmayacam nasılsa alır gider başını...umarım böyle olur....
herkese bol kazançlar...
-
-