[quote=Astatin;254761]:..::..::..: +150[/quote]
gunaydın,sayin astatin, sizin yöntem gerçekten işe yaradı, teşekkürler :)
Printable View
[quote=Astatin;254761]:..::..::..: +150[/quote]
gunaydın,sayin astatin, sizin yöntem gerçekten işe yaradı, teşekkürler :)
cümleten günaydın ve bol kazanclar
[quote=selçuklu;255002]cümleten günaydın hayırlı işler olsun ... trendli bir gün olsun .. ..en az 2500 er puan kazanalım inşallah .... :o:o[/quote]
a) Zirve yapan inançlı boğa sayısı, ayuların yolunu aydınlatıyor
b) Boğalar kapı arkasında ayularun dünyasını karartmak için fırsat kolluyor
artık bakacağız hangisi çıkarsa Sayın Selçuklu bey...bence (a)
[QUOTE=Astatin;255006]a) Zirve yapan inançlı boğa sayısı, ayuların yolunu aydınlatıyor
b) Boğalar kapı arkasında ayularun dünyasını karartmak için fırsat kolluyor
artık bakacağız hangisi çıkarsa Sayın Selçuklu bey...bence (a)[/QUOTE]
ben anlamam bugün 2500 point alamazsam vobu bırakırım ahanda forum şahit .. :::::::D:D:D:D
günaydın,iyi seanslar !
gab tahminim - 700 :)
[quote=selçuklu;255007]ben anlamam bugün 2500 point alamazsam vobu bırakırım ahanda forum şahit .. :::::::D:D:D:D[/quote]
Selçuklu Bey,
Yeni üyeyim malum sormadan edemedim. PALA acaba fare taktiği yapıyor olabilir mi..Hani pala canlı bebeleri yerken bir ısırır bir üfler bir ısırır bir üflermiş beeb acıyı duyup uyanmasın diye..Hani diyorum yavaş yavaş düşürerekten bade süzerekten:rolleyes: mi acaba? Tecrübe ve birikiminiz bu konuda bir şey der mi acaba yoksa sadece hesabınızın birikimi ile mi ilgileniyorsunuz? Aa ayıp ama bu kadar aç gözlü olmayın biraz kamu hizmeti yapın reca ederim:::
[QUOTE=Astatin;255010]Selçuklu Bey,
Yeni üyeyim malum sormadan edemedim. PALA acaba fare taktiği yapıyor olabilir mi..Hani pala canlı bebeleri yerken bir ısırır bir üfler bir ısırır bir üflermiş beeb acıyı duyup uyanmasın diye..Hani diyorum yavaş yavaş düşürerekten bade süzerekten:rolleyes: mi acaba? Tecrübe ve birikiminiz bu konuda bir şey der mi acaba yoksa sadece hesabınızın birikimi ile mi ilgileniyorsunuz? Aa ayıp ama bu kadar aç gözlü olmayın biraz kamu hizmeti yapın reca ederim:::[/QUOTE]
tecrübelerim bugün 2500 puan alamazsam vobu bırak forumda şahit olsun diyor ...sn asdadin .. ahanda forum şahit .. :D:D
kunaydıms herkese...bugunun de dıer gunler gıbı gayet zor bır gun olacaını dusunuyorum...dow dakı turan takdıklerı ve kol duzenlerı içimi bir hoş ediyor.uzun dewam ..uwwww.
günaydın,
hayırlı işler...:cool:
ehhehe yaf seviyom bu piyasayı , bazıları ne eşit , sanki hiçbişey olmamıs gibi ne guzel takılıyolar uehueh kafalarındaki vade sonu ile uyusmadı galıba bu dow hareketi , hadi bakem merakla izliyoruz :))
71325 üstü kapanıs al , 70950 altı kapanıs sat yardır mürsel :)
günaydın bol kazançlar gene geç kaldım 15 dakka :P ahaha :)