[quote=excali;461779]İstanbul'da merkezi bir yerde oturmuyorsundur herhalde?:..:
ataşehir merkezi miydi?[/quote]
o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir
Printable View
[quote=excali;461779]İstanbul'da merkezi bir yerde oturmuyorsundur herhalde?:..:
ataşehir merkezi miydi?[/quote]
o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir
[quote=Astatin;461781]yok:D Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...[/quote]
yalan mı flex..hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahhh:::
[quote=Astatin;461782]o ayrı da..ilaç fabrikası bumlarsa merkez çevre farketmez.. her yer dehşet her yer zehir[/quote]
Niçin?
[QUOTE=excali;461775]Estetük,
Fleksi, CEP Tableti mi kullanıyor?:::[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;461781]yok:D Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;461784]yalan mı flex..hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahhh:::[/QUOTE]
Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam :) bize her yer dablet , her yer candy crushh :..:
[quote=flexy;461787]Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam :) bize her yer dablet , her yer candy crushh :..:[/quote]
Kılıfı nasıl?.dng
[quote=flexy;461787]Yok abi o ben değildim, smartfon aldıydım ama s3 mini değildi.Zaten değiştirdim onu.Tablete devam :) bize her yer dablet , her yer candy crushh :..:[/quote]
[quote=excali;461788]Kılıfı nasıl?.dng[/quote]
ex,
telefona kılıfı lüzümsuz görüyon ama her mesaj akılıf buluyon bakıyorum:p
[QUOTE=excali;461788]Kılıfı nasıl?.dng[/QUOTE]
Direk timsah .dng.dng derisi falan değil :..:
[quote=excali;461785]Niçin?[/quote]
şaşırdım..farklı bir soru/yorum bekliyordum.. misal "hacı, neden ilaç fabrikası patlıyor? onun yerine ciklet patlasa daha iyi değil mi...sonuçta ikisi de patlama, hem daha ucuz hem daha zararsız":::
[quote=Astatin;461791]şaşırdım..farklı bir soru/yorum bekliyordum.. misal "hacı, neden ilaç fabrikası patlıyor? onun yerine ciklet patlasa daha iyi değil mi...sonuçta ikisi de patlama, hem daha ucuz hem daha zararsız":::[/quote]
Estetük,
Soruyu yorumlayacağına cevap verseydin?:::
Güfte de yapcen mi?.dng
[quote=excali;461794]Estetük,
Soruyu yorumlayacağına [B]cevap verseydin[/B]?:::
Güfte de yapcen mi?.dng[/quote]
[quote=Astatin;461791]şaşırdım..farklı bir soru/yorum bekliyordum.. misal "hacı, neden ilaç fabrikası patlıyor? onun yerine ciklet patlasa daha iyi değil mi...sonuçta ikisi de patlama, hem daha ucuz hem daha [B]zararsız[/B]":::[/quote]
cevap verdim ya...ilaç fabrikasının patlaması zararlı yani..yayılgan:D
hımmmm..zozo muydu o yaw...enter-hasan...eee telefon olarak ne kullanıyon.... Ericsonn MÖ12 Dizel-Antenli filan mı?:::
senin hill holder yine çalışıyo hacıex...adam lonkları gorkutmamak için her şeyi yapıyor
[quote=Astatin;461781]yok:D Galaxy S3 Mini almıştı.. bakma öyle benim için brak adam telefonunu sindirsin filan dediğine..o da bizden..o da simartfoncu...[/quote]
[quote=Astatin;461784][B]yalan mı flex..[SIZE=4][COLOR=red]hadi yalan de..bulurum o mesajını baaahh[/COLOR][/SIZE]h[/B]:::[/quote]
Noooltiiii?.dng
Bulsana mesacı...:..:
[quote=excali;461800]Noooltiiii?.dng
Bulsana mesacı...:..:[/quote]
blöftü:D
bu arada ex, RMI dünden beri alert..tikayt
[quote=Astatin;461802]bu arada ex, RMI dünden beri alert..tikayt[/quote]
Endikatör listesinden çıkardım. Şu sıralar İyice anlamsız, bence..:cool:
[quote=excali;461803]Endikatör listesinden çıkardım. Şu sıralar İyice anlamsız, bence..:cool:[/quote]
valla orta vadeli indik olarak GH, Kısa vadeli indik olarak RMI üstüne tanımam..her zaman uymasak da
[QUOTE=Astatin;461796]hımmmm..zozo muydu o yaw...enter-hasan...eee telefon olarak ne kullanıyon.... Ericsonn MÖ12 Dizel-Antenli filan mı?:::[/QUOTE]
:..::..: akılsız bi samsung aldım onun yerine
Estetük,
Yalnız, yarının kave falına baksaydın, eyiydi...
[quote=flexy;461805]:..::..: akılsız bi samsung aldım onun yerine[/quote]
sanki E190 aldın gibi me geldi
Size bir Soru:
Sizce bu açıklamaları kim yapmış olabilir?
"Bugün bir pankart gördüm, 'Yol değil, orman istiyoruz' diye. Gidin ormanda yaşayın"
"Şimdi Taksim Meydanı'nda yeşil yok diyorlar, önceden var mıydı?"
""Yassıada'ya el sürdürmeyiz, bizimdir" demişler, sen kimsin?"
[QUOTE=Astatin;461807]sanki E190 aldın gibi me geldi[/QUOTE]
Hacı sende az psişik değilsin ha .dng 12'den vurdun :D Helal olsun..
[QUOTE=excali;461812]Size bir Soru:
Sizce bu açıklamaları kim yapmış olabilir?
"Bugün bir pankart gördüm, 'Yol değil, orman istiyoruz' diye. Gidin ormanda yaşayın"
"Şimdi Taksim Meydanı'nda yeşil yok diyorlar, önceden var mıydı?"
""Yassıada'ya el sürdürmeyiz, bizimdir" demişler, sen kimsin?"[/QUOTE]
Başbakan mı? :confused:
[quote=macide;461727]+5000 için 2500 dürtseler +2500 de marginden gelse.. tamamdır :)[/quote]
[quote=excali;461731]macide , yukarı kesmiş. Her an fırlayabiliriz, bence...:::[/quote]
[quote=macide;461734]ben gaçanzi. son saatlere gerek yok. sitres yok.
olması gerekn bu saatten sonra olsada fayda etmez. yön belli gibi :) +5000 :)[/quote]
[quote=macide;461721]92,400 altı olmamalı bence..[/quote].lelele
öne alalım .. herkes düzeltme , son alım dalgası diyor ama bence bu dalga büyük dalga. tamam sondur belki ama dalga büyühhh. belki 100xxx :))
96.700- 97 bin arasından kısalan oldumu. :)
[quote=aslan;461868]96.700- 97 bin arasından kısalan oldumu. :)[/quote]
eyyyy teprikler lonkcullaaaarrr...excali demeden ben diyeyim.. disko disko partizaannn:D
aslanpat,
beklenti bitti ters yöne işlem yapmak lazım diyor insan ama, beklenti bu değildi..en azından ky ninki değildi...birileri yine "hissetmiş":D belli ki.. o yüzden tırsıngen.... ama ne zaman birileri, mayıs fed açıklamasında 117000 lereydik, oraya kadar çıkmamız lazım hemen derse o zaman şort düşünmeye başlarım
Yalnız dolar gece muhim bir noktaya değip tepkiye başlamış, yukarıdaki yazdığım aralık muhim etrafında dolanır dururuz diye tahmin ediyorum.
burda yataya sararsa o zaman sağlam derim bu piyasaya. ama bugün ve yarın sadece. herkes meydanda. merakla izleyeceğim :)
Vay vay vay. Çok kısalan olmuş. :)
bu abartılı yükselişte bence alıcılar değil marginciler panikte.... sanki gelene veriyorlar gibi yükseldik
tavan olmasın hacı bu :)
bizim partizan kedü nerde yaw...diskodamı sabahladı yoksa ferrari mi seçmeye gitti
Garan tavan olacak herhalde.
Çok açıkçın var diyorlar doğrumu söyle. :)
Cover'ları 29975 pivan yukarı yazmamız iyi olmuş...
I got the cooooveeer....lelele
[quote=excali;461881]Cover'ları 29975 pivan yukarı yazmamız iyi olmuş...
I got the cooooveeer....lelele[/quote]
neeeeyyyy 110,000 demi kavırlar.dng teprik ederim
[quote=Astatin;461875]tavan olmasın hacı bu :)[/quote]
[quote=aslan;461878]Garan tavan olacak herhalde.[/quote]
[quote=excali;461881]Cover'ları 29975 pivan yukarı yazmamız iyi olmuş...
I got the cooooveeer....lelele[/quote]
hımmmm..acaba..yok yok..aceleye gerek yok..bekleyek:D ne şortu..tübe tübe
İlk tavan halkbanktan gelmiş. Kitleseler bari.
[quote=aslan;461887]İlk tavan halkbanktan gelmiş. Kitleseler bari.[/quote]
Açığa satanları pişman edecekler.
Tahvil de tabana doğru gidiyor.