hayır merak ediyorum 5 dk.da bir yön değiştiren bi sistem ile geceye nasıl pozda giriyorsunuz..:D
Printable View
hayır merak ediyorum 5 dk.da bir yön değiştiren bi sistem ile geceye nasıl pozda giriyorsunuz..:D
30 endesk kontratından 1 adet aldığımda TL olarak ne kadarlık almış oluyorum acaba?
[QUOTE=jerfin;80831]hayır merak ediyorum 5 dk.da bir yön değiştiren bi sistem ile geceye nasıl pozda giriyorsunuz..:D[/QUOTE]
bütün sistemlerin geceyi tuttturma oranı aynı.... yüzde 50....
[QUOTE=mbm;80833]bütün sistemlerin geceyi tuttturma oranı aynı.... yüzde 50....[/QUOTE]
ee para gelirse uzun, tura gelirse kısa gibi mi..:D
[QUOTE=MMO;80832]30 endesk kontratından 1 adet aldığımda TL olarak ne kadarlık almış oluyorum acaba?[/QUOTE]
İşte orası bizim için kazık oldu, kontrat fiyatları yukarda kaldı, çoktan 400 TL inmeliydi..
[QUOTE=jerfin;80834]ee para gelirse uzun, tura gelirse kısa gibi mi..:D[/QUOTE]
he onun gibi...
dogru yöndeysen helalll sistemim...
tersde kalırsan sistemler hep gap yer zaten....
[QUOTE=mbm;80833]bütün sistemlerin geceyi tuttturma oranı aynı.... yüzde 50....[/QUOTE]
Dolayısıylada sistemsizlerinde oranı aynı sn. mbm:) saygılar..
[QUOTE=MMO;80832]30 endesk kontratından 1 adet aldığımda TL olarak ne kadarlık almış oluyorum acaba?[/QUOTE]
500 TL teminat ile yaklaşık 3 400 TL lik işlem yapmış oluyorsunuz. Vobda görülen değerin 10 biri TL olarak.
[QUOTE=selçuklu;80821]yaklaşık 50 kuruş veriyorum .. genelde al sat fazla yapmam trendde otururum ama .. bugün öyle oldu ..haklısınız ...
bu arada 33.850 longa döndüm .. yine ... ralli ralli ralli ...[/QUOTE]
uzun devam ... şimdilik ralli ralli ralli .. zor gün bugün ..
[QUOTE=selçuklu;80839]uzun devam ... şimdilik ralli ralli ralli .. zor gün bugün ..[/QUOTE]
vadeli obo olmasın.......
yurtdışıda uyumsuz aşagı
spotta obo.....
bahhh... işim var çıkacağım..maliyeet kapattım son kısaları..
5 e kadar buralarda sürünür daha sonra bi tarafa başımızı alır gideriz herhalde.