Zifld:)
Printable View
Zifld:)
histem cayır cayır şortla diyor...ama sistem olmadna asla... ehuheue..bu arada 65050 den gösterge mahiyetinde yaptığım 1 adet komik şorttan 80 lira zarardayım:D:D:D:D:D ulen histem ne pis bişeymişsin be...:D:D
[B]yokyok emortım meta en iyisi[/B]
Alın sie 5 dakkalık zistemim
:::
[IMG]http://i49.tinypic.com/jzti4k.png[/IMG]
histem 65800 günlük ortalama tek seferde geçilemez sat bu seviye ve üzerini diyor..
ancak 5/15 dk lar alışta 30 dk sırada bekliyor..
dow iyi kaparsa sabah gabine kurban olmak var..
fiyat yükselirken APSD -4000 leri gördü..yani şortları patlattılar..şimdi -1600...yanem 2400 pozisyon açılmış depelerde...efg de satıyomu incedne ne...yok arkadaş..ısrar etme..sistemi bekliycem..boşandım senden..defol git histem misin nesin yaww
[QUOTE=Astatin;203430]histem cayır cayır şortla diyor...ama sistem olmadna asla... ehuheue..bu arada 65050 den gösterge mahiyetinde yaptığım 1 adet komik şorttan 80 lira zarardayım:D:D:D:D:D ulen histem ne pis bişeymişsin be...:D:D[/QUOTE]
:o:D:(üüü:D:D+.
diğer günlük sistemim [B]65.500[/B] üzeri kapanışta al veriyor tekrar bu seviyelerde oyalanabilir..(genelde onunla çok uğraşır piyasa:) )
şort maliyet 65.650......pozisyon 3/4..........
bugün hedef 64.800....65.300 aralığı....
mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................
2 saattir tam kumarhane moduna girdik haa. kırmızı 5 e 1000 usd basıyorum :)
İlginç ama Sazan Ziestems hala SHORT.
Sistem inat etti iyi mi. :D
sabahtan beri alan EFG şimdi niye almıyor aceba???
Matrikste uzun bar en yüksek 66150 görünüyor bende, oysa 66225 gördüydü, sizde de öylemi?
pala yukarı gidecekte satışta mal pek yok.kesmez palayı,
dün geceye pozisyonla girme ile ilgili çekincelerimde ne kadar haklı olduğum çıktı aslında,girmeycektim ama son dakka 64475 ten longladım dow eksi kapatmadı ama fed beni yaktı s&p de bugün kurtardı,para girişi devam ediyor dikkatli olmak lazım türkoğlunu hedefler zor değil yani:)
64550 üzerinde durduğu sürece al konumunu korur bu namıssız.
825 den 1/2 short yaptık lakin kıpırdamadan bekleyenzi..
verme küsküyü verme küsküyü sürsün bu gurbet....lem dur..azcık yatayda oyalan da sat sinyali çok aşağılarda gelmesin **
gözüm karardı ek kısa...kaldıraç 4 kat...günlük al derse uzunlarım...sistemin kaldıracagı max. kaldıraçla oynuyorum...bu paraya kayıp gözüyle bakıyorum..
yürü be maviş.............
parçala .......
akşama ciğere boğacam seni........
yemin billah.......
[quote=mur@t;203440]Matrikste uzun bar en yüksek 66150 görünüyor bende, oysa 66225 gördüydü, sizde de öylemi?[/quote]
yes..ama bunun için matriksi suçlamıyorum..brak 66200 ü ben 65700 leri falan gördüm ancak o hengamede...kendi yapamadığım bir şeyi başkasının yapmasını beklemem:D:D:D
ayrıca itiraz dilekçesi ile emortım a başvur..veri işlerine şikayet işlerine o bakıyor...(araba işlerine bakıyorum derse de inanma):D:D
[QUOTE=mur@t;203440]Matrikste uzun bar en yüksek 66150 görünüyor bende, oysa 66225 gördüydü, sizde de öylemi?[/QUOTE]
Evet bende de öyle...
EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...
Matriks'de WillR fonksiyonunda hata yoksa ne olayım.. Yeter yaw kafayı yiyecem... Yanına hareketli ortalama ekliyorsun, sabit parametre koyarsan sorun yok. Bir optimizasyonlu parametre koyunca kafayı yiyor....
***** Matriks....
belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.
efg hafifledi..
10 bin kontrat üzerinde 6 binlere düştü..
[quote=TÜRKOĞLU;203449]EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...[/quote]hasan almaz.....
basan alır....
doga kanunu.....uyk.uyk
[QUOTE=Astatin;203447]yes..ama bunun için matriksi suçlamıyorum..brak 66200 ü ben 65700 leri falan gördüm ancak o hengamede...kendi yapamadığım bir şeyi başkasının yapmasını beklemem:D:D:D
ayrıca itiraz dilekçesi ile emortım a başvur..veri işlerine şikayet işlerine o bakıyor...(araba işlerine bakıyorum derse de inanma):D:D[/QUOTE]
Sistemimde yüksek değeri yok, beni pek ilgilendirmiyor açıkçası ::: Ama amme hizmeti olarak matrikse mail atıyorum şimdi... .heyk
Günlük grafiklerde 66225 gözüküyor...
[quote=TÜRKOĞLU;203449]EFG boyuyor tahtayı şimdide...4.000 kontrat geri bastı...[/quote]
zaten şimdi mermi veren çok oluyodur o da ptesi gapı için 4000 mermiyi kenara ayırıyodur dürziii:::
[quote=abka;203451]belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.[/quote]
valla ben 35 yaşındayım,bugünde bahtım yerinde dün geceki fed haberinden beri ancak buna rağmen not arttırımı esnasındaki hareketler mideme ağrılar soktu..terste kalsak ağrılar duble olurdu..allah terste kalanlara sabır versin,zor durum.hele ki kaldıracı yüksek tutan ciddi sermaye kaybeder..
çok riskli bir piyasada ağır sıklet boksöre karşı dövüşen tüy sıklet boksör gibi bir halimiz var..bugünkü efg hareketinden sonra bunu rahatlıkla ve haklılıkla söyleyebiliriz..
Çıkmadan yazayım da foruma hizmet olsun. Geceye short giriyorum. Hiç korkmadan long girebilirsiniz. Her 5 sabahtan 6'sında tersteyim. Daha iyi gap tahmin metodu bulamazsınız.
Hafta sonuna short a*...
Cuma trafiğinde sağ kalırsam 1-2 saat sonra görüşürüz... .lelele
pozda kalmanın yürek isteyeceği bir gece bu gece.... bazı indikelrde NU lar var..bazılrı güçlü..TGG=4 de..sistem alda...du bakalım belki şort sinyal gelir
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dcefpt.jpg[/IMG]
son poz 600 uzun ..istop 450 altı ... . kapanışa kadar uzun .. çok iyi geçmedi son yarım saat ... paladan aldığımın yarısını komisyon ve istoplara gitti ... üvvvv .. vay a* .. a
[quote=enorton;203454]Sistemimde yüksek değeri yok, beni pek ilgilendirmiyor açıkçası ::: Ama amme hizmeti olarak matrikse mail atıyorum şimdi... .heyk
Günlük grafiklerde 66225 gözüküyor...[/quote]
hesaplamalarında H yi kullanan indikatörler olmadığına emin misin sisteminde peki;):D
[quote=abka;203451]belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.[/quote]
sn..abka teşekkür ederim.......
bende bütün kötü alışkanlıklar var.....
bırakamıyorum......
[quote=sadberk22;203455]zaten şimdi mermi veren çok oluyodur o da ptesi gapı için 4000 mermiyi kenara ayırıyodur dürziii:::[/quote]
kapanış dowun -44ünden dolayı buralardan olur.lelele ama akşama dow toparlar,.dng ptesi açılış enortonun ismini sır gibi sakladığı gizli vobçunun.brv dediği gibi olur.uyk
derhal heman 65200 e marş marş..
kapanış tahminm 66250 kayda geçsin .. üvvv .. ınggaaaa
[QUOTE=Astatin;203458]pozda kalmanın yürek isteyeceği bir gece bu gece.... bazı indikelrde NU lar var..bazılrı güçlü..TGG=4 de..sistem alda...du bakalım belki şort sinyal gelir
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dcefpt.jpg[/IMG][/QUOTE]
niye yürek istesin zistem ne derse oyle yatarım gayri kafam rahat peh heçte korkmuyorem kaç haftadır hergece pozda yattım zistem dovrltusunda :::
[QUOTE=Astatin;203460]hesaplamalarında H yi kullanan indikatörler olmadığına emin misin sisteminde peki;):D[/QUOTE]
valla emin olduğumu sanıyorum ama şimdi matrikse sorarım mesela neylerden etkileniyor diye, onlar da cevap atar ne var ne yoksa herşeyden etkilenir diye :::
Buarada Anket...
[url]http://www.voborsa.com/forum/19-subat-pozisyon-anketi-t5387.html?t=5387[/url]
short şartı 1000 puan aşağıda 64625 te bende..
5 / 15 dk lık kısa vadeli periyotlar alışta..
30 dk muhtemelen al veremeden kapayacak günü.
60 dk lık için 66 bin üzerine hareket lazım ki ona haftaya bakılacak..
65850 yi günlük olarak çok önemli ve ciddi direnç oluşturabilecek bir seviye olarak gördüğümden flat kalıcam haftasonuna..
65 e yakın seviyelerde kalsak long girerdim ama..
[quote=YAVUZHAN;203456]valla ben 35 yaşındayım,bugünde bahtım yerinde dün geceki fed haberinden beri ancak buna rağmen not arttırımı esnasındaki hareketler mideme ağrılar soktu..terste kalsak ağrılar duble olurdu..allah terste kalanlara sabır versin,zor durum.hele ki kaldıracı yüksek tutan ciddi sermaye kaybeder..
çok riskli bir piyasada ağır sıklet boksöre karşı dövüşen tüy sıklet boksör gibi bir halimiz var..bugünkü efg hareketinden sonra bunu rahatlıkla ve haklılıkla söyleyebiliriz..[/quote]
kesinlikle haklısın terste kalana sabır diliyorum ama bu temennileri neden hep böyle sert hareketler sonra yapılıyor?
işte benim zoruma giden budur. bazılarımız geçim kaynağını bu tarz sert hareketlerden sağlar mesela benim gibi enorton gibi arkadaşlar....
ve bizler ise herkesin gülüp eğlendiği, topiclerde gün içi halayların çekildiği yatay piyasa zamanlarında ise çok fena zararlar yazabiliyoruz ama yatay piyasada nedense terste kalan arkadaşlara allah sabır versin temennisinde kimse bulunmuyor keşke o zamnlarda da bu temenni yapılsa sadece sert hareketlerde beyler bakın terste kalan var lütfen sevinçlerimi fazla belli etmeyelim denilmese. yada bu her zaman denilse...
o zaman daha adil olur....
sonuçta birimiz kazanıyorsa diğerimizin kaybettiği arenadayız...