[QUOTE=Astatin;80842]bahhh... işim var çıkacağım..maliyeet kapattım son kısaları..[/QUOTE]
senin yernine tutuyorum kar ortak amaa zararda ortak .kom
Printable View
[QUOTE=Astatin;80842]bahhh... işim var çıkacağım..maliyeet kapattım son kısaları..[/QUOTE]
senin yernine tutuyorum kar ortak amaa zararda ortak .kom
[quote=mersiyk;80844]senin yernine tutuyorum kar ortak amaa zararda ortak .kom[/quote]
hiç sorun değil.. kar veya zarar ı nerde paylaşcaz..yok şu açıdan: ben bankacılık sistemine güvenmiyorum da...para alışverişleri yüz yüze olmalı ticarette...hatta duruma göre el-ele.dng.dng..mesela kanyon da acaip güvenli kafeler falan var :) :)
[QUOTE=Astatin;80845]hiç sorun değil.. kar veya zarar ı nerde paylaşcaz..yok şu açıdan: ben bankacılık sistemine güvenmiyorum da...para alışverişleri yüz yüze olmalı ticarette...hatta duruma göre el-ele.dng.dng[/QUOTE]
ortaklıktam vazgectim.kom 33800 kırılırsa kısalara para yagıcak jerfinn kırılırmıki?
pozısyona gore sloganı anlıyorum sayın selcuklu, merak ettıgım, flat kalınca nasıl tezahurat yaptıgınız:)
dax 4450 yaklaştıkça satış yiyor
oyunun sonu orası galiba
Bence 33800 kırılır, kapanış 33500 civarında olursa ii olur, 34200 civarı olursa şişman kadın yüzünden olur :D:D
[QUOTE=mersiyk;80846]ortaklıktam vazgectim.kom 33800 kırılırsa kısalara para yagıcak jerfinn kırılırmıki?[/QUOTE]
ah bi bilsem..:..:
gariplik var bugun iki keredir oluyor fdow duserken biz duruyoruz yada otobus bekliyoruz o yukari donene kadar. gene oldu.
[QUOTE=jerfin;80850]ah bi bilsem..:..:[/QUOTE]
34100 üstünde flat olucam short falan tutmam
[QUOTE=marakes;80823]marbaş basa basa bitiremedi..sayesinde sistemler bi al bi sat verip kafayı buluyo..[/QUOTE]
saat 12:00den sonra MARBAS 2388 long EFG 4613 short görünüyor.
uzun devam ...5-15 alda
[quote=VOBiX;80853]saat 12:00den sonra MARBAS 2388 long EFG 4613 short görünüyor.[/quote]
benim takas verileri hatalı sanırım..34 lerden 33900 e her alıcı geldiğinde marbaşın bastgını gördüm..ama dedigim gbi toplam o zaman eksi idi..düzeltmeniz iyi oldu teşekkürler..