-
[QUOTE=sadberk22;203462]kapanış dowun -44ünden dolayı buralardan olur.lelele ama akşama dow toparlar,.dng ptesi açılış enortonun ismini sır gibi sakladığı gizli vobçunun.brv dediği gibi olur.uyk[/QUOTE]
Abi o geçen hafta için söylemişti ve verdiği hedeflere geldik, önümüzdeki hafta için bir öngörüde bulunmadı...
-
mavişşşşşşşşş......
saldır...elini çabuk tut......
boz amcanın dişleri birbirine vurmaya başladı...............
sana akşama ziyafet...yeter ki düşür....
ciğerin yanına en çok sevdiğin sürpriz olacak.....
-
geceye son poz 600 uzun my last decision .. bence projeksyon belli bence .. ehuehuehue:o:o
-
[quote=sadberk22;203462]kapanış dowun -44ünden dolayı buralardan olur.lelele ama akşama dow toparlar,.dng ptesi açılış enortonun ismini sır gibi sakladığı gizli vobçunun.brv dediği gibi olur.uyk[/quote]
valla kimseyi etkilemek istemem bu satte ama, dow toparlar, kapatma davası falan çıkmaz, haftasonu da gerilim hafif soğumaya yüz tutarsa ptesi enteresan bşir açılış olabilir...tabi tam tersi olasılıkda aynı oranda mevcut..ııhhh..flatim ben haftasonuna
-
[quote=enorton;203467]valla emin olduğumu sanıyorum ama şimdi matrikse sorarım mesela neylerden etkileniyor diye, onlar da cevap atar ne var ne yoksa herşeyden etkilenir diye :::
Buarada Anket...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/19-subat-pozisyon-anketi-t5387.html?t=5387[/URL][/quote]
bana indikatör söyle sana içinde H var mı söyleyeyim:rolleyes: Nadir GÜNAK ın kitabını aldımda üstüne afiyet:..:
-
[quote=enorton;203470]Abi o geçen hafta için söylemişti ve verdiği hedeflere geldik, önümüzdeki hafta için bir öngörüde bulunmadı...[/quote]
acilen bi sorsan diyom abiüüü ona göre don gömlek filat mı fanila-pijamamı girelim haftasonuna:::
-
hafta sonuna şort............
istediğim fiat olursa son parti şortuda birazdan yapacam............
-
Düşüşün %50 geri alışı 66000 den geçiyor.
-
boğazımız kurudu, pala yakaladı, yakalayınca bırakmaz, vatan evladını, yine bir haclı kuşatması altındayız, hattı müdefa yok, sathı müdefa var, bu satıh bütün vatan,üüü
-
[QUOTE=abka;203445]gözüm karardı ek kısa...kaldıraç 4 kat...günlük al derse uzunlarım...sistemin kaldıracagı max. kaldıraçla oynuyorum...bu paraya kayıp gözüyle bakıyorum..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;203451]belli bir yaştan sonra vob olmaz...sabah ki para ile şimdiki arasında vay anam vay var....tabi eksi olarak değişim var.[/QUOTE]
Abi yanlış anlama da 2-3 yıldır izliyorum seni, kendine bir sistem ayarlamadın gitti... Sistemden de öte periyodu bile seçemedin; bir hafta 5 dk lıklara göre trade ediyorsun, diğer hafta saatliklere... Şimdi de günlüklere geçtin... Bir kişiye yapılacak en kötü şey nasihat vermekmiş ve haddim de değil ama sadece şunu unutma;
En kötü karar, kararsızlıktan iyidir... Umarım sonunda güzel ve uzun süre uygulayacağın bir sistem belirleyebilirsin...
-
[quote=sovalye;203469]kesinlikle haklısın terste kalana sabır diliyorum ama bu temennileri neden hep böyle sert hareketler sonra yapılıyor?
işte benim zoruma giden budur. bazılarımız geçim kaynağını bu tarz sert hareketlerden sağlar mesela benim gibi enorton gibi arkadaşlar....
ve bizler ise herkesin gülüp eğlendiği, topiclerde gün içi halayların çekildiği yatay piyasa zamanlarında ise çok fena zararlar yazabiliyoruz ama yatay piyasada nedense terste kalan arkadaşlara allah sabır versin temennisinde kimse bulunmuyor keşke o zamnlarda da bu temenni yapılsa sadece sert hareketlerde beyler bakın terste kalan var lütfen sevinçlerimi fazla belli etmeyelim denilmese. yada bu her zaman denilse...
o zaman daha adil olur....
sonuçta birimiz kazanıyorsa birimizin kaybettiği arenadayız...[/quote]
kesinlikle katılıyorum..benimde tek işim bu ayrıca..
volatilite trader in ekmeğine yağ sürer ancak bugünkü durum farklıydı efg nin insideri alenen ortada..
ama bu piyasadaysan bunları baştan kabul etmişsin demektir ona lafım yok.
iyi dilek meselesine gelince bugün farklı ve 2 tarafada sert hareketlerin yaşandığı bir gün olduğundan kayıpların fazla olabileceğini tahmin ederek değindim.yoksa dediğin gibi biri kazanacak biri kaybedecek kural bu..
herkese başarılar..
-
66.000 şort.......
full...................
maliyet....65.750..........
-
benim çok getirili günlük sistemde al, çıkmadı hale eli kulağında, 65250 üstü her kapanış palaya uyar, kötü olan vade sonuna yaklaşmamız, bu cört olarak iyi deyil, coni aşağı kayarsa belki kurtarırız,........
bugün teknik yoktu, insider vardı yapacak bir şey yoktu, a******
-
herkeseee iiiiyii akşamlarrr :D
-
[QUOTE=enorton;203480]Abi yanlış anlama da 2-3 yıldır izliyorum seni, kendine bir sistem ayarlamadın gitti... Sistemden de öte periyodu bile seçemedin; bir hafta 5 dk lıklara göre trade ediyorsun, diğer hafta saatliklere... Şimdi de günlüklere geçtin... Bir kişiye yapılacak en kötü şey nasihat vermekmiş ve haddim de değil ama sadece şunu unutma;
En kötü karar, kararsızlıktan iyidir... Umarım sonunda güzel ve uzun süre uygulayacağın bir sistem belirleyebilirsin...[/QUOTE]
iş durumum değişti..her zaman ekrana bakamıyom..ondan artık günlük mecburi..
-
[quote=boz ayı;203482]66.000 şort.......
full...................
maliyet....65.750..........[/quote]
tam maliyetin de kapadı... Pala senmisin:..:
uzlaşma kaç oldu beyler
-
Haftasonunada short, herzaman short:)
Uzlaşma 65925 oldu:) nasıl olduysa artık işte oldu:)
Herkeze iyi tatiller:)
-
66050 yandığında sistem al verdi..amme altında kayboldu...sonuç hala sat da..
-
65850 iyi çalıştı direnç olarak..
-
sibop sistemim 17.00 kapanış
savol sibop
[IMG]http://i46.tinypic.com/15etpmr.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;203475]bana indikatör söyle sana içinde H var mı söyleyeyim:rolleyes: Nadir GÜNAK ın kitabını aldımda üstüne afiyet:..:[/QUOTE]
Abi kitapta yazan önemli değil ki, matriksin nasıl hesapladığı önemli ;)
-
forum dostları iyi tatiller...............
para gelir gider...bu yaşıma kadar çok geldi..gitti....
sağlıkla..sevgiyle....mutlu kalın....
-
kapanış pastası ;
[IMG]http://i45.tinypic.com/dcszgl.jpg[/IMG]
-
Uzlaşma 65.925 geldi buarada...Oylarımızı kullanalım, herkese iyi haftasonları...
[url]http://www.voborsa.com/forum/19-subat-pozisyon-anketi-t5387.html?t=5387[/url]
-
gız ben nasıl bildim olacakları... hala kendime hayret ediyorum..Allah Allah..malum oldu..temiz kalpliyim ya..
-
[QUOTE=sadberk22;203476]acilen bi sorsan diyom abiüüü ona göre don gömlek filat mı fanila-pijamamı girelim haftasonuna:::[/QUOTE]
Mesajını şimdi gördüm ama soramazdım zaten markete salça almaya gitti kendisi :::
-
herkese iyi tatiller kötü bir sabah iyi bir kapanış oldu benim için,long devam pazartesiye
-
benim resim bugün bu şekilde sonlandı..
[IMG]http://i47.tinypic.com/acpkpw.jpg[/IMG]
-
stresli bir hafta finali oldu,herkese iyi tatiller..
iyi deşarj olun,pazartesi dükkan yine açık :)
-
[QUOTE=enorton;203454]Sistemimde yüksek değeri yok, beni pek ilgilendirmiyor açıkçası ::: Ama amme hizmeti olarak matrikse mail atıyorum şimdi... .heyk
Günlük grafiklerde 66225 gözüküyor...[/QUOTE]
Grafikteki değerler düzeltildi arkadaşlar, güncelleme yapın lütfen :)
-
her rating haberi öncesinde %10 düşüş sağladılar ve sonrasında aldılar, tereyağından kıl çeker gibi, fitch de öle oldu, bundada, neyse imf dışında mermileri kalmadı, sağ kalırsak, imf den sonra teknik analiz yaparız,.......vay a**, gözümüzün içine baka, baka......vay canına........ülkeye bak, hem de üç defa, birde spk soruşturması var ha, senmisin soruşturan al sana,.....
-
[quote=enorton;203503]Grafikteki değerler düzeltildi arkadaşlar, güncelle yapın lütfen :)[/quote]
sende olmasan kim gelecek bu matriksin hakkından enorton .brv
eline sağlık +.
-
gi cerphin, ayu arkadasim, neredesin? gel dow'u cokertelim bugun:::
amma bu sefer de kisayim ama icimden bir ses yukselecek diyor demezsen tabi:::
-
sonuç olarak portföy 1/2 kısada, haftaya başlıyacağız, bir şekilde palayı hallederim, benden kaçamaz,...........
-
unutmadan ağaç yaşken eğilir, günlük yaşantınızdaki alışkanlıklarınız ve zafiyetleriniz buradaki kararlarınızda en büyük etkendir, sigara içenler sigarayı bırakmada ne kadar başarılı iseler o kadar sistemlerine uyabilirler ve takip edebilirler, içmeyenler farklı bir örnekle yaklaşabilirler, karekteriniz neyse başarınız odur,........
bu gün için kendinizi asla suçlamayın, planı önceden hazırlanmış bir oyunu oynadık ve olay dışımızdaydı, reflexsi olanlar ancak tepki verebildiler, ancak yönümüz doğruydu,......
herkese iyi haftalar,.......başarılar,............
-
Düşman haince planlar hazırladı...
Etrafımın kalabalık ve üstün silahlarla donatılmış düşman askerlerinin kuşattığını görünce,kamufle oldum ve karargahlarına giden araca sızdım...
Karargahlarına bombayı bıraktım ::: patlarsa ne ala,patlamazsa mualla...ha ha ha .....kom
[URL="http://i49.tinypic.com/2ev6alk.jpg"][IMG]http://i49.tinypic.com/2ev6alk.jpg[/IMG][/URL]
Herkese mutlu sağlıklı hafta sonu diliyorum....:cool:
-
vade sonu kaçtan olur anketi yapalımmı..
-
dowda teknik konuşuyo yani..dirençde şimdi...1 daklıkta.....10550 ye kadar yolu açık..günlüklerde..sonra kem küm...
-
İyi akşamlar, Seans öncesi 64050 den 2 sözleşme şubat vade kısa emir girdim.Açılışta en yüksek 64150 den işlem gerçekleşmiş ancak benim emir gerçekleşmedi.Sebebi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Aracı kurumu aradım cevabı benim için ikna edici değildi...
-
[QUOTE=indregandi;203505]her rating haberi öncesinde %10 düşüş sağladılar ve sonrasında aldılar, tereyağından kıl çeker gibi, fitch de öle oldu, bundada, neyse imf dışında mermileri kalmadı, sağ kalırsak, imf den sonra teknik analiz yaparız,.......vay a**, gözümüzün içine baka, baka......vay canına........ülkeye bak, hem de üç defa, birde spk soruşturması var ha, senmisin soruşturan al sana,.....[/QUOTE]
yakında bı acıklama daha gelır not artırımlarıyla endexın yukselısı arasında bı bag goremedık dıye..
sonra da yaf bız bısey goremıyoz sanırım kurumun elektrıgı kesık derlerse sasırmam yemınle :)