-
[quote=YAVUZHAN;203665]akp için kapatma davası bence çok ama çok düşük bir ihtimal..
diyelim dava açıldı,kabul edilme şansı bence yok..[/quote]
[quote=nunu;203666]niye? suanki durumlar cok farkli!
kaldi ki kapatilma ihtimali haberini bile piyasa hic begenmez. referandumu da hic begenmez.[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;203668]bence düşük ihtimal değil.bir önceki davada mahkeme akp nin kulağını çekti.bi daha olursa bu sefer yaparım gibilerinden...
acaip adrenalinli bir ülkede yaşıyoruz.burada her an herşey olabilir :o:D[/quote]
seçime az birşey kalmış olması,şuanki mevcut siyasi ortam,iktidar gücü ve dış desteği olarak görüyorum sebeplerini..
böyle bir dava açılırsa seçimde akp rekor tazeler ki bide bu yönü var işin..
-
[quote=YAVUZHAN;203669]...böyle bir dava açılırsa seçimde [B]akp rekor tazeler[/B] ki bide bu yönü var işin..[/quote]
mazlum edebiyatıyla değil mi? :::
ama ya baştakilere siyaset yasağıda gelirse? hukukçu değilim ama böyle birşey olabilir sanıyorum. ya da olabilir mi? diye sorayım.
-
Arkadaşlar, yakın zaman içinde bende sistem kullanmayı dusunuyorum, fakat gordugum şu ki herkes kendine has formüller türetiyor, bununla ilgli bir kaç sorum olucak
1- vob, endeks100, dow vb. için ayrı ayrı piyasada kalıplaşmıs formüller var mıdır?
2- Eger bu yok ise herkes ms veya mtx programlarında default ayarları kullanarak mı al-sat verıyorlar veya herkes kendisi mi bu formullerı turetıyor??
3- bır soru daha bu formullerın dilini ve nasıl yapıldıgına daır bılgılenebılecegım kaynaklar soyleyebılır mısınız??
cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler+.
-
Bir soru: Kapatma davası açılırsa , Ne kadar zaman içinde sonuçlanabilir?
-
[quote=excali;203673]Bir soru: Kapatma davası açılırsa , Ne kadar zaman içinde sonuçlanabilir?[/quote]
bence seçimlerden önce:::
-
Zaten piyasada olması beklenen şeylerin bu hafta nasıl gündeme getirleceğini vede start alacağını görecekmiyiz acaba?
Kastım kapatma davası yada referandum değil, malum ekonomi tarafıylan daha çok ilgileniyoruz:), olası bir devalüasyon yada siz buna tl nin diğer para birimleri karşısında bikaç günde gelişen değer kaybı deyin daha iyi, ve bu olasılığında arttığını, akabinde IMF anlaşmasının neden Mayıs ayına ertelendiğinin anlaşılmış olmasıdır.
Evet Nisan sonuna kadar bu ülkede böyle bir beklenti hasıl omuş durumda, ticarette para dönmez oldu, çek ile yapılan işlerede çözüm bulunamadı, tüketim ürünleride zam üstüne zam rekoru kırmaya başladı, stokçuluk bi taraftan bi taraftan malı paraya çevirme yarışı hızlandı, bütün bunlar iç piyasada ticaretle uğraşan herkes tarafından bilinip bekleniyor, ama nedense olacakların gündeme düşeceği gün mukadderat gibi bekleniyor, işte bu ekonomik beklenti start alabilir, zaten Nisan sonuna kadar bişekilde start alacaktı, süreci başka bir çıkarımla süsleyen bir iktidar ve yine çıkar sağlamaya çalışan, aynı zamanda seçim naraları atan muhalefet göreceğiz, yırtılan hacıbekirin donu olacak ama, yırtığın ne kadar büyük olacacağı öngörülemiyor, yada en azından Mayıs ayında bu yırtığın büyüklüğü tam anlamıyla ortaya çıkmış olacak ve IMF yaması çarçabuk yapılıverecek, olaylar sütlümana bağlanacak, bu arada piyasaların çalkantısını tahmin edebilene aşkolsun
Tüm bunlar olabildiğince kısa sürede olup bitmeli şeklinde programlanmış kurgulanmış gibi görünüyor:) dikkatli olmalı, saygılar.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]22 Şubat Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi (Oca) 15:30 -0,61 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Şub) 17:30 %8,3 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Yellen'in ABD Ekonomisi Hakkındaki Konuşması 18:00 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ambac Financial Group (ABK) -3.34 $ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Fannie Mae (FNM) -3.64$ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şubat dönemi Kapasite kullanım oranı (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Ocak ayı Reel kesim güven endeksi (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Şubat ayı 2. beklenti anketi (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hazine,Ocak dönemi Merkezi yönetim toplam borç stoku (17:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
günaydın ve cümleten bol kazanclar..
bakalım shortlarımızı kebap yapacaklar mı :) çok huzurluyum demiştim dimi , nirvanadan oncekı hisler olabilir.. ;);););)
-
Cünaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
-
cümleten günaydın bol kazançlar ..
-
Günaydınlar, bol kazançlar, az çarpılmalar...
Bugün ekrana pek bakamayacağım. Short devam. Çöker bence. Stop'um yazılı ben kaçıyorum...
-
[quote=selçuklu;203689]cümleten günaydın bol kazançlar ..[/quote]
Kaleci bugün kim, patron?.dng
-
[quote=Strategist;203690]Günaydınlar, bol kazançlar, az çarpılmalar...
Bugün ekrana pek bakamayacağım. Short devam. Çöker bence. Stop'um yazılı ben kaçıyorum...[/quote]
Paladan kaçış yok, lem?:rolleyes:
-
[QUOTE=selçuklu;203689]cümleten günaydın bol kazançlar ..[/QUOTE]
patron bu avatar sendeyken hep ralli oluyo .. toktur korkuyorum:eek::eek::eek:
-
Günaydın dostlar.....
Herkese bol kazançlı bir hafta diliyorum....
Olmuşlara değil,olacaklara bakalım.....kolay gelsin........
-
YYLD günaydın hayırlı işler bol kazançlar.
-
Günaydınn, bol kazançlarr...
-
hay bole sansa edeyim artık 66350 de kapattım pozu pifff ulan şans yok bizde be.. ya tamam git oynamıyom ben ekranı izlicem mal mal daha iyi..
-
piyasaların yönünü belirlemekte zorlanan arkadaşlara altın'da 1.114,86 seviyesini takip etmelerini öneririm.
bugün için çok kritik bir seviyedir.
bu seviyenin aşağısında veya yukarısındaki saatlik kapanışlar yön konusunda fikir verecektir.
herkese bol kazançlar.
-
[quote=unlimitted;203701]piyasaların yönünü belirlemekte zorlanan arkadaşlara altın'da 1.114,86 seviyesini takip etmelerini öneririm.
bugün için çok kritik bir seviyedir.
bu seviyenin aşağısında veya yukarısındaki saatlik kapanışlar yön konusunda fikir verecektir.
herkese bol kazançlar.[/quote]
Kaç saattir 1115'in üzerinde zaten lem.kom
-
zero işlem long devam . gol olur bence ..
-
[quote=excali;203702]Kaç saattir 1115'in üzerinde zaten lem.kom[/quote]
eee?
yön neymiş o zaman öğrenebildin mi? :..:
-
cuma gunu akette demıstık bızım shortları badem ederlerse aglarız dıye
ağlayalım bıraz üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
Arkadaşlar, yakın zaman içinde bende sistem kullanmayı dusunuyorum, fakat gordugum şu ki herkes kendine has formüller türetiyor, bununla ilgli bir kaç sorum olucak
1- vob, endeks100, dow vb. için ayrı ayrı piyasada kalıplaşmıs formüller var mıdır?
2- Eger bu yok ise herkes ms veya mtx programlarında default ayarları kullanarak mı al-sat verıyorlar veya herkes kendisi mi bu formullerı turetıyor??
3- bır soru daha bu formullerın dilini ve nasıl yapıldıgına daır bılgılenebılecegım kaynaklar soyleyebılır mısınız??
cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler+.
-
günaydın gençler.....
ihtiyar delikanlılar....
-
günaydın arkadaşlar,iyi seanslar !
-
günaydın herkese,
güzel ve bol kazançlı bir hafta dilerim...
hareket tepkiyi biraz aştı gibi sanki.daha evvelki not arttırımlarında basmışlardı.bu sefer alıyorlar hala.ve 1 haftada piyasaya giren 300 trilyon parada ayrı bir tartışma konusu.
bakalım ne yapacaklar?
-
günaydınlar 66600 kritik bir yer shortuz elhamdulıllah ama buranın üstünde tutunursa abdest kaçabilir...
-
efg yine alımlarla başladı,final haftası olması ve efg nin toplam pozisyonlardaki durumu niyetini belli ediyor..
bu arada 3 şubattan sonra ilk kez bolinger orta band üstüne çıktık..
-
iş yatırımdan shortshowuu bekliyorum beline beline vermesi lazım şööle okkalı 10-12 bin kontrat bigi
-
[URL]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=695864[/URL] çin işi :D :D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;203710]günaydın herkese,
güzel ve bol kazançlı bir hafta dilerim...
hareket tepkiyi biraz aştı gibi sanki.daha evvelki not arttırımlarında basmışlardı.bu sefer alıyorlar hala.ve 1 haftada piyasaya giren 300 trilyon parada ayrı bir tartışma konusu.
bakalım ne yapacaklar?[/QUOTE]
hocam bu işin altından pis kokular geliyo sankı.. Allah sonumuzu hayır etsin.. haftasonu ıkıncı not artırımı furyası baslayacagıyla ılgıluı beklentıler dıllendırılmıstı.. bu o tarz bı oyunun ayagı da olabılır..
-
sabah pastası :)
[IMG]http://i46.tinypic.com/iqva8n.jpg[/IMG]
-
Günaydın, cuma günü 66225 den alan bile kara geçti :)
YYLD :D
-
Günaydin arkadaslar
Bol kazanclar
-
ahanda altın projeksyon ... altın 90 dan gol olur bence .. üvvvv .. unlimit abi nası projeksyon ama beğendinmi ?.. üvvv
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/22/1501.jpg[/IMG]
-
[quote=unlimitted;203704]eee?
yön neymiş o zaman öğrenebildin mi? :..:[/quote]
Çıkısss,
Ben işlem yaptığım ensrümantasyondan başka bi şeye bakmaıyom ki , lem...boks.
-
[quote=selçuklu;203721]ahanda altın projeksyon ... altın 90 dan gol olur bence .. üvvvv .. unlimit abi nası projeksyon ama beğendinmi ?.. üvvv
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/22/1501.jpg[/IMG][/quote]
Bırakı altını, üstüne bakalım... sabah sabah herkes kendıne gelsın dıye yaptım bunu ::::::
-
[quote=excali;203722]Çıkısss,
Ben işlem yaptığım ensrümantasyondan başka bi şeye bakmaıyom ki , lem...boks.[/quote]
hmmmmmm :..:
-
[quote=selçuklu;203721]ahanda altın projeksyon ... altın 90 dan gol olur bence .. üvvvv .. unlimit abi nası projeksyon ama beğendinmi ?.. üvvv
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/22/1501.jpg[/IMG][/quote]
çok beğendim Selçuklu.
yalnız haftalık bazda gap'leri unutmuşsun. onları da katınca sanırım 2.000 doları geçiyor. :D:D