çok sakat gece.... dow alda....ama..
tam gömme havası kokuyo ...
34100 kısaldım tekrar......sistem dışı.....
gece flat yada kısa girecegim gibi...
Printable View
çok sakat gece.... dow alda....ama..
tam gömme havası kokuyo ...
34100 kısaldım tekrar......sistem dışı.....
gece flat yada kısa girecegim gibi...
seren şort fırsatı kolluyor....formasyon hedefi olan 34600..görülmedi...spot kapansın şişman kadını görelim....
halilin kurum en iyi alıcı bu arada,bir bildiğimi var acaba?:..: :..: :..:
Spot geceye long giriyor,Teo 'da spotu takip eder, bu saatten sonra voba bakmam..
geceye long...
geceye son poz 32,900 uzunlarla giriyorum ... 5-15 alda sistemim yönünde uuzn gireceğim ..
34.200 den kisa ya gecildi.
abd datası iyi..spot kapandı...artık 34600 formasyon görülemezse...bir arıza var derim.....şortu basarım........
[QUOTE=SEREN I;80894]seren şort fırsatı kolluyor....formasyon hedefi olan 34600..görülmedi...spot kapansın şişman kadını görelim....[/QUOTE]
Şişmsn ksdın spot kapanır kapanmaz pastaları satmak yerine yemeye başladı.
[QUOTE=abka;80722]sistemim 15 daklık...30 ocakda 33500 den sat vermişti...dün 33.050 den kısa kapat(shortcover) olmuş..biraz sonrasındada 33200 den beri long da...hala kuvvetli long da..kuvvetliden maksadım;teknik göstergelerin sat vermeye uzak olmasıdır..çok çok sert hareketler oladıkca ''dışarı çık dolaş,bugün sat gelmez diyor''[/QUOTE] yarın gap yesek bile zor sat verir...
Gbp/usd güzel para bırakır.Seren'in forex ci arkadaşına öpücükler, o sistemi anlatana kadar Teo Forex'i çözdü...
her yer her şey alda.........
geceye kısa 34100 den...
veri sonrası 200-225 gibi kısalabilirmişiz ya...... kısmet.....
şişman kadın spota 40 milyon bastı.....vobda 10000-14000 arası long...ilk giren ilk çıkar...ala vere gidiyor....