[quote=indregandi;203768]boz ayım derya ölmeden önce bir güzellk gelirmiş diye, işte ondan......[/quote]
tekrar 66.600 yaparsa ilave şort açacağım.....
buyursunlar.....
66.650...üstü balon bana göre....:..:
Printable View
[quote=indregandi;203768]boz ayım derya ölmeden önce bir güzellk gelirmiş diye, işte ondan......[/quote]
tekrar 66.600 yaparsa ilave şort açacağım.....
buyursunlar.....
66.650...üstü balon bana göre....:..:
10 dk da henüz öncü satış dalgaları yaşadık, henüz satış kesinleşmedi, satış olduğunda buradan sylecem bu satış diye,........
[quote=boz ayı;203770]tekrar 66.600 yaparsa ilave şort açacağım.....
buyursunlar.....
66.650...üstü balon bana göre....:..:[/quote]
kapanış tahminim.....64.650.........:..:
[QUOTE=indregandi;203765]ya kennym, bütün türkiye herşeyi görüyor, ekonomiye güvenipte long olan bir allahın kulu yoktur, yandaşlar dahil, soygun ve talan gırla gidiyor, en kötü olaylarda dahi, istif ve ütü bozulmuyor, vakur duruşa devam ediliyor, birileri o kadar desteklemişki, dünya başına yıkılsa duruş değişmiyor,....
her şey de çelişki var düşünsenize notunuz artıyor ama imf nin dötünden ayrılmıyorlar,.....
anında destek geliyor, not artırılıyor, borsa yukarı itiliyor, irade dışında çalışan bir ekip ve organizasyon var, tek merkezden yönetim, işin eknomi kısmıyla ilgilenen lerinin amacı illüzyon,.....
bunların parayla işleri yok,......başka iş peşindeler, kaygıyla ve esfle izliyoruz, ........[/QUOTE]
kesınlıkle haklısınız ama buranın gocecegını fılan zannetmıyorum zaten spotun 3 te 2 sı adamların elınde .. kıme satacaklar bu kadar malı.. bence tutabıldıklerı kadar yukarda tutma sebeplerıde bu yuzden.. kazandıkcada spota basıyolar orasıda ayrı bı mevzu tabı.. degırmene kovayla tasımadıkları surece bunlara para akısı saglanmıyo demekkı bu yola basvuruyolar... yoksabura goctu bura gocecek dıye dıye ayuluktan nevrımızı donderecekler..
yok artık buranın gocecegını fılan dusunmuyorum gocecegı varsa bıle bunu bız bılemıcez.. adamlar ne zaman gocmelerını ıstıyosa o zaman gocecek burası.. tıpkı 70000 den gocmesı gıbı.. yada ne zaman yukarı gıtmek ıstıyosa gıdcekler.. tum kademelerde bunlar var .. assadada bunlar var yukarda da bunlar var..
neyse bu kısım bıraz ky umutsuzlugu gıbı gorunuyor demek kı ıkıncı bı dusus dalgası yakın :)
Eski hava k.k.İbrahim FIRTINA gözaltına anlındı cnbc-e
[quote=boz ayı;203772]kapanış tahminim.....64.650.........:..:[/quote]
inşallah ama fena operasyon yaptılar, iskanto nedeniyle baktığımız istikamette boynumuz kalınlaşmıştı, o yüzden çeviremedik, sağlık olsun,...
çok alacağımız var ağadan, donanım çok iyi, ............
[quote=Kennym;203773]kesınlıkle haklısınız ama buranın gocecegını fılan zannetmıyorum zaten spotun 3 te 2 sı adamların elınde .. kıme satacaklar bu kadar malı.. bence tutabıldıklerı kadar yukarda tutma sebeplerıde bu yuzden.. kazandıkcada spota basıyolar orasıda ayrı bı mevzu tabı.. degırmene kovayla tasımadıkları surece bunlara para akısı saglanmıyo demekkı bu yola basvuruyolar... yoksabura goctu bura gocecek dıye dıye ayuluktan nevrımızı donderecekler..
yok artık buranın gocecegını fılan dusunmuyorum gocecegı varsa bıle bunu bız bılemıcez.. adamlar ne zaman gocmelerını ıstıyosa o zaman gocecek burası.. tıpkı 70000 den gocmesı gıbı.. yada ne zaman yukarı gıtmek ıstıyosa gıdcekler.. tum kademelerde bunlar var .. assadada bunlar var yukarda da bunlar var..
neyse bu kısım bıraz ky umutsuzlugu gıbı gorunuyor demek kı ıkıncı bı dusus dalgası yakın :)[/quote]
satış beklemiyoruz zaten, çıkışta beklemiyoruz, ama burada deyil, dov da, bunu yatay band diye açıklamıştık daha önceleri, dov 6.xx faize kadar devam edebilir, gücü de var, her şeyi var, onun sorunu balon oluşturmamak ve soğutmayı sağlamk, bunu yaparken bir bantta tutmak bütün dünyayı eş zamanlı olarak,........ yalnız buradaki bölümün elinin ayarı yok, buna dikkat etmemiz şart,.......
225 ort shortcover ve long .. sistemler alda bence .. rally .. projeksyon belli a* ...
bebecan konuşuyor, çene suyu plava devam,.........
efg tek kalemde 2700 kont malı akbanka sattı ve - geçti
gol olur bence.. kapanış tahminim 69,975 .. kayda geçsin .. üvvv . .
15 dklık alda hala...fekat TGG 2 ye düştü...eğer 66150 gibi bir 15 dklık gapanış yaparsa, dahminimce sat gelebülür...YYFD
ikinci parti şortları açıyorum.....
66.400...şort......
vatana milete heyırlı olsun......
[quote=selçuklu;203785]gol olur bence.. kapanış tahminim 69,975 .. kayda geçsin .. üvvv . .[/quote]
patronaj bir aşağı proceksiyon alalım, sansımız artsın,......
[quote=ordi;203780]efg tek kalemde 2700 kont malı akbanka sattı ve - geçti[/quote]
buradan çıkan sonuç çok net bence EFG ve AKBNK kankiler...durduk yerde hemde o anda kim neden almış yoksa EFG nin malını?
[quote=boz ayı;203787]ikinci parti şortları açıyorum.....
66.400...şort......
vatana milete heyırlı olsun......[/quote]
[I]çok fena olacak......[/I]
[I]ya aldığımızı vereceğiz......[/I]
[I]yada pala kıyak yapacak......[/I]
[I]gemileri yaktım.......lelele[/I]
5 / 15 dk lıklar haftaya + da başlamıştı..
30 dk sabah gab iyle beraber + ya geçti..
saatliğinde + ya geçmesine fazla bişey kalmadı,günün devamında 66 bin üzerinde kalmaya devam edersek günü + kapatacaktır..
gün periyodunda 66 bin üzerinde üst üste bikaç kapanış lazım..
haftalık satta ve 71350 üstünde yeni yüksek yapması gerekir + ya dönmesi için..
durumlar böyle ve final haftasındayız..
[QUOTE=indregandi;203788]patronaj bir aşağı proceksiyon alalım, sansımız artsın,......[/QUOTE]
projeksyonlaar yukarı patron belli .. gol olur bence .. üvvv :o:o:o
apsd -6000
[quote=TÜRKOĞLU;203789]buradan çıkan sonuç çok net bence EFG ve AKBNK kankiler...durduk yerde hemde o anda kim neden almış yoksa EFG nin malını?[/quote]
pambık kardeş onu bunu bilmiyorum ama bildiğim EFG'nin .*******. olduğunu çok iyi biliyorum. Biraz gizemli oldu ama Hellim den de ceza yemeyelim dedim.:..:
[quote=EMEKDAR;203774]Eski hava k.k.İbrahim FIRTINA gözaltına anlındı cnbc-e[/quote]
"Millennium Challenge" bu, boru deeellll:cool:
[quote=TÜRKOĞLU;203789]buradan çıkan sonuç çok net bence EFG ve AKBNK kankiler...durduk yerde hemde o anda kim neden almış yoksa EFG nin malını?[/quote]
2700 değil 4700
66.200 altında şortlar gol olur.................
[quote=Astatin;203795]apsd -6000[/quote]
neye yoralım patron ?
275 de 15 lik geçici sat firiri
siteye giremedik 775 ten longları kavurma yaptım 100 den tekrar uzunum selçuki patronun projeksiyon bana uyar:)68337 üstü longlara hiç ellemem:)
bulunduğumuz seviyenin yataylığa müsait olmadığını düşünüyorum,hareket lazım..
bugün şu ana kadar 775 ve 575 olmak üzere ek cort açtım ve bunları, 400 den kapadım,.......
[quote=Astatin;203797]"Millennium Challenge" bu, boru deeellll:cool:[/quote]
Çok sakıncalı bir durum....:cool:
proceksiyonumu 10 luk tan 30 luğa taşıdım, bir sre ters zaman 30 luktan takılacam, fıçırlar dahil, fıçırlara duyarlıyız,
[quote=YAVUZHAN;203804]bulunduğumuz seviyenin yataylığa müsait olmadığını düşünüyorum,hareket lazım..[/quote]
aynı düşüncedeyim... ya 67bin ve üzeri yada 66bin ve altı..
66025 den şort cover denedim vermedi.. 50 yaptım ııh dedi.. 100 olsun dedim olmaz dedi.. son 150 teklif ettim.. pala 400 gösterdi.. bende emri geri çektim... göstergeler düşüş işaret ediyor ama güçlü değiller.. her şey olabülüü
longum müsterihim ... üvv
hava kuvvetleri eski komutanının ardından yine kara kuvvetleri eski komutanıda gözaltına alınmış..
dışarda asker kalmayacak bu gidişle..
efg - akbank özel alışverişinden sonra pasta ;
[IMG]http://i46.tinypic.com/28v9evl.jpg[/IMG]
Eskı denız kuvvetlerı komutanı ozden ornek gozaltına alındı - ntv
-matrıks-
Ahanda geldim... Stop'um patlamamış, Cuma'dan kalan az miktar short'larla devam... 65.900 altına inerse short'ları piramitlerim...
günlükte karar yerelerindeyiz, ancak yönümüz yukarıya dönük, fıçırlar da düşüş bu anlamda kurtarıcı olabilir,
15 dk
[IMG]http://i50.tinypic.com/2a50qs1.jpg[/IMG]
Artur buraya eller havaya.......
[quote=YAVUZHAN;203801]neye yoralım patron ?[/quote]
kıtır kıtır yediler...ama tokoba daha iyi yorumlar apsd olayını