iş değişmez cortlat cortlat sür.. :)
du bakalım.. :)
Printable View
iş değişmez cortlat cortlat sür.. :)
du bakalım.. :)
DOAS, tavanda...
Ilk yorumcular : Ben demiştim ( dendi)
ikinci yorumcular : Alım devam edebilir.ilk hedef 83.000 ( denmeye başladı)
ücüncü yorumcular : Yılsonu hedef 100,000 :)
susanlar : Ben bunun dönüşünü merak ediyorum. O kedi buraya gelecek ...
Not: Susan her zaman kazanır :)
Böyle günlerde ekononistleri değil iktisatçıları dinlemek lazım. Balon söndürülmedi.aksine şişmeye devam ediyor.
[quote=excali;461892]DOAS, tavanda...[/quote]
bi zamanlar müziğin DOASI da tavan dı hacı...:D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=SczwvoXjJrE[/URL]
abi az bişi şortladım..kızmayın..üstüme gelmeyin tepki göstermeyin bahhh..500 puan içün sadece
Estetük,
hacim nasıl??.dng
[quote=excali;461902]Estetük,
hacim nasıl??.dng[/quote]
senin uzmanlık alanın hacı...ben takasa, makasa ve hacme bakmam biliyosun:p ama illede bişi de diyosan "yerel (mutlak değil) zirve olmak ve geriye dönüş için yeterli ama bir %5 yukarı yapmak için de yeterli
Cover'ları 31.075 puan yukarı çektim.....brv
[quote=Astatin;461903]senin uzmanlık alanın hacı...ben takasa, makasa ve hacme bakmam biliyosun:p ama illede bişi de diyosan "yerel (mutlak değil) zirve olmak ve geriye dönüş için yeterli ama bir [B]%5 yukarı yapmak için de yeterli[/B][/quote]
Şu an zaten %6.5'un üstünde...
gomplo teorisi yazam mı?
Mayıs dadaralacağız diyen fed dün daralmayacağız dedi? Acaba, ABD orjinli ahbaplara, alın size son fırsat gelişmekte olan piyasalardan çıkmanız için size bir fırsat daha.. aralık ayında nasılsa geçirecem...mi?
[quote=excali;461905]Şu an zaten %6.5'un üstünde...[/quote]
evet zaten şu naı konuşuyoruk..üstüne %5 demek.dng
Nasa control center'da fırlatış'ı izliyoruz :D
Vay be garanı tavandan alıyorlar, öğleden sonrada açıkçılar tavandan almasın.
kedi gel bakıyım..kap benim şortlardan taze taze 300 puan biftek...pisi pisi..böğğ
[quote=flexy;461910]Nasa control center'da fırlatış'ı izliyoruz :D[/quote]
Senin boyink'in cet motorları, lpg'li miydi?.kom
[QUOTE=Astatin;461900]abi az bişi şortladım..kızmayın..üstüme gelmeyin tepki göstermeyin bahhh..500 puan içün sadece[/QUOTE]
Patron, batman'i getirtme :D
[QUOTE=excali;461913]Senin boyink'in cet motorları, lpg'li miydi?.kom[/QUOTE]
:..: zavoli, mil başı 1000 lira yakıyo
Garan, tavan oldu...
bi espri yapammı.... abiler acaba yükseliş gorrektiv mi yoksa itkisel mi..gah gah gah
vıy vıy vıy..
Respect to selçuklu the king...and his procekşın
[IMG]http://o1305.hizliresim.com/19/q/nbnvc.png[/IMG]
Asti, sabah wc'ye gittin mi? Bak doğru söle :D :D
[quote=flexy;461923]Asti, sabah wc'ye gittin mi? Bak doğru söle :D :D[/quote]
::: palanınki daha mühim...:p
bu arada akbenk,benk benk
hımmm..kademelerde boşluklar olmaya başladı...alacak mı kalmadı satacak mı...he :) yoksa ikisi de aynı şey mi
bi daha sorayım..tavan olmasın hacı bu
hadi son 1-2 haftayı geçtim....ama dün fed kararı açıklanmadan önceki iki saatte xauusd de ve eurusd deki hareketlere bakar mısınız bi... :) birileri biliyor..her zaman..herkesten önce
hersey olabilir olmayabilir de :)
[QUOTE=Astatin;461934]hadi son 1-2 haftayı geçtim....ama dün fed kararı açıklanmadan önceki iki saatte xauusd de ve eurusd deki hareketlere bakar mısınız bi... :) birileri biliyor..her zaman..herkesten önce[/QUOTE]
ivit, eusd'de 6'sından itibaren almaya başlamışlar
şimdi fonlar bize yatırım mı yapıyor :) e ozaman beklemek lazım.daha yılsonu prim davasına profit yazdırcaklar o zaman...endeks bazında 65 baz alırsak bunlara %30 asağısı kurtarmaz. o zaman hedef 84,500 mü ? ekim-kasım-aralık.
yannız her zaman geçerli indikler
1) Gayahan
2) Yaşı 65'den büyük Türk profların çıkıp felaket senaryoları çizmesi
3) Rubininin konuşması, dr. kyametin konuşması
filan :)
seans kapanışına doğru tavan olmamış bir iki xu30 kağıdını da tavan yapar mı acep.....
holeeeyyyy... yeniden 6 digit...exxxx...bi şampanya patlat..bi çokonat ısmarla bişi yap..durma oyle
teminatlar düz 1000 tl olur artık :) bist düşerken teminatlar da düşmeyince gıllanmıştım :)
Tavan olmayan banka kaldımı?
[quote=aslan;461948]Tavan olmayan banka kaldımı?[/quote]
ykbnk...
Işc 4 milyonu alacak babayiğit aranıyor, birde aselsanı alsınlar hatunda var :)
kaşınmalar başladı. öğleden sonra biraz nefes alır.. ben rahatladım :) artık bundan sonrası kurt bey in dediği gibi ısınan fırına pideyi sürmek lazım :) çift yumurtalı ...
[quote=aslan;461954]Işc 4 milyonu alacak babayiğit aranıyor, birde aselsanı alsınlar hatunda var :)[/quote]
başgan.. işcnin sadece 500,000 lotunu alabilirim...eğer 80000 de longa dönseydik o zaman alacak paramız olurdu 4 milyon lotu ama gısmet değilmiş.dng
[QUOTE=Astatin;461940]yannız her zaman geçerli indikler
1) Gayahan
2) Yaşı 65'den büyük Türk profların çıkıp felaket senaryoları çizmesi
3) Rubininin konuşması, dr. kyametin konuşması
filan :)[/QUOTE]
+.:..: