Kimler sistemleri alda olduğu halde geceye flat veya short girdi bakimmmm :)
Printable View
Kimler sistemleri alda olduğu halde geceye flat veya short girdi bakimmmm :)
Bende kati gibi pozisyonuma uygun grafikler yapıştırıyorum bu akşam:..: Bu garanti çıkarrrr
ISC buda :)
[QUOTE=Astatin;80999]ISC buda :)[/QUOTE]
Yarasa formasyonu olmuş o... Alda kapatmasına bakma:)
Ama DJI da durum hoş değil :(
[QUOTE=Astatin;80998]Bende kati gibi pozisyonuma uygun grafikler yapıştırıyorum bu akşam:..: Bu garanti çıkarrrr[/QUOTE]
Gargara gargara:) Bu da kanatlarını açmış:..:
Asti Durumun [IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/FLAT.gif[/IMG] kalmış.
[QUOTE=Astatin;81001]Ama DJI da durum hoş değil :([/QUOTE]
Ahhh ahhh kaskafam.. Yemedi.. tırstım.. Ben dün akşam dow un bugün yüksek açıp eceline gideceğini demiştim....dng
[quote=catedral;81000]Yarasa formasyonu olmuş o... Alda kapatmasına bakma:)[/quote]
aahh ahhh..teselli işte bizimki..DJI da manzara ...ka sarıyor
Ayulara moral vereyim biraz. Merkez menkulun 02 şubat tarihindeki raporunun son bölümü :
Yurtiçinde;
-Ulusal-100 Endeksi’nde 24,800’ün ve VOB-30 Endeksi’nde 31,400’ün kırılması
-USD/YTL’de 1.6850’nin aşılması
Yurtdışında;
-Dow Jones Sanayi Endeksi’nin 7,835, S&P-500 Endeksi’nin 800 ve Dax Endeksi’nin de 4,115 puanı aşağı geçmeleri
-Euro/USD paritesinin 1.2750’nin altına inmesi
İkinci dalga beklentimizin yukarıda verdiğimiz referans seviyelerin kırılarak gerçekleşmesi durumunda, global hisse senedi piyasalarında referans seviyelere göre ortalama olarak %15 ila %30 arasında yeni bir düşüş sürecinin etkili olacağını tahmin ediyoruz. Böyle bir durum için yatırımcılara önerimiz Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nın Ulusal-30 Sözleşmelerinde “kısa” ve döviz piyasasında da “uzun” pozisyona yakın kalınmasıdır.
Not: Burada yer verdiğimiz görüşümüz, ancak Ulusal-100 Endeksi’nin 27,500 puanı ve Dow Jones ile S&P 500 Endeksleri’nin de sırasıyla 8,850 ve 875 puan seviyelerini aşmaları durumunda geçerliliğini yitirecektir.
Katicim,
33950 den devretsem sana benim uzunları:)
yarın sisteme uymanın cezasını kesecekler gibi...sistem 600 puan gap e kadar kanımca sat vermez..bakarsın fdow güzellik yapar...