[quote=sadberk22;204067]dow daha düşmedi bu gece dow da düşerse bunlar yarın -2000 açar S&P nin vaadettiği 2. not artttımına kadar tırmalarlar bizi:([/quote]
sana inanıyorum.....
Printable View
[quote=sadberk22;204067]dow daha düşmedi bu gece dow da düşerse bunlar yarın -2000 açar S&P nin vaadettiği 2. not artttımına kadar tırmalarlar bizi:([/quote]
sana inanıyorum.....
[quote=unlimitted;204076]ula o nasıl çorba insafsız. :..:[/quote]
unlum,heyecanlım..
Çorbadan kasdı başka belki ha ha ha .....lelele
YO YO SD ASTET yo yo sd :::
[quote=boz ayı;203772]kapanış tahminim.....64.650.........:..:[/quote]
[I]amma temiz kalbim varmış..............[/I]
+.
[QUOTE=mbm;204077]bullmarket kısaların hepsini nisana taşısaydın ya..
taban görseydik şubatta..... ha haaaaa:):)[/QUOTE]
Onuda yaparık, ama vade sonu gelsin hele, vade sonu zulaşmaya dakikalar kalana kadar öle bişey düşünecem:) mecbır, yada herangibir vakitte+.
sibop 60 dk --- 5 dk 17.00
[IMG]http://i46.tinypic.com/20s7ofr.png[/IMG]
[quote=EMEKDAR;204080]unlum,heyecanlım..
Çorbadan kasdı başka belki ha ha ha .....lelele[/quote]
emeklim yavaşım. ona çorba denmez. battaniye denir. :D
kapışmanın galibi:) koçum benim
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/22/4867.bmp[/IMG]
750 ustunde kalırsa beklııcem...yolu 64000 e kadar uzun...64900-65100 olur mu acep...para bende mal onda...gayrı o bılır...
[quote=Astatin;204070]Selçuklu patron nereye kayboldu yaww..onuda mı göz altına aldılar..ü[URL="http://www..iyi"]www..iyi[/URL] adamdı selçuklu patron yaw..olmaz onun işi öyle işlerle ..üwwww[/quote]
Sen de bir ara mareşaldin. Selçuklu senin sol cenah gomutanındı. Laros hoca sağ cenah gomutanıydı. Gomutan gözaltıları ucu size dokunmaz umarım.
[B]mavişşşş...........[/B]
[B]yeter kızım ....bozz amcan parayı aldı cebe.....[/B]
[B]kendini fazla yorma................[/B]
[B]akşama ciğer partisi hazır.......[/B]
[B]helal olsun sana...............[/B]
gözaltına türk ordusunun komutanlarının
gözaltına alınma gerekçesi hükümeti yıkmak için örgüt kurmakmış......
adamlar devleti yıkmak için silahlı örgüt kuruyor... ve törenle karşılanıyor haburda....
vayy be....ne günleri gördük....
müthiş bir tarihe tanık oluyoruz...farkında değiliz.....
[quote=boz ayı;204082][I]amma temiz kalbim varmış..............[/I]
+.[/quote]
Ayu demek kalbi temiz demek zaten...:::
göstergede negatif bölgeye indi..
bugün için süpriz oldu açıkçası..
shortlar güvenli bölgede 1 gün aradan sonra..
[IMG]http://i49.tinypic.com/2n7ph1u.jpg[/IMG]
[quote=fXci;204081]YO YO SD ASTET yo yo sd :::[/quote]
efiksci gurban..sabah dalgınlığa geldi..nisan vadeye geçeceğdim..unuttuk **..şık bi şekil yakalamamız lazım şimdi...haşırtos lülülü dipten kısaları kapatıp depince yeniden nisanda açmak gibi..yada al versin şubat longa geçelim..bir sonraki satında nisanda açarız...ama şubat sistem bir daha al vermden kapanabülür..ehuheuehuehe...sorun deelll
Ben çıkıyorum, anket henüz açık değil oy kullanamıyorum ama geceye short devam...
[quote=boz ayı;204051]yunanlar yukarda....
alamanlar nerde.................
ha ha haa.................
ucuz numero yemeyiz..........
burası voborsa............
birazdan voborsa notları açıklanacak...........
kurul nerde ya...???[/quote]
Sazan palaya yazdızlı F veriyor. +.
[quote=sazan;204088]Sen de bir ara mareşaldin. Selçuklu senin sol cenah gomutanındı. Laros hoca sağ cenah gomutanıydı. Gomutan gözaltıları ucu size dokunmaz umarım.[/quote]
valla selçuklu ile laros u bilmem..ama ben Osmanlı Paşasıydım..Hatta Osman Paşaydım avatarda:rolleyes:..öngörülü davrandım yani..Osmanlı Paşalarına dokunmazlar.. ççook net anlaşıldım sanırsam.net
fx çi kardeş seni günün analisti seçiyorum..
senden önce short a geçen olduysada seninki sistemli olduğu için torpil yaptım :)
filler biraz tepüssün...izliorum...dow kademe sölııcem ama bence gereksiz artıkın...ayrışma var çünkü...
.lelele[QUOTE=QUEEN;203907]bugün..64800 kaparız..gibi.gibi..:o[/QUOTE]
.lelele.lelele.lelele:D:D:D
öhhhmm...teveccühünüz kızlar..:D
[QUOTE=YAVUZHAN;204097]fx çi kardeş seni günün analisti seçiyorum..
senden önce short a geçen olduysada seninki sistemli olduğu için torpil yaptım :)[/QUOTE]
savol abi uzun süredir sisteme temamen uyuyorem. emman disiplinime nazar deümesin
[quote=QUEEN;204099].lelele
.lelele.lelele.lelele:D:D:D
öhhhmm...teveccühünüz kızlar..:D[/quote]
Heri gı,tebrikler...brv.brv.brv
usd/try.
saatliklerde feza formasyonu! :D
doce ozel emur kendı içinde ...3000 dene...
ne yapıyor bu cücük beyinliler yaw?
DSI den DSI ye 3*3.000 özel emir geçti...
Deutsche ne yapıyor yaw, 3000 er adet kendinden kendine? kaç oldu yaptı bunu.
dsı kısamı açıyor uzunmu arkadaşlar bilen varmı
[quote=fXci;204100]savol abi uzun süredir sisteme temamen uyuyorem. emman disiplinime nazar deümesin[/quote]
41 kere maşallah kardeş .brv
pıçağın herdaim bilenik olsun +.
[quote=milaslı;204106]dsı kısamı açıyor uzunmu arkadaşlar bilen varmı[/quote]
2000 i özel emir 5000 kontrat long şuan..
Daha dur,daha dur...yenilen hurmaların,nasıl tırmaladığını görmedik...:cool:
Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D
[QUOTE=YAVUZHAN;204097]fx çi kardeş seni günün analisti seçiyorum..
senden önce short a geçen olduysada seninki sistemli olduğu için torpil yaptım :)[/QUOTE]
benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. bu ne nasipsizlik yaf..
ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. yahu hep aynı hep aynı...
yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseyler :) ehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı :)
tşk. sayın yavuzhan
[QUOTE=unlimitted;204102]usd/try.
saatliklerde feza formasyonu! :D[/QUOTE]
Abi
1.528x kapasin vadelisi...
x>=0.dng
[quote=steveee;204110]Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D[/quote]
fx'cinin sistemiyle girdiğin pozdan histemle çıkmayı bi hayal et bakam.
vışşşşşşşşş...:..::..:
[QUOTE=steveee;204110]Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D[/QUOTE]
bak bı benım mesajları oku ıbret al :) ılk 2 ay hıstem işe yarıyordu ancak algını bi kere bazarlarsa zor toparlarsın.. bıran once sıstem olusturmaya bak .. guzel deneyım kazandıktan sonra hıstem trade et burdakı cogu kısı cok tecrubelı ustadlar.. demedı deme.. bıde cok guzel bı baslık var forumda onu mutlaka oku..
[quote=thracian;204113]Abi
1.528x kapasin vadelisi...
x>=0.dng[/quote]
kelimleleri bile karıştırdı bak .kom
kapanışın vadesi 17:35 değil miydi lo .dng
[quote=Kennym;204111]benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. bu ne nasipsizlik yaf..
ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. yahu hep aynı hep aynı...
yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseyler :) ehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı :)[/quote]
seni 2009 un ters indikatörü seçiyorum kennym :)))
ve hemen larossian abinin topiğine kursa yazdırıyorum..
devamsızlık olmasın please .dng
devamsızlık halinde 2010 kupasıda seni bekler.
[quote=milaslı;204106]dsı kısamı açıyor uzunmu arkadaşlar bilen varmı[/quote]
5.600 kontrat LONG...en iyi alıcı oldu...