[QUOTE=Astatin;81005]aahh ahhh..teselli işte bizimki..DJI da manzara ...ka sarıyor[/QUOTE]
eee bugün sana, yarın bana... .dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;81005]aahh ahhh..teselli işte bizimki..DJI da manzara ...ka sarıyor[/QUOTE]
eee bugün sana, yarın bana... .dng
SHORT'uz amma bu namussuz DOW un ne halt edeceği belli olmaz.caaart diye çizerler icabında son 60/30 dk kala.
herşey beklenir bunlardan.PPT (plunge protection team) göreve gelmesin greve gitsin bu gece :p
[quote=parderi;81021]Söylemeye utanıyorum ama ben . Hemde full.;)[/quote]
sayılmaz..DJI düşmeden önce diyecektin:..::..: ki ben o soruyu sorduğumda bile %0.35 eksiydi beaa:..:
[QUOTE=mbm;80893]çok sakat gece.... dow alda....ama..
[B]tam gömme havası kokuyo ...[/B]
34100 kısaldım tekrar......sistem dışı.....
gece flat yada kısa girecegim gibi...[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;80903]her yer her şey alda.........
geceye kısa 34100 den...
veri sonrası 200-225 gibi kısalabilirmişiz ya...... kısmet.....[/QUOTE]
dowun dibimi delinde..nasıl gömmme bu.....:)
[quote=jerfin;81020]dow'a her ne olduysa çok iyi olmuş..:)[/quote]
genelde gece poz tasımam ama 975 kısaları kapatmaya gonlum olmadı, jerfıne destek olma babında. Ne de olsa eskı muttefıklık hukukumuz var.
[QUOTE=mersiyk;80931]bende kapatıcaktım yetisemedim üüü sn mbm dowda uyumsuzluk gorduyse olur biseyler
uzun girdim 1,(virgul) 3 kaldırac :)[/QUOTE]
dowda değilde fdowda vardı......
sonuçta aynı kapıya çıkıyo......:D
[quote=mbm;81026]dowun dibimi delinde..nasıl gömmme bu.....:)[/quote]
aman kardesım hayra yorun bu düşüşü, daha seans bıtmedı, sizi duyar teper burdan, hevesımız kursağımızda kalmasın.
yerim dow u ...daha 2 saat var..ve daha sabaha fdow var..var da var...
[QUOTE=parderi;81021]Söylemeye utanıyorum ama ben . Hemde full.;)[/QUOTE]
Peki hainlerin sonu nedir, biliyor musun? .boks.
dow saatlikte obomu oluyo ne.....
7850 nin altı şelale olur......yüzde 3 kesmez kanımca......
[quote=abka;81030]yerim dow u ...daha 2 saat var..ve daha sabaha fdow var..var da var...[/quote]
Abka,
Anladığım kadarıyla şu saat itibariyle mağdur boğalar olarak sen, ben ve teo görünüyoruz..hayret yani, o kadar da az sayıdayız:))) kader:cool:
Ama mesela burdan yukarı dönüp %0.7 falan gibi artı bile kapasa, bizimki 300-400 yukarda gaple açar...ba ba baba..maliyeti buldumda 300 karı hesap eddiyorum bak..nedne acaba bir bildiğimmi var..yok tabiki..atıyorum:(
biraz erken ama senaryom şu; sabaha 300-400 puan eksi açarız..ama sistemler sat vermez..sonra yukarı hareket başlar..kanımca dow 8.000 üzeri kapatacak..