850 den cort 1/2
gece yargıtaya güveniyorum:)))
Printable View
850 den cort 1/2
gece yargıtaya güveniyorum:)))
65000 kapanış tahminimdir:)
ccıııkkkk...PALA HAMDİ nin 1500 puan teklifini red ediyorum...66300 sistemli kısalarımı yarına taşıyorum.... DJ bu akşam yarılır...Kutuya gidiyorum..Pala nın kutusuna..yannış anlaşılmasın haaaa..hazine kutusuna yani...ehuehueheue
[quote=TÜRKOĞLU;204119]5.600 kontrat LONG...en iyi alıcı oldu...[/quote]
final haftası olduğundan bu pasta işleri fena çarpabilir bu hafta diye düşünüyorum..
bu arada visa reklamındaki eleman hala koşuyo. gol daha atılmadı gibime geliyo.
gol 1,5564'te. .lelele
bu da yarına + gap var dimeh olii. :..:
gap? gap mi dedim ben. ne gapi lo, bizim piyasada trade eden kim. :D
Syn türkoğlu tşk
[QUOTE=unlimitted;204117]kelimleleri bile karıştırdı bak .kom
kapanışın vadesi 17:35 değil miydi lo .dng[/QUOTE]
USDTRY`nin vadelisi (Yani subat vade dolar) demek istedim:)
[quote=kennym;204111]benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. Ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. Bu ne nasipsizlik yaf..
Ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. Hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. Yahu hep aynı hep aynı...
Yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. Dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseyler :) ehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. Bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. Piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı :)[/quote]
mrphyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :(
HERKESE iyi akşamlarrrrrrrrrrr... cukkaa :D
725 gapandım...ula ne ışlem oldu duramıom gayrı.))
[QUOTE=unlimitted;204124]bu arada visa reklamındaki eleman hala koşuyo. gol daha atılmadı gibime geliyo.
gol 1,5564'te. .lelele
bu da yarına + gap var dimeh olii. :..:
gap? gap mi dedim ben. ne gapi lo, bizim piyasada trade eden kim. :D[/QUOTE]
65200 acsin, sonra gün boyu düssün:)
bozzz geceye flattttttt....
mavişe parti verecek..............
para cebe inmiştir................
voborsayı teprik ederim....
palayı çok kötü dövdü............
[quote=Astatin;204122]ccıııkkkk...PALA HAMDİ nin 1500 puan teklifini red ediyorum...66300 sistemli kısalarımı yarına taşıyorum.... DJ bu akşam yarılır...Kutuya gidiyorum..Pala nın kutusuna..yannış anlaşılmasın haaaa..hazine kutusuna yani...ehuehueheue[/quote]
Canı derdine düşen palanın, kutusundan hayır gelmez...zevüg vermez yani....kom
iyi akşamlar kardeşlerim..........
sağlık ve mutluluk her daim sizinle olsun....
825 son satıslarım gene gıttı...rekor kırdım bugun ıslemde....ozlemısım ya..
[quote=thracian;204126]USDTRY`nin vadelisi (Yani subat vade dolar) demek istedim:)[/quote]
biliyom abey annadım, şaka yapıyorum. :)))
bence de 65.200 açsın. bana uyar. 64 açsa da uyar gerçi. 66 açsa da. :..:
Geceyede short, herzaman short:)
Şubat uzlaşma 64800 oldu
Nisan uzlaşma 64850 oldu
Herkeze iyi akşamlar:)
[B][SIZE=5][URL="http://www.voborsa.com/forum/22-subat-pozisyon-anketi-t5390.html?t=5390"]22 şubat anketi[/URL][/SIZE]
[/B]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/22-subat-pozisyon-anketi-t5390.html?t=5390[/URL]
[QUOTE=oguzhan;204038]Arkadaşlar seans arası vaktiniz olurmu bilemiyorum
bir yerde takıldım kaldım asağıda yazdığım sistem ne demek istiyor açıklayabilecek arkadaş varmı
AL
(Ref(C,-3)<Ref(mfi(23))) AND (c>(mfi(50)))
SAT
(Ref(C,-3)>Ref(mfi(50))) AND (c<(mfi(23)))
Ref li nin açılımını iyi bilmediğim için sistemi açıklayıp işin içinden çıkamadım
yukarıda yazdığım sistemin tercümesi nasıl yapılır yazabilirmisiniz.
Yani bu sistem ne demek istiyor.
yani ne olursa al ne olursa sat demek istiyor
kolay gelsin[/QUOTE]
Cümleten geçmiş olsun yukarıdaki sorumu yanıtlayabilecek arkadaş varmı
iyi aksamlar
herkese ıı aksamlar...geceye 1/2 cortşayne 825 ten...
[quote=milaslı;204125]Syn türkoğlu tşk[/quote]
gün sonu pasta...
cümleten iyi akşamlar !
[quote=oguzhan;204140]Cümleten geçmiş olsun yukarıdaki sorumu yanıtlayabilecek arkadaş varmı
iyi aksamlar[/quote]
Formüldeki mfi'ler sadece aldatmaca. Onların yerine rasgele rakamlar yaz sonuçları test et anlarsın.
05.08.2009- [COLOR=red]22.02.2010 [/COLOR]tarihleri arasındaki ayık kar durumu aşağıdadır.
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img294.yukle.tc/images/7121adsiz.GIF[/IMG][/URL]
Alış-satış sinyallerini [URL]http://www.dosyasitesi.com/96701725[/URL] adresinden download edebilirsiniz.
Aşağıdaki resimde sistemin [COLOR=red]22.02.2010 [/COLOR]tarihindeki al-sat sinyallerini görmektesiniz.
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img295.yukle.tc/images/502322022009.JPG[/IMG][/URL]
[quote=steveee;204110]Usandım artık histemle takılmaktan :D :D çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur :D:D:D[/quote]
Sistem konusunda başlangıç düzeyinin üzerinde sayılırım diye düşünüyorum ama şahsen histemimi dünyalara değişmem. Piyasayı insan zekasından daha iyi okuyan bir sistem ne gördüm ne de kendim yazabildim bugüne kadar.
[quote=oguzhan;204140]Cümleten geçmiş olsun yukarıdaki sorumu yanıtlayabilecek arkadaş varmı
iyi aksamlar[/quote]
dostum...fiyatla fiyat, indikle indik karşılaştırılır...yukarıda yazdığın şey para akış endeksi ile fiyatı büyük-küçük olarakkarşılaştırıyor...ref in kullanımı yanlış v.s. hiç görmemiş ol bence:)
[QUOTE=Strategist;204156]Formüldeki mfi'ler sadece aldatmaca. Onların yerine rasgele rakamlar yaz sonuçları test et anlarsın.[/QUOTE]
Teşekkür ederim siz dün bu soruma geleceğe yönelik sorgulama yapıyor diye yazmıştınız ben biraz araştırma yapınca eğer sonunda - olmasaydı dediğiniz olabilirdi ama sonunda - olunca geçmişi sorguluyor diye biliyorum o yüzden çelişkide kaldım
Ve benim için içindeki mfi önemli değil ne demek istediğini anlamak daha önemli o yuzden kafamı kurcaladı.
Sağolun
[QUOTE=Astatin;204159]dostum...fiyatla fiyat, indikle indik karşılaştırılır...yukarıda yazdığın şey para akış endeksi ile fiyatı büyük-küçük olarakkarşılaştırıyor...ref in kullanımı yanlış v.s. hiç görmemiş ol bence:)[/QUOTE]
İçindeki mfi önemli değil REF doğru yazılmışmı o önemli benim için ve mfi çıkarırsak mo koyarsak bu şekilde açıklayabilirmisiniz.
Ben söyle yorumluyorum
Geçmiş üç barlık kapanış mo 10 asa kırarsa ve kapanış mo 12 yukarı kırarsa al
bu açıklamam doğru mu?
AL
(Ref(C,-3)<Ref(mo(10))) AND (c>(mo(12)))
teşekkürler
[quote=oguzhan;204161]İçindeki mfi önemli değil REF doğru yazılmışmı o önemli benim için ve mfi çıkarırsak mo koyarsak bu şekilde açıklayabilirmisiniz.
Ben söyle yorumluyorum
bu açıklamam doğru mu?
AL
teşekkürler[/quote]
Abi inan bana, Ref asla pozitif değer almamalıdır. Ref'deki pozitif her değer geleceğe bakar ve hile yapar. Yani Ref(RSI(14)) yazsan da hiledir, REF(MOV(bilmemne)) yazsan da hiledir. Ref içinde pozitif bir sayı veya pozitif bir sayı verecek bir indikatör varsa hiledir.
Son 3 barlık ortalama son 10 barlık ortalamayı kırarsa diyeceksen Ref'e ihtiyacın yok:
MOV(c,3,s)>MOV(c,10,s)
Ref kullanacaksan mutlaka şu şekilde kullanacaksın:
Ref(c,-4) :Yani 4 bar önceki kapanış değeri demek.
[quote=oguzhan;204161]İçindeki mfi önemli değil REF doğru yazılmışmı o önemli benim için ve mfi çıkarırsak mo koyarsak bu şekilde açıklayabilirmisiniz.
Ben söyle yorumluyorum
bu açıklamam doğru mu?
AL
teşekkürler[/quote]
ister mo koy,ister rsi,ister mfi hiç farketmez Ref + demek repainting demektir.geçmişteki sinyallere bakarsın ooooo süper dipten tepeden AL-SAT ama anlık bir takip et ne yaptığını görürsün.sinyallerin yeri sürekli değişir.
ref li sistem kullanacaksan Ref - olmalı.Ref + illüzyon başka birşey değil.
[QUOTE=Strategist;204162]Abi inan bana, Ref asla pozitif değer almamalıdır. Ref'deki pozitif her değer geleceğe bakar ve hile yapar. Yani Ref(RSI(14)) yazsan da hiledir, REF(MOV(bilmemne)) yazsan da hiledir. Ref içinde pozitif bir sayı veya pozitif bir sayı verecek bir indikatör varsa hiledir.
Son 3 barlık ortalama son 10 barlık ortalamayı kırarsa diyeceksen Ref'e ihtiyacın yok:
MOV(c,3,s)>MOV(c,10,s)
Ref kullanacaksan mutlaka şu şekilde kullanacaksın:
Ref(c,-4) :Yani 4 bar önceki kapanış değeri demek.[/QUOTE]
Ya ben sana inanıyorum fakat benim yazdğımda (Ref(C,-3) yani üçün önünde
eksi çizgisi var onun için çelişkideyim diyorum eksi çizgisi olduğu için geçmişi sorgular diyorum
yanlışmı düşünüyorum
teşekkür ederim
[QUOTE=TÜRKOĞLU;204163]ister mo koy,ister rsi,ister mfi hiç farketmez Ref + demek repainting demektir.geçmişteki sinyallere bakarsın ooooo süper dipten tepeden AL-SAT ama anlık bir takip et ne yaptığını görürsün.sinyallerin yeri sürekli değişir.
ref li sistem kullanacaksan Ref - olmalı.Ref + illüzyon başka birşey değil.[/QUOTE]
yani örnek yukardaki sistemi al
sat
nasıl yazabilirim o zaman
teşekkürler
Ben söyle yorumluyorum
bu açıklamam doğru mu?
AL
teşekkürler[/quote]
Ref(mo(10)) yazılışı yanlış... Ref fonksiyonu şu şekilde kullanılır..
Ref(Data, Bar)..
Dataya her ne ile ilgileniyorsanız onun değerini yazacaksınız..Bar'a da kaç bar önceki değeri ile ilgileniyorsanız bar sayısını.... 3 bar önceki Rsi(14) ün değeri ile ilgileniyordan Ref(rsi(14),-3) yazman gerekir....Şu anki rsi(14) ile ilgileniyırsan da sadece rsi(14) yazmalısın
(Bar değerine artı bir sayı ayzarsanız gelecekten değer çağırırsınız yani sisteminiz geriye dönük boyama yapar..)
senin yukarıda yazdığın formül şunu diyor..
"3 bar önceki fiyatın kapanışı, Mo(10)'un belirsiz bar önceki/sonraki değerinden küçükse ve bu barın kapanışı mo(12) den
büyükse......."
sonuç: ref kullanımı hatalı ...
(bu arad sen Mo ile hareketli ortalamayı kastettin sanırım yani MOV yada MAV :) mo'yu momentum diye anlayabilirler dikkat:))
[QUOTE=Astatin;204166]Ref(mo(10)) yazılışı yanlış... Ref fonksiyonu şu şekilde kullanılır..
Ref(Data, Bar)..
Dataya her ne ile ilgileniyorsanız onun değerini yazacaksınız..Bar'a da kaç bar önceki değeri ile ilgileniyorsanız bar sayısını.... 3 bar önceki Rsi(14) ün değeri ile ilgileniyordan Ref(rsi(14),-3) yazman gerekir....Şu anki rsi(14) ile ilgileniyırsan da sadece rsi(14) yazmalısın
(Bar değerine artı bir sayı ayzarsanız gelecekten değer çağırırsınız yani sisteminiz geriye dönük boyama yapar..)
senin yukarıda yazdığın formül şunu diyor..
"3 bar önceki fiyatın kapanışı, Mo(10)'un belirsiz bar önceki/sonraki değerinden küçükse ve bu barın kapanışı mo(12) den
büyükse......."
sonuç: ref kullanımı hatalı ...
(bu arad sen Mo ile hareketli ortalamayı kastettin sanırım yani MOV yada MAV :) mo'yu momentum diye anlayabilirler dikkat:))[/QUOTE]
Mo ile momentumu kastetmiştim
onuda örnek indik oldu diye yazmıştım.
Anladımda hata bunun neresinde yada yukardaki formülün düzgün hali nedir illede mo.rsı.fmi, olması önemli değil başka bir indigatörlede yazılsa olabilir.ben örnek diye momentum yazdım
teşekkürler
[quote=oguzhan;204165]yani örnek yukardaki sistemi al
sat
nasıl yazabilirim o zaman
teşekkürler[/quote]
aşağıdaki gibi olması lazım. -? olan yere bar sayısını siz atacaksınız (-1, -2,-3 v.s.) .artık kaç bar geriye dönüp bakmasını istiyorsanız.
ben çok bilmiyorum.iyi bilen birisi anlatırsa daha doğru olur sanıyorum. mo lu sistem hiç görmedim.momentum mu oluyor bu?
AL
(Ref(C,-3)<Ref(mo(10)- ?)) AND (c>(mo(12)))
SAT
(Ref(C,-3)>Ref(mo(10)-?)) AND (c<(mo(12)))
[QUOTE=TÜRKOĞLU;204168]aşağıdaki gibi olması lazım. -? olan yere bar sayısını siz atacaksınız (-1, -2,-3 v.s.) .artık kaç bar geriye dönüp bakmasını istiyorsanız.
ben çok bilmiyorum.iyi bilen birisi anlatırsa daha doğru olur sanıyorum. mo lu sistem hiç görmedim.momentum mu oluyor bu?
AL
(Ref(C,-3)<Ref(mo(10)- ?)) AND (c>(mo(12)))
SAT
(Ref(C,-3)>Ref(mo(10)-?)) AND (c<(mo(12)))[/QUOTE]
Teşekkür ederim şimdi anlaşılır oldu çok sağolun sinir oldum ya
bu iş telefonla olsa bir dakkada anlasılır ama karsılıklı yazı ile bu kadar oluyor yanlış olan yeri anladım
AL
(Ref(C,-3)<Ref(mo(10[COLOR="Red"])- ?)) [/COLOR]AND (c>(mo(12)))
Arkadaşlar yardımcı olan herkeze teşekkür ederim sağolun
ilk defa ref li sistem yapayım dedim sinir oldum
neyse anladım
tesekkürler iyi geceler
abd bankaları tum arapları ıyı göguçlemışlerrrrr....
şımdı KUVEYT zor durumda yanı dubaı den sonra şımdı KUVEYT krızı gundemde....
.kom.kom.dng.dng
[quote=tırtıl;203713]iş yatırımdan shortshowuu bekliyorum beline beline vermesi lazım şööle okkalı 10-12 bin kontrat bigi[/quote]
bu memlekette en önce haberi alıp ona göre poz alan tek kurum iş
bu hafta bu kapatma davası muhabbetine bu iş hergün verir arkadaş taki cumaya kadar bir hafta verdiğinide bir günde geri alır parayıda cebe koyar öledir bu iş....
bugün cümle alemin cümle sitenin voborsanın günü iyi geçmiş anladığım kadarıyla kavgasız dövüşsüz kazançlı inşlh her günümüz böle olur ..
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele