-
[quote=teo;81058]Hemen müdahale edeyim olaya...
S&P şu an band hareketi yapıyor halen sat yok.
Bizimkisi band harekete yaptı halen sat yok.
yarın muhtemelen sabah sat verecektir.
Bizde 2 gündür longdan aldığımız karın birazını vereceğiz.Ama neticede kar böyle yapılır.
1000 alırsın 500 verirsin ,net 500 kalır.
Üstelik al da iken de satarak teknik bir hata yapmadık.
neticede kısa arkadaşlara gülegüle 200 puanı harcayınız derken, körü körüne shortta kalmayın,
ucuz atlattınız yarın sabah bir horoz kesin derim... :) heheheh[/quote]
ben teorik olarak bile olsa o kadar kolay teslim olmuyorum.."tekniken" toparlayacak mutlaka - ama sonra yine dağıtabilir- birde az önce hızla bi haber geçti galiba VISA ile CISCO kapanıştan sonra bilanço açıklayacak yanlış görmediysem...yanlış da görmüş olabilirm..VISA nınki mükemmel gelir CISCO yu bilemem:..:
-
eğer dow şimdi toparlanamaz ise sabah futureler uzuncuları kurtaramaz benden söylemesi.. bu dow rakamını dax ve avrupa fiyatlamadı.. çekik gözlülerde tabi..:))
-
hemen su koyuverdiler bile.yine mi geldi bu PPT arkadaş.ne bitmez para varmış bunlarda be.sellüloz nasılsa kesin ağaçları basın dow'a :p
-
bu catedral den şüpheleniyorum yine ben... foruma giriş yapıp, sayfayı açık bırakıyo aha ben burdayım süsü vermek için..ama kesin başka bir forumda sürtüyo aldatıyor bizi yine...
-
[QUOTE=Astatin;81064]bu catedral den şüpheleniyorum yine ben... foruma giriş yapıp, sayfayı açık bırakıyo aha ben burdayım süsü vermek için..ama kesin başka bir forumda sürtüyo aldatıyor bizi yine...[/QUOTE]
Hiç boşuna şüphelenme... Başka hiç bir forumda sizi aldatmıyorum.. Kafama kafama vuruyorum.. .dng Benim gibi ayı nasıl tırsar diye?
-
Kısayım diye seviniyorum ama ondan daha çok efg nin futursuzca piyasayı ben yaparım havasından sonra zarar yazmasına sevineceğim
-
[quote=jerfin;81061]eğer dow şimdi toparlanamaz ise sabah futureler uzuncuları kurtaramaz benden söylemesi.. bu dow rakamını dax ve avrupa fiyatlamadı.. çekik gözlülerde tabi..:))[/quote]
sen kımden yanasın sevgılı jerfın, bırak tepmesın, hatta sersin çulunu sere serpe:)
-
Son yarım saat dow da hayretler uyandıracak, ne oldu dedirtecek, parmak ısırtacak. Yarın haberlere konu olacak para kazandıracak bir düşüş istiorum..
-
[QUOTE=catedral;81065]Hiç boşuna şüphelenme... Başka hiç bir forumda sizi aldatmıyorum.. Kafama kafama vuruyorum.. .dng Benim gibi ayı nasıl tırsar diye?[/QUOTE]
ama kafaları karıştırmayı başardırlar cati... ve hala da karışık aslında.. benim elim gitmedi bugün ek kısa yapmaya, dünkülerle kaldım... yön konusunda kararsız olmasam paramın kalan yarısıyla da basmaz mıydım kısaları bugün..hele asti desen uzun girdi..:..:
-
Sabah ilk iş kısalaraı kapatıp Flat... bizim vob serseri mayın gibi. kimde patlayacagı belli diil...PY bunun acısını fena çıkartır.. Zaten cumadan gelen acısı var. Gazabından kaçalım :)
-
hay bu dowun ya...kapaırken heryer güçlü aldaydı bizde aldaydıkk bir anda lastik patlamışş
-
buraya yazıyorum 1ay boyunca gunde 200puan alıp kapatıcam pozisyonu geceyede flat kalıcam bıktım trenddi şuydu buyduu diye kardan zarara geçmekten yok trend fln işte