-
[quote=EMEKDAR;204274]Dün niye palanın kutusuna gittin...
Seni cezbeden neydi..
Nesi ilgini çekti...
Elektrikmi aldın,nesinden elektriklendin...
Çevrenden seni yönlendiren oldumu....:::::::::[/quote]
Denizde kum, PALA da para...Paralar'da kutuda::::::
-
[quote=excali;204242]Pala, bugün bizi hangi derslerden sözlü yapacakmış, gayrı?.boks.[/quote]
excaliyi tahtaya kaldıracak diye bi söylenti dolaşıyor :eek:
-
[quote=Astatin;204277]Denizde kum, PALA da para...Paralar'da kutuda::::::[/quote]
Bizim paralar üüü aslında başına bir hal gelirse paramızı kimden alacaz diyede düşünmüyor değilim...:confused:
-
puuuu derken pozitif uyumsuzlukmu kastediyorsun patron :)
cümleten günaydın bu arada,iyi seanslar !
-
Hacim, pangalarda yerlerde sürünüyo nedense?:confused:
-
biraz konu dısı olucak ama merak ettıgım bı husus var..
sımdı dıyelımkı ıkı ıdnıkatorun kesısımınden 3 yada 5 bar sonra sınyal vermeısını ıstıyoruz. bu durum ıcın bı ornek verebılecek var mı arkadaslar..
herhangı ıkı ındıkator olabılır bu ornekte bahsettıgımız..
basit bi soru olucak ama kafamda kucuk bı karısıklıgı cozmek ıcın bunun cevabından emın olmam gerekıyor..
-
[quote=YAVUZHAN;204280]puuuu derken pozitif uyumsuzlukmu kastediyorsun patron :)
cümleten günaydın bu arada,iyi seanslar ![/quote]
He. Uyumsuzluğa vurgu yapmış fazlacana.kom
-
-
ne var bu işc de kaldırdıar yine,ama garantideki geçen haftalarda yaşanan 5 85 civarından dönen harekatı öğrendim,bireysel bir yatrımcı sonradan tanıdım 30 milyon lot alım yapmış ve onun üstüne oynamışlar halada garanti sakin gidiyor:)
-
yukarı yönlü sert hareketten sonra aşağı yönlü sert hareket geldi genelde böyle durumdan sonra hacimsiz yatay seyir oluyor
-
[quote=excali;204283]He. Uyumsuzluğa vurgu yapmış fazlacana.kom[/quote]
valla puuuu nun etkisi 2 dk da etkisini gösterdi :..:
-
[quote=Kennym;204282]biraz konu dısı olucak ama merak ettıgım bı husus var..
sımdı dıyelımkı ıkı ıdnıkatorun kesısımınden 3 yada 5 bar sonra sınyal vermeısını ıstıyoruz. bu durum ıcın bı ornek verebılecek var mı arkadaslar..
herhangı ıkı ındıkator olabılır bu ornekte bahsettıgımız..
basit bi soru olucak ama kafamda kucuk bı karısıklıgı cozmek ıcın bunun cevabından emın olmam gerekıyor..[/quote]
Kenima:=Cross(rsi(14),30);
Kenims:=Cross(30,rsi(14));
AL;
Barssince(Kenima)=3
SAt:
Barssince (Kenims)=3
-
[quote=YAVUZHAN;204287]valla puuuu nun etkisi 2 dk da etkisini gösterdi :..:[/quote]
yok patron, sanırsam 250 nin kırılmasıyla breakoutçuların saldırısı oldu...:rolleyes:
-
ŞŞŞŞ Aldığınız UFO nun sahte olup olmadığını anlamak içün flamentine bakın....kom
-
bugünü flat izlemek en iyisi galiba
herkese kolay gelsin
-
[quote=YAVUZHAN;204287]valla puuuu nun etkisi 2 dk da etkisini gösterdi :..:[/quote]
Dönüşü de muhteşem oldu..:..:
-
yukarda 65500 - 65700 kritik seviyeler..
aşağıda dünden sonra 64500 önemli hale geldi..
-
ha şöyle....
aferim..devam edin........
basın durmayın......
-
-
[quote=Astatin;204289]yok patron, sanırsam 250 nin kırılmasıyla breakoutçuların saldırısı oldu...:rolleyes:[/quote]
Bu da, Multipass Reloaded saldırısı:rolleyes:....(Aman ha, Breokut feyk yedi falan demiyorum, belki burdan dönecek bilemem...Ama MPR satta kaldığı için öyle diyorum)..
Bu arada, MPR sattayken TGG=2 ye çıktığı için, Nisanda, dünün karıyla tepeye yakın kısa açtığım için kendimi teprik ediyorum.lelele.lelele..YYSD
-
Başarılı sistemlerin anlaşılması çok basittir.
Analamakta zorluğu olan sistemleri geçin
-
[QUOTE=kitaro;204292]bugünü flat izlemek en iyisi galiba
herkese kolay gelsin[/QUOTE]
gülyüzlü .....güleç güzlü ve de çekik gözlü bir abeyimizsin hoşgeldin gayri .....çekik göznü eksiğimiz vardı tamamladın abi
-
[QUOTE=Astatin;204288]Kenima:=Cross(rsi(14),30);
Kenims:=Cross(30,rsi(14));
AL;
Barssince(Kenima)=3
SAt:
Barssince (Kenims)=3[/QUOTE]
tesekkurler Astatin Senpai , cevabın için..
peki senın tanımlamayı su şekilde yazsak legal midir ?
AL
Barssince(Cross(rsi(14),30))=3
SAt:
Barssince (Cross(30,rsi(14)))=3
değişkene atama kısmı cogu zaman formulasyonda buyuk kolaylık ve sadelık sagladıgını bılıyorum ancak bu sekılde kullanımı da legal olmalı değil mi ?
-
[quote=fXci;204300]gülyüzlü .....güleç güzlü ve de çekik gözlü bir abeyimizsin hoşgeldin gayri .....çekik göznü eksiğimiz vardı tamamladın abi[/quote]
hoşbuldum teşekkür ederim
-
64 altına gövde alırsak ve C yi 64 altında kapatırsak ağayı yarı beline kadar çekmişiz demektir, sonrası kolay,.......
-
[quote=Kennym;204301]tesekkurler Astatin Senpai , cevabın için..
peki senın tanımlamayı su şekilde yazsak legal midir ?
AL
Barssince(Cross(rsi(14),30))=3
SAt:
Barssince (Cross(30,rsi(14)))=3
değişkene atama kısmı cogu zaman formulasyonda buyuk kolaylık ve sadelık sagladıgını bılıyorum ancak bu sekılde kullanımı da legal olmalı değil mi ?[/quote]
Tamamen legaldir...:D Ancak uzun kod satırlarında aynı değişkeni bir kaç kez çağıracaksan ve heleki bir de değişken formülü uzunsa değişken atamak mantıklı...ama bu kadar kısa bir kodda tabiki dediğin gibi yapmakda olur
-
[quote=fXci;204297]Yo yo şo de[/quote]
Bugün çok tasarruflusunuz efeeeem. Kelimelerden kaç harf tassarruf ediyonuz?+.
-
bence bugün güzel trade günü olabilir..bandlar oldukça dar bölgede oluştu.... 15 dklıkda TGG 2 ye çıktı fiyat 350 yken..ve 65000 e düşncede gevşemedi...Sözün özü, new turn on the way..Yukarıda olsa, aşağıda olsa güzel stresiz trade olacak gibi duruyor
[IMG]http://i49.tinypic.com/2w3pzky.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;204302]bence bugün güzel trade günü olabilir..bandlar oldukça dar bölgede oluştu.... 15 dklıkda TGG 2 ye çıktı fiyat 350 yken..ve 65000 e düşncede gevşemedi...Sözün özü, new turn on the way..Yukarıda olsa, aşağıda olsa güzel stresiz trade olacak gibi duruyor[/QUOTE]
astet dathill modunda olmasam sie şöyle güzel bi yol haritasi çizerdim nokta atışlı emme dathill modundayım dürtme beni gayri....
-
[quote=indregandi;204304]64 altına gövde alırsak ve C yi 64 altında kapatırsak ağayı yarı beline kadar çekmişiz demektir, sonrası kolay,.......[/quote]
[IMG]http://i46.tinypic.com/2z3t3kl.jpg[/IMG]
-
-
hay maşellah, çupra gibim düşüyore, demi fx,
-
[quote=fXci;204308]astet dathill modunda olmasam sie şöyle güzel bi yol haritasi çizerdim nokta atışlı emme dathill modundayım dürtme beni gayri....[/quote]
dürttüm gari... çiz gari.... (aman ha adını vob açılımı falan koyma..badem olur analiz sonra....:..:)
-
[quote=mbm;204310][B][COLOR=red]yarıldı...[/COLOR][/B]
ha haahahahh[/quote]
Bu espiriyi daha önce yapmıştım ama yine yapacam müsadenizle...
OOOOOOO kim mosurdu..
Bit mosurdu...
Nere gitti...
Yara gitti...
[B]Yartıl yırtıl mıçta kurtul[/B]...böngül bösenek tas tis fingiili [B]piiiiisss...[/B]
PALAYI EBE SEÇTİM...HA HA HA HA....
-
haydaaaa...SPOT-VOB makasından sonra bir de Uzlaşma-VOB makası çıktı...500 puan uzlaşma makas mı olur**...güncellesinize kardeşim uzlaşmayı..paraları hesapta görelim..para lazım..istihdam sağlayacağım
-
sibop
yo yo şo de
[IMG]http://i49.tinypic.com/2nt9s7k.png[/IMG]
-
ARTUR nerede özledim namussuzu....
bir tilefon edeyim.....ne yapıyor bakayım..
-
[quote=fXci;204316]sibop
yo yo şo de
[/quote]
ka iç, ki ok de mı?:..:
[COLOR=white]Kayfe içip, kipat okumaya devam mı?[/COLOR]
-
herkese merhaba...
825 son kısalar geceki,600 gapanıp,aynu mıktar lonk acılıp onnar da 700 den verıldı...bı terslık olmazsa grafıkler 600 -900 arası bı sure gıt gel yapcam ,nmal durumuna bakıp ona gore major faalıyete geccem deyor..
hayırlı senaslar
-
[quote=indregandi;204304]64 altına gövde alırsak ve C yi 64 altında kapatırsak ağayı yarı beline kadar çekmişiz demektir, sonrası kolay,.......[/quote]
64500 altı C de uyar,
[IMG]http://i46.tinypic.com/11brywl.jpg[/IMG]