-
Biz kapanırken dowun fiyatından kapanısa yaklasık 200 puan asağıda, piyasa long olduguna gore tas catlasın vob da 200 puan aşağıdan açsın, hadı 50 puan da makastan versinler, eder 250 puan, malıyet 975den kısa olduguma gore kafa kafaya kısaları kapatırım demektır, hesaplamada mutabık mıyız sayın astatın.
-
[QUOTE=jerfin;81072]ama kafaları karıştırmayı başardırlar cati... ve hala da karışık aslında.. benim elim gitmedi bugün ek kısa yapmaya, dünkülerle kaldım... yön konusunda kararsız olmasam paramın kalan yarısıyla da basmaz mıydım kısaları bugün..hele asti desen uzun girdi..:..:[/QUOTE]
Yahuu dün akşam 100 grafiklerini koydum.. Geçemiyeceğini adım gibi biliyorum..34.000 üstünde heryerden kısalırım diyorum.. Dow un yüksek açıp düşeceğini de biliyorum.. Sp nin başına gelecek belli zaten.. 7xx lere yolu var..
Ama hakkaten çorba yaptılar kafamı.. .dng
-
[quote=catedral;81083]Yahuu dün akşam 100 grafiklerini koydum.. Geçemiyeceğini adım gibi biliyorum..34.000 üstünde heryerden kısalırım diyorum.. Dow un yüksek açıp düşeceğini de biliyorum.. Sp nin başına gelecek belli zaten.. 7xx lere yolu var..
Ama hakkaten çorba yaptılar kafamı.. .dng[/quote]
Ben sebebını bılyorum, size astatın nazarı değmiş cati hanım. Kursun dokturmenızde fayda var.
-
[quote=tuareg;81082]Biz kapanırken dowun fiyatından kapanısa yaklasık 200 puan asağıda, piyasa long olduguna gore tas catlasın vob da 200 puan aşağıdan açsın, hadı 50 puan da makastan versinler, eder 250 puan, malıyet 975den kısa olduguma gore kafa kafaya kısaları kapatırım demektır, hesaplamada mutabık mıyız sayın astatın.[/quote]
terbiyesiz:..:şımarık.boks.
-
[QUOTE=tuareg;81082]Biz kapanırken dowun fiyatından kapanısa yaklasık 200 puan asağıda, piyasa long olduguna gore tas catlasın vob da 200 puan aşağıdan açsın, hadı 50 puan da makastan versinler, eder 250 puan, malıyet 975den kısa olduguma gore kafa kafaya kısaları kapatırım demektır, hesaplamada mutabık mıyız sayın astatın.[/QUOTE]
sabah 33.600 açılış banko diyorum:)
-
[QUOTE=VOBiX;80949]Dow loto açayım bari 8,074.18[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;80952]8225.25[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;80954]8252 bu da benden olsun..[/QUOTE]
[QUOTE=chn69;80958]8108 nasıl bir tahmin[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;80960][COLOR="Blue"][B]7972[/B][/COLOR] dow kısayımda.dng[/QUOTE]
[QUOTE=parderi;80965]Kısadayım ama DJ - 8168[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;80981]Geceye 34125 maliyetle long...( 4 isabetli işlemden sonra kaşıntı oldu :) Ama "sistemlerin" ve
"istemlerin" hepsi aldaydı hiç utanmıyorum)..
DJ kapanış tahminim: 8241[/QUOTE]
Kraliçemizi tebrik ederiz.
-
[quote=jerfin;81086]sabah 33.600 açılış banko diyorum:)[/quote]
baazı arkadaslar kendılerını yakmakla kalmamıs, moderatorumuzu de etkılemıs, kızcayızın da basını yakmıs, sen ucuz kurtulmussun jerfın. Kutlarım.
-
[QUOTE=catedral;81083]Yahuu dün akşam 100 grafiklerini koydum.. Geçemiyeceğini adım gibi biliyorum..34.000 üstünde heryerden kısalırım diyorum.. Dow un yüksek açıp düşeceğini de biliyorum.. Sp nin başına gelecek belli zaten.. 7xx lere yolu var..
Ama hakkaten çorba yaptılar kafamı.. .dng[/QUOTE]
Demekki işlerini iyi yapmışlar. Seni bile kandırdıklarına göre :p
-
[QUOTE=teo;81058]Hemen müdahale edeyim olaya...
S&P şu an band hareketi yapıyor halen sat yok.
Bizimkisi band hareketi yaptı halen sat yok.
yarın muhtemelen sabah sat verecektir.
Bizde 2 gündür longdan aldığımız karın birazını vereceğiz.Ama neticede kar böyle yapılır.
1000 alırsın 500 verirsin ,net 500 kalır.
Üstelik al da iken de satarak teknik bir hata yapmadık.
neticede kısa arkadaşlara gülegüle 200 puanı harcayınız derken, körü körüne shortta kalmayın,
ucuz atlattınız yarın sabah bir horoz kesin derim... :) heheheh[/QUOTE]
Teo kardeş, Tekniğe, sisteme bakarak aldığım pozlarda yediğim kazıkları yan yana koysan , Fatih köprüsünü geçer. Nerde hata yapıyorum derken tekniğinde kendi hesabımız olduğunu hatırlayıp onada inanmamaya başlıyordum ki tam o sırada bir ay kadar önce market profil olayını açmıştınız. Öyle güzel anlattınki, Yazdıkların sanki benim özetimdi. Şimdi benim sistemim size ait olan MP sistemi.
Bu güne gelince dowda saat bize göre 17,10 dan itibaren yangından mal kaçırır gibi , RSI dikmiş kafasını füze gibi yukarı giderken ne varki dedim. Böylesine mal alıyorlar . + kapatacak dow'da böyle bir havada daha başlangıçta böyle çıkış olmamalıydı. Bu market sahte bir market idi. ve ne var ne yok kısaldım.
Yaptığım teknik açıdan gerçekten hata idi ama MP yorumumca doğru idi.
Her zaman tutmasada eskiye göre daha başarılıyım. Değerli fikirlerinizden faydalandığım siz ve diğer arkadaşlara tekrar teşekkür ederim
-
ben tahmınımı yazmamısım sayın vobıx simdi yazsam olur mu,
misal bence 7950 cıvarı kapatır:)
-
Şu anki görüntüye göre yarınki açılış 33,750.
Biz kapanırken fdow 8112 imiş bakalım sabaha kaç olacak?
-
Eğer pozisyonunuz ağaların yönündeyse iyi kazanırsınız yoksa yedirmezler. Yarın sabah ağalar ne pozisyondaysa ona göre davranırız. Bu durumda formalite gereği biraz eksi açılıp spot ve DAX açılana kadar toplarız gibi duruyor. Yeterince müşteri gelene kadar düşüş hayal. Şimdilik asansör devam ediyor.