[quote=indregandi;204323]64500 altıda C de uyar,
[IMG]http://i46.tinypic.com/11brywl.jpg[/IMG][/quote]
indicim,
Benim renk körlüğüm varda...kavşaklarda ve ışıklarda birde polis koysan olmazmı....:::
Printable View
[quote=indregandi;204323]64500 altıda C de uyar,
[IMG]http://i46.tinypic.com/11brywl.jpg[/IMG][/quote]
indicim,
Benim renk körlüğüm varda...kavşaklarda ve ışıklarda birde polis koysan olmazmı....:::
Enterhasan;
Nisan vade ala geçmiş..Tamam sığ ve yanıltıcı olabilr ama ben sabah Nisan da açtığım taze şortları 725 den kapatarak 600 puanı cebime koyayım....Şubatta YYSD, YYGD...PALA HAMDİNİN 1700 puan teklifini de geri çeviridim..kutuya gideceğim
[QUOTE=excali;204321]ka iç, ki ok de mı?:..:
[COLOR=white]Kayfe içip, kipat okumaya devam mı?[/COLOR][/QUOTE]
aanaayamadım ::: :D
[COLOR="White"]
tabiki devam dathill modu bu bor deel[/COLOR]
Dünkü dibi asagiya gecseydik iyi olacakti...
Biraz daha verin, hatta cok verin:))
Trafikciler spot-30 tırı 64000 kavşağına yola çıktımı...:confused:
[quote=unlimitted;204224]visa reklamındaki vatandaşın pili 1,5537'ye kadar yetti.
olsun, gönüllerin şampiyonu oldu. :..:
herkese günaydınlar, bol kazançlar...[/quote]
bu mesajıma çok alındı visa reklamındaki adam.
1,5564'e kadar tek barda işi bitirdi...
goooooooooooooooooolll! :..::..:
[quote=unlimitted;204331]bu mesajıma çok alındı visa reklamındaki adam.
1,5564'e kadar tek barda işi bitirdi...
goooooooooooooooooolll! :..::..:[/quote]
[B]Gol'den sorumlu Voborsa üyesi selçuklu'dur[/B] bi kerem.. reklamdaki adam da kimmiş..:::
sürekli yukardan uzlaşmaya alışmış beyinler....
şubat uzlaşma 61.xxx olursa ne olur.............
kayıtlara geçelim.............
64500 de tutunuyorum numarasımı çekiyor acaba pela ?
bender bugünde alıcı..
karşı tarafta efg var en iyi satıcı olarak..
[quote=YAVUZHAN;204338]bender bugünde alıcı..
karşı tarafta efg var en iyi satıcı olarak..[/quote]
Vade değişimlerine dikkat et pastaya bakıyorsan.. Diğer vadede genellikle ters işlemleri oluyor..
64,650 kritik nokta.
üstünde kalırsa şortların rahatı bozulabülü...
vade sonu etkisiyle imf haberleri yine gündemde..
Sazan Sistems FLAT.
[FONT=Lucida Console][SIZE=3]Astatin şubat kısaların yarısını 700 den filatlar (histemli)...1600 puana fit olur..1/2 şort devam[/SIZE][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"]O nasıl font Astatin.[/FONT]
arada ufak işlemlerle 66700 den hala kısa devam..(günlüğün sat verdiği yer)..
hedef 10.000 puan ..:)))
[QUOTE=sazan;204345][FONT="Comic Sans MS"]O nasıl font Astatin.[/FONT][/QUOTE]
daktilö yazısına benziir :::
[quote=Astatin;204344][FONT=Consolas][SIZE=3]Astatin şubat kısaların yarısını 700 den filatlar (histemli)...1600 puana fit olur..1/2 şort devam[/SIZE][/FONT][/quote]
karakter jan janlı olmuş patron bide renklendirsen tam süper olacak :D
Gecen Cuma'dan kalan short'ları komple flat'liyorum... Ekrana bakacak zaman bulmakta zorlanıyorum yine... Pala bakarsın ralli yapar ben önlemimi alayım...
[QUOTE=fXci;204347]daktilö yazısına benziir :::[/QUOTE]
saatlik sistemin harika
+.
[quote=abka;204346]arada ufak işlemlerle 66700 den hala kısa devam..(günlüğün sat verdiği yer)..
hedef 10.000 puan ..:)))[/quote]
mart ortasından sonra günlük periyot seçmek için iyibir zamanlama olabilir bu sefer..ekim-kasım hareketi çok çabuk toparlanmıştı..
ancak bu sefer haftalıklar dahi bozuldu ki o yüzden bence hedefi vurabilirsin..
bol şans !
[quote=EMEKDAR;204330]Trafikciler spot-30 tırı 64000 kavşağına yola çıktımı...:confused:[/quote]
bir saldırımı oldu nedir, bağlanamadım, özet,....
cört için,
64500 altında mutlaka kalmamız,
64000 altı ise ballı kaymak olur, rahatlarız,..
[quote=Strategist;204349]Gecen Cuma'dan kalan short'ları komple flat'liyorum... Ekrana bakacak zaman bulmakta zorlanıyorum yine... Pala bakarsın ralli yapar ben önlemimi alayım...[/quote]
not arttıracak başka bir kuruluş kalmadıysa ralli yok artık :D
imf haberlerine kaşarlandığımız için ayrı tutuyorum :::
[quote=sazan;204345][FONT=Comic Sans MS]O nasıl font Astatin.[/FONT][/quote]
[FONT=Lucida Console]kasıt yok vallahi..şöyle oldu....son ctrl-insert kopilediğim şey word den MPR nin son halinin formülüymüş...onun fontu bu..ben graf kopyaladığımı sanıyordum...paste edince foruma baktımki formül :) delete ettim oni..sonra o yazıyı yazdım..fontu korumuş:D:D:D[/FONT]
nisan vade ile spot arası olması gereken(teorik); +800 puandır..oysaki fark -300...
yeni vade tam -1.100 puan altda işlem görüyor...pala ne fiyatlıyor acaba..
[quote=abka;204355]nisan vade ile spot arası olması gereken(teorik); +800 puandır..oysaki fark -300...
yeni vade tam -1.100 puan altda işlem görüyor...[COLOR=red]pala ne fiyatlıyor acaba..[/[/COLOR]quote]
[FONT=Lucida Console][SIZE=3]Cep telefonu[/SIZE][/FONT] :..::..::..:.dng.dng
[quote=YAVUZHAN;204353]not arttıracak başka bir kuruluş kalmadıysa ralli yok artık :D
imf haberlerine kaşarlandığımız için ayrı tutuyorum :::[/quote]
yavızım bu imf haberlerinin, 9 kez olmasının, gün hafta olmasının, üstüne 5 hafta yemesinin maksadı belli, ky yi tokatlamak, hem long olanları hem short olanları, varsa kazananlrın elndeki avucundakileri almak, kasaya koymak, borsada biz ne yapıyoruz, yaptığımız tasarrufu değerlendiriyoruz, tasarrufu kimden sağlamışız, aldığımız ücret veya kazanımlarımızdan, işte burada kasaya göre sanki bizim tasarruf etme hakkımız yok, bu nedenle tokatlamak istiyorlar, örneğin koyun sürüsü aralarındaki en güzel koça bile sahipleri bir gün kesilecek gözüyle bakarlar, bizede öyle bakılıyor, dolayısı ile imf bir yol kazasıdır böyle bakıp doğru analizimiz neyse onu uygulamak sağlıklı olan, s&p de yol kazasıydı, dün un limit söyledi, 11 tane bu cins haber yaşamış, 9 u na ters yakalanmış, çok normal,.....
[quote=YAVUZHAN;204353]not arttıracak başka bir kuruluş kalmadıysa ralli yok artık :D
imf haberlerine kaşarlandığımız için ayrı tutuyorum :::[/quote]
heh, bizim piyasaya ralli için not artırımı lazım sanki. :D
ulem sadece bu forumdaki bizim piyasaya yönelik "ne oldu bi haber mi var" soru cümlelerini art arda yazsak burdan aya yol olur beaa..!! :..::..:
metastockta semboller nerde saklanıyore ? yani hangi klasörde.. kendi sembollerimi ekleycemde bilen varsa şeyettiriversin baa :::
xibov saa diyorem gelinim sen [B]anna[/B] :::
[quote=fXci;204360]metastockta semboller nerde saklanıyore ? yani hangi klasörde.. kendi sembollerimi ekleycemde bilen varsa şeyettiriversin baa :::
xibov saa diyorem gelinim sen anna :::[/quote]
Xibov u alert etmek için PM atman lazım..PM si olduğuna dair uyarı maili, açık tuttuğu mailine gidecek...onu görüp yanıt yazacak falan...:D:D
ayrıca onun adı xibov değil, BOGOTA:..::..:
bu şarkı bizim palaya yazılmış
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=4812670017326745140[/URL]#
Kapattım shortları az dinleneyim
astetom kalan kısalarını da 625 den filatlar.... izlemeye geçer
65175 e stop yazıp ekrana ara veriyorum zira histemim kapat diye pres yapmaya başladı :)
pala beklemede ky nereyi istiyor ona bakıyor..
visa-man'in bütün derdi golü atmakmış. :..:
dün ve bugün nisan sözleşemesinden karşılıklı bol miktarda sözleşme açmış yabancılar
velhasıl martta yeni oyunlar bizi bekliyor..
[quote=YAVUZHAN;204367]65175 e stop yazıp ekrana ara veriyorum zira histemim kapat diye pres yapmaya başladı :)[/quote]
histemi kapat :p
[quote=unlimitted;204371]visa-man'in bütün derdi golü atmakmış. :..:[/quote]
Senin diline düştü. Yandı visa-man.dng