ula bu Ruslar bile %4.3 falan yapmış max..Ruslar bile böyleyken bizimkilerdeki bu fuhuş bu tecavüz isteğinin arkasındaki motivasyon ne ola ki..ehehehe
Printable View
ula bu Ruslar bile %4.3 falan yapmış max..Ruslar bile böyleyken bizimkilerdeki bu fuhuş bu tecavüz isteğinin arkasındaki motivasyon ne ola ki..ehehehe
[QUOTE=macide;461947]teminatlar düz 1000 tl olur artık :) bist düşerken teminatlar da düşmeyince gıllanmıştım :)[/QUOTE]
yeni sistemde teminatlara nereden bakılıyor yahu?Takasbank'tan span parametre dosyasını kontrol ediyorum arada ama..:confused:
Bi açıklığa gavuşturamadık şu konuyu :cool:
ee abi şimdi bu fed, ben bedeiyen alıma devam etcem demedi değil mi... bakıyordum usdtry de de gıpraşma var..üzgünüm kapanışta 100,100 lerden 2 porsiyon şortladım.. Allah şort kontratların günahını affetsin..amin..ikinci seans bankaların ilk tavanlarının altında açılmasını umuyorum...
tavan kapatmayan banka kaldı mı?
[quote=excali;461996]tavan kapatmayan banka kaldı mı?[/quote]
isc, ykbnk kedüüüüü
ya şu fed açıklamasının detayını bilen dinleyen var mı? abiler, biz para basma makinaları bozulana ve yenisi yetişmeyene kadar para basacaz tahvil alacaz mı demişler yoksa şimdilik daralmaya gitmiyoruz mu demişler..oy memişler...mayısda daralacağım diyen memişler, şimdi böyle demeden önce ne yemişler de demişler
[quote=Astatin;461934]hadi son 1-2 haftayı geçtim....ama dün fed kararı açıklanmadan önceki iki saatte xauusd de ve eurusd deki hareketlere bakar mısınız bi... :) birileri biliyor..her zaman..herkesten önce[/quote]
Bilmesine gerek mi var? Piyasayı sürecek gücü olanlar için Birilerinin ne dediği mi, yoksa para kazanmak mı önemli?
[quote=Astatin;462003]ya şu fed açıklamasının detayını bilen dinleyen var mı? abiler, biz para basma makinaları bozulana ve yenisi yetişmeyene kadar para basacaz tahvil alacaz mı demişler yoksa şimdilik daralmaya gitmiyoruz mu demişler..oy memişler...mayısda daralacağım diyen memişler, şimdi böyle demeden önce ne yemişler de demişler[/quote]
Estetük,
dahvil alımlarını henüz azaltmıyor. Ama bu azaltmayacağım anlamını taşımaz. Ayrıca ekonominin de desteklenerek ayakta tutulduğunu göstermez mi? Ama piyasa beğendiyse, bana uydu...:::
üvvv.
RMI Extra---
[quote=excali;462004]Bilmesine gerek mi var? Piyasayı sürecek gücü olanlar için Birilerinin ne dediği mi, yoksa para kazanmak mı önemli?[/quote]
o kadar da deeeeeel.dng adamın elinde bir hikaye olmalı ki alıcı/satıcı bulabilsin...misal dün 20b usd azaltıyoruz dese fed, bugün %10 yukarıyı yapacak yürek hangi by de var? dünyanın malını verirler adamın eline, tabandan çıkamaz..hikaye olacak hikaye..gel gel yapacak gorku salacak bir hikaye...bir de hikayeyi önceden bildi mi değmesin keyfine..ayrıca xauusd ve eurusd ye bak..sadece vob u demiyorum..açıklamadan önceki saatlerde eurusd ve xauusd hareketlrine bak..biliyorrrrrrrrrrrrrrrlaaarrrrrrr
100 pinden tavanvaya TESTLİK 1 vagon daha ekledim...
[quote=Astatin;462011]o kadar da deeeeeel.dng adamın elinde bir hikaye olmalı ki alıcı/satıcı bulabilsin...misal dün 20b usd azaltıyoruz dese fed, bugün %10 yukarıyı yapacak yürek hangi by de var? dünyanın malını verirler adamın eline, tabandan çıkamaz..hikaye olacak hikaye..gel gel yapacak gorku salacak bir hikaye...[/quote]
Dörkiya'da her dayim şortçu yok mu?:D
-Dörkiya'lı Şortçu Astatin-
[quote=excali;462013]Dörkiya'da her dayim şortçu yok mu?:D
-Dörkiya'lı Şortçu Astatin-[/quote]
reca ederim...her daim değil...neve rlong olabilir ama always şort değil...boks. ama always talk:rolleyes:
200 den de ex-tra şort..etti 3..Allah günahlarını affetsin..böğğüü
[quote=Astatin;462014]reca ederim...her daim değil...neve rlong olabilir ama always şort değil...boks. ama always talk:rolleyes:[/quote]
The ROCK MAAANN???
yaw bu arada, dibinden bu yana 22000 puana yakın yapmış.. neredeyse 2,5 gontrat bıhar mesafesi..piiuu.. 3 e tamamlamasın hacı bu...böğğüü
Bu arada
GARAN:9.30 (+%13.6)
%13.6 garan primi bugün haricinde oldu mu hiç?
haydi hayırlı traşlar..
Estetük,
Bugün HACİM REKORU kırılabilir...:::
astinin çağrısıyla ayaklandı partizan...hehehehe
hımm 800 puanı alıp "%10 yükseliş olan günde şorttan para kazandım demenin havası" ile kenara mı çekileyim yoksa "kedü ile farklı yönlerde tren yarıştırmaya devam mı etsem"...bilemedim
Lafınızı bölüyorum emmeee, sayın vulkanlı bi bahar mısınız ; [url]http://www.youtube.com/watch?v=A6STlxPrwJE[/url] :D
DOMBIRACI Estetük Efendi, "dombıra dombıra" adlı şarkısını süylerken....dng.dng
[IMG]http://24.media.tumblr.com/923d52dd55d3f13e2f88c59767ea0a16/tumblr_mnr48uMVqN1rfcmtxo1_500.jpg[/IMG]
hayda atilla mayda..kedü yine saldırıyor..du bakali
[QUOTE=excali;462026]DOMBIRACI Estetük Efendi, "dombıra dombıra" adlı şarkısını süylerken....dng.dng
[IMG]http://24.media.tumblr.com/923d52dd55d3f13e2f88c59767ea0a16/tumblr_mnr48uMVqN1rfcmtxo1_500.jpg[/IMG][/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv
[quote=flexy;462025]Lafınızı bölüyorum emmeee, sayın vulkanlı bi bahar mısınız ; [URL]http://www.youtube.com/watch?v=A6STlxPrwJE[/URL] :D[/quote]
Fileks,
Buna kılıf aldın mı?.dng
vay kedi vay..
[IMG]https://i.chzbgr.com/maxW500/4746714880/h2D246B07/[/IMG]
[quote=excali;462022]Estetük,
Bugün HACİM REKORU kırılabilir...:::[/quote]
yeesss....buradan yukarı/aşşa 1 KBM..... çalışır sonrasında..
ex..bu hafta ballı haftan o yüzden san asorayım... BJK-GS maçı ne olur
Garanı almayanı dövüyorlar galiba.
Isır bakalım, tırmala bakalım, gontratları al bakalım, sütünü iç, yumağını sür delikanlı kim bakalım..hehehe..pek uymadı ama olsun.. kedü ye ithaf açısından
way arkadaş...tamam mı devammı günü..hacim gorkunç :) (ex), hacim gaçınılmaz.. 100300 den bir parti daha vurdum..etti 4.... kavga gorkunç, kavga gaçınılmaz
[QUOTE=excali;462029]Fileks,
Buna kılıf aldın mı?.dng[/QUOTE]
bunun kılıf görünmez biliyin mi :p
Filex,
Bu arada aklıma geldi...Abi şu 82000 lerde parasal daralma yapacaktık,hatırlatsan iyiydi..hatırlatmadın..şimdi ben hatırlatıyorum hep..
buralarda oyalanırsa randırma riski artar...çok oyalanmamalı..hızla bi 99200 ler görmelii..eğer düşecekse
[quote=Astatin;462031]yeesss....buradan yukarı/aşşa 1 KBM..... çalışır sonrasında..
ex..bu hafta ballı haftan o yüzden san asorayım... BJK-GS maçı ne olur[/quote]
beceka daha şanslı bence...
Estetük,
Bu fiyatlardan , Pala'dan başka kim alır, sence?
[quote=excali;462039]Estetük,
Bu fiyatlardan , Pala'dan başka kim alır, sence?[/quote]
çok tehlikeli soru:o 79000 lardan paladan başka kim satmaya cesaret edebilir sorusunun yanıtı neyse bununki de o....
belki de alıyordur bilemem ama, bakış uygun değil yani bence..o zaman uzaya kadar gitmemiz lazım...belki de gideriz o da ayrı konu
[quote=excali;462012]100 pinden tavanvaya TESTLİK 1 vagon daha ekledim...[/quote]
[quote=excali;462039]Estetük,
Bu fiyatlardan , Pala'dan başka kim alır, sence?[/quote]
misal:::
[quote=Astatin;462040]çok tehlikeli soru:o 79000 lardan paladan başka kim satmaya cesaret edebilir sorusunun yanıtı neyse bununki de o....
belki de alıyordur bilemem ama, bakış uygun değil yani bence..o zaman uzaya kadar gitmemiz lazım...belki de gideriz o da ayrı konu[/quote]
Bist100'de Hacim 5 Milyar TL'yi geçti...:eek:
[quote=Astatin;462041]misal:::[/quote]
testlik alım , o. ;)