[quote=jerfin;81101]sende asena dan beter oldun be reco... güzel kıvırıyorsun.kom[/quote]
Ne alaka? sen alakayı söyle ben üzerine çay demlerim.
Printable View
[quote=jerfin;81101]sende asena dan beter oldun be reco... güzel kıvırıyorsun.kom[/quote]
Ne alaka? sen alakayı söyle ben üzerine çay demlerim.
Benim tahminimce de ilk yarım saat 33700-33900 bandında geçer.
Sonra borsanın açılmasıyla birlikte dün gördüğümüz en düşük 33,575 e gerileriz. Bundan büyük bi düşüş beklemiyorum.. Gene de 700 puan yapıyor..
Eğer sözünü ettiğin şey mersı yi savunma durumu ise, orada da alaka yok, ben sadece moderatörü astatıne karsı kıskırtmaya calısıyorum.
[QUOTE=parderi;81099]Yarınki açılış görüşünüze katılıyorum.Gaplı eksi açılırsa mutlaka kapatacaktır. Ama az bi eksi ile açarsa aşağıya daha yolu var demektir.[/QUOTE]37150den düşerek gaplı açılmıştık o zamandan beri 36500 üstünü görmedik. 650 puanlık nerdeyse %2lik bir boşluk hala duruyor orada. Daha yukarıda nie boşlukalr var. Her boşluk ertesi gün dolmak zorunda değil. Kendinizi buna göre şartlamayın bence.
anasayfada seçim anketi var sağ altta daha 34 kisi katılmıs
[url]http://www.voborsa.com[/url]
[QUOTE=gacırt;81103]hexen babayı tanımıyosun galiba :D[/QUOTE]
aaa hexen babanın başarısı tartışılmaz... her bi arkadaşımızın başarısı ayrı.. cati teknikte süper, asti yurtdışı piyasaları isabetli yorumluyor, bay sazan EW de mükemmel... daha aklıma gelmeyen bir sürü arkadaş... ama piyasayı ''okuma'' konusunda sn SEREN gerçekten çok başarılı..
[quote=jerfin;81112]aaa hexen babanın başarısı tartışılmaz... her bi arkadaşımızın başarısı ayrı.. cati teknikte süper, asti yurtdışı piyasaları isabetli yorumluyor, bay sazan EW de mükemmel... daha aklıma gelmeyen bir sürü arkadaş... ama piyasayı ''okuma'' konusunda sn SEREN gerçekten çok başarılı..[/quote]
reca ederim..ben en iyi avatar yorumlarım.kom
[QUOTE=tuareg;81100]yok yok, bir başkası onu yoldan cıkarmıstır,[COLOR="Red"] kendılerı ağır kitle diye biliyorum[/COLOR], bir başkası kanına girmese durduk yere neden poz değişsin.[/QUOTE]
buradaki ağır kitle iması kimin için reco...dng
[quote=jerfin;81097]diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar ama burada traderlik açısından sn. SEREN i tek geçerim:)[/quote]
Ben de Astatini tek geçerim farklı birşeyler var bu adamda fakat blmyorummm ne olduğunu :D Astatincim bu cümleleri yanıtsız bırakmazsın ve bir jest yapıp dolar-altın tavsiyesi verirsin artık :D Yarın erkenden dolar ve altın satacağım :) Bence düşecekler :)
[quote=jerfin;81114]buradaki ağır kitle iması kimin için reco...dng[/quote]
Sık pozısyon değiştirmeyen, hexen babanın ağır kitlesi,
ya da ben senın esprını anlayamadım:(
[quote=mersiyk;81111]anasayfada seçim anketi var sağ altta daha 34 kisi katılmıs
[URL]http://www.voborsa.com[/URL][/quote]
34 fazla bile olmuş..tahmin ediyorumki ana sayfaya hemen hemen hiç kimse bakmıyor, doğrudan foruma giriyor...anket tasarımı kötü, dikkat çekmiyor:D anket topik olarak varken geceyarısı pazar bile 30 kişi oy kullanmıştı..ama siz anketi taşırken o oylara da reset attınız..yani oy kullanmış olanlar o akşam hala oy kullanmış olduklarını sanıyorlar..eüzü...........alla alla.. benmi öğretcem bunları koskoca siteye.komelinizdeki dataya ben mi miningyapcam kardeşim..elemanım olsanız hepinizi işten atardım haaa :)
[quote=hexa;81115]Ben de Astatini tek geçerim farklı birşeyler var bu adamda fakat bilmiyorum ne olduğunu :D Astatincim bu cümleleri yanıtsız bırakmazsın ve bir jest yapıp dolar-altın tavsiyesi verirsin artık :D Yarın erkenden dolar ve altın satacağım :)[/quote]
hemen :) 1.2848 eurusd alış..40 pips hedef..hanya batıda, konya doğuda :)