Histemli flatte yine pişman olaağım galiba ama du bakalım
Printable View
Histemli flatte yine pişman olaağım galiba ama du bakalım
[quote=Astatin;204465]bu bandı hiç kullanmıyor olmaktan bile daha kötü etkiler sistemi :)..band yatay piyasadan kurtulmak için (band içinde peş peşe gelen zararlı sinyaller) kullanılıyor...sen de diyorsunki yok tam tersine, onlara uysun, karlı kapanıyorsa uymasın.boks..boks..kom:D[/quote]
:( bu biraz da sistemin karakterine bağlı. eğer bant içi gelen sinyallerin önemli bir kısmı kardan erken çıkmana neden oluyorsa pozitif bir getiri sağlayabilir diye düşünmüştüm.
bide matriks resmisini koyimde biyeri şişmesin
sibop 13.59 kapanışı
[IMG]http://i47.tinypic.com/24e9p1l.png[/IMG]
[quote=Javacheff!;204473]:( bu biraz da sistemin karakterine bağlı. eğer bant içi gelen sinyallerin önemli bir kısmı kardan erken çıkmana neden oluyorsa pozitif bir getiri sağlayabilir diye düşünmüştüm.[/quote]
patron..band dediğin 600-700 puan ortalama genişlikte oluyor...bu kadarlık bir bantta oynayan fiyatın karlı sinyal ürettirebilmesi zor...ama yatay piyasa sistemleri dediğin gibi iş yapabilir senin deiğin gibi..üst banda yaklaşınca sat alt banda yaklaşınca al gibi v.s.:):)..yani bandı başka bir amaç için kullanmış olursun...ama bence üzer
uzamak ıstıorum.....noolur tutun benı.........
ULA PALA..ne pis adamsın yaww..hayrına 300-400 puan alda yukardak şortlayak daaa
[quote=Astatin;204477]ULA PALA..ne pis adamsın yaww..hayrına 300-400 puan alda yukardak şortlayak daaa[/quote]
Sen al da , biz şortlayak lem:::
[quote=excali;204478]sen al da , biz şortlayak lem:::[/quote]
:) :) :)
675 yine şort **..bunun tepeceği yok..histemin **
astatin patron, yok ben tam tersi kardaki poza dokunma mantığıyla öyle bir fikir cortlattım ama bu sefer de senin haklı olarak belirttiğin gibi bantın asıl fonkisoyunu kayboluyore. ama dediğim gibi sistem grafiği süperden şahane duruyore. tekrar tebrikler +.
hah **..taban ol geber daa..ehuheuhe
[quote=Astatin;204482]hah **..taban ol geber daa..ehuheuhe[/quote]
ı ıh daha değil patron. :..:
[quote=Javacheff!;204481]astatin patron, yok ben tam tersi kardaki poza dokunma mantığıyla öyle bir fikir cortlattım ama bu sefer de senin haklı olarak belirttiğin gibi bantın asıl fonkisoyunu kayboluyore. ama dediğim gibi sistem grafiği süperden şahane duruyore. tekrar tebrikler +.[/quote]
eyvallah şef...:o:o:o
Short'lar 575'den flat... Tekrar full flat'deyim... Az önce çizip buraya attığım desteklere yapıştı yine... Biraz aşağı kayarsa tekrar full short'a geçmek üzere stand-by moduna aldım kendimi...
[quote=unlimitted;204483]ı ıh daha değil patron. :..:[/quote]
olsun olsun **.....
bu aralar Limit-EXX diyalogları göremiyoruz nnoldu aranıza kaar gedi mi girdi..:..::..:
exx, çekirdek va mı?
Garan 6,10-6,15 olmuş, iyidir, 6,00 altına sarkmadan düşüş durmaz diyorum, en küçük periyodlarda al sinyaline itibar etmek yanıltabilir, bu garan çıkacaktıda neden düştü? çünkü yukardan malı kitlediler, hemde eşek yüküyle alışlar ve para girişi olduydu hatırlarsanız:)
62350 ile 66800 günlükte yeni bandımız, [COLOR=red]yalan [/COLOR]olmadan 66800 artık traş durumunda, yani sohbetlerde cacık olsun diye kullanılabilir, bu 66800 den bir iki gün içinde ikinci bir baskı yiyeceğiz ve bu baskı bizi 62 350 çizgisine itecek, işte bu durum gerçekleştiğinde 62350 ile 64000 arasında bir zevişme yaşayabiliriz, neticede 62350 nin kırılması bize 57-59 bandını aralayacak, tavsiyem devamlı cört tutarak, 500-1000 puvanlik marjolarda yukarıdan ağayı aşağı doğru omuzuna depmek sureti ile itmek, kolay gelsin,..
nisan vade ilk bir iki gününde long kışkırtılabilir, coni faizi artmaya başladı artık bunu 9 ay içinde olması bekleniyordu, fed 3 ay önceden bunu yaptı, bu önemli,......coni yenni bir çocuk dünyaya getirdi, allah anlı babalı büyütsün ve çocuk şu anda küvözden yeni çıktı, o yüzden gözü gibi bakacaklar ve aşırı py dalgalanmalarına izin verilmeyecek, bu çünkü geriye dönüşü yoktur, sanıldığı gibi coninin kriz görüp raydan çıktığı felan yoktur, yolun sonuna gelindiğinden, 5-10 sene önceden çizdikleri proceksiyon şu anda devreye konmuştur, aslında çocukta yoktur ama algılamayı etkileme adına, buna yen çocuk demektedirler, ve bu yeni çocukla yeni dünya düzenine oynamaktadırlar, aslında yeni deyil eskiye devam edilmektedir ama bu işin sırrı algılama değiştirmek ve umut pompalamaktır, .....
[quote=unlimitted;204483]ı ıh daha değil patron. :..:[/quote]
Niye? Water-man daha gelmedi mi?
ve uzadım...beni durdumadınız...575 ten uzun ...ya allahhhh...
[quote=Astatin;204486]olsun olsun **.....
bu aralar Limit-EXX diyalogları göremiyoruz nnoldu aranıza kaar gedi mi girdi..:..::..:
exx, çekirdek va mı?[/quote]
lem siz de muhabbet ediyoz, yiyceniz şimdi azarı diyonuz, etmiyoz, diyalog görmüyoz diyonuz.
karar verin daaa! :..:
ex'i severim. kara kedi giremez aramıza. :)))
Geçen hafta bu seviyelerin üzerinde spota giren paranın 300 tirlyon olduğunu hatırlayan varmı?
[quote=Astatin;204486]olsun olsun **.....
exx, çekirdek va mı?[/quote]
Olma mı? Dünden beri çitliyom.
[quote=unlimitted;204491]lem siz de muhabbet ediyoz, yiyceniz şimdi azarı diyonuz, etmiyoz, diyalog görmüyoz diyonuz.
ex'i severim. kara kedi giremez aramıza. :)))[/quote]
Denizde gara gedi ne arar lem. Arasada sen yirsin onu zatem:D
[quote=ATHLON;204490]ve uzadım...beni durdumadınız...575 ten uzun ...ya allahhhh...[/quote]
adaş geciktin. 525'ten beklerdim. :D
asıl uzun poz €/[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]¥. [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]üyle bi yerinden yakalamışım kiiiiii, grafta o nokta yok desem yeridir. :D[/SIZE][/FONT][/FONT]
[quote=unlimitted;204491]lem siz de muhabbet ediyoz, yiyceniz şimdi azarı diyonuz, etmiyoz, diyalog görmüyoz diyonuz.
ex'i severim. kara kedi giremez aramıza. :)))[/quote]
karar verdik daa...o şekil devam edelim..yani muhabbet edin, arkedaşlar yiyceniz lem azarı desinler size, sonra susun bu sefer ben niye konuşmuyonuz diyeyim..beyle kara verdik::::::
64 üstü. hmm.
döçe'nin 1000 kontrat kapatması ile,döçe terse geldi naraları.
ve dahi panikle şort kapatma furyası.
hmmm bu işe yarar...sevdim bu senaryoyu. hmmm :::
[quote=Astatin;204496]karar verdik daa...o şekil devam edelim..yani muhabbet edin, arkedaşlar yiyceniz lem azarı desinler size, sonra susun bu sefer ben niye konuşmuyonuz diyeyim..beyle kara verdik::::::[/quote]
bey kim :D:D
may last posiyşın det konteyns sam emaunt of uzuns iz dedikeytıd tu may adaş..:))
Pozisyonun var mı derdin var... Flat'im rahatım...
Ne zaman tekrar dertlenirim? 800'ün üzerine çıkar ve tutunur, 500'ün altına düşer ve kalır, o zaman derdim başımdan aşar...
- makasa dikkat edilmelidir,.......- 500 puvan, bu anlamda H.O yereleri cört için uygun yerelerdir, ağa aşağıdan kısa açtırmaktadırki büyük kalın suni barlarla verdiklerini, kasaya geri alsın,.......
[quote=ATHLON;204499]may last posiyşın det konteyns sam emaunt of uzuns iz dedikeytıd tu may adaş..:))[/quote]
walk beah my namesame, who catch you.
TR: yürü be adaş, kim tutar seni! :..:
[quote=unlimitted;204498]bey kim :D:D[/quote]
Beyza...kısaca bey:..::..::..:
[quote=Astatin;204503]Beyza...kısaca bey:..::..::..:[/quote]
Beyza kim?:..::..:
[quote=unlimitted;204502]walk beah my namesame, who catch you.
TR: yürü be adaş, kim tutar seni! :..:[/quote]
:))...
[quote=excali;204504]Beyza kim?:..::..:[/quote]
ehuehueuehue bu süperdi :D
Ulem şimdi uzuna geçtim desem çakarlarmı ki?:)
[quote=excali;204504]Beyza kim?:..::..:[/quote]
Beyzahide...kısaca Beyza:D
lem 15 dakıkalıkda TGG yine 2 ye çıktı..Mana belli, ya az yukarda al verecek yada aşağıya bi küskü daha geliyor..new turn on the way
depcek galiba..hehe..tepemiyo..
taze şortlamış şortinatör arkadaşlarım dikkatli olsunlar derim.
önemli pariteler desteklerinden tepmeye hazırlanıyor gibi gördüm.
66dan şortlayanlar. dağılın lem ne işiniz var ekran başında. :D:D