34.175 SHORT lar 33.650 şutingen...istediği yere gitsin...
kalanlara bol şans!
Printable View
34.175 SHORT lar 33.650 şutingen...istediği yere gitsin...
kalanlara bol şans!
[quote=hexa;81172]Herkese günaydın, üçkağıtçı Dow'a da günaydın :D Astatin dolar spotta en fazla kaç görür 1.650 görür mü? Altın 900 üstünde kalmakta ısrar ediyor tırmanır mı? Eur-Usd daha da iner mi? Çok kısa cevaplar istiyorum yorulma :D[/quote]
Hayır, Sanmam, Olabilir
[QUOTE=cırcır;81123]fazla al-sat yapmayan ağır kitleyse ben bu tanıma uyuyorum. kötü bişeyse söyleyin yani[/QUOTE]
yok cırcırım, ben memnunum ağır kitle olmaktan..:) en az stres=en yüksek getiri peşindeyim.+.
33.625 den FLAT...
günaydın.kolay gele..
sistem al da..longcover bile yok..
bu arada dolar ın da değer kaybetmesi de ayrı bi ilginçlik bu havada
[quote=jerfin;81177]yok cırcırım, ben memnunum ağır kitle olmaktan..:) en az stres=en yüksek getiri peşindeyim.+.[/quote]
ağır kitle olmak sorun yada kötü bişiy değil...hareketi belli ağır kitle olmak kçtü bir şey..
BAY SAZAN,
Kamtu informeyşın desk plizz...Gurt taburlarının niyeti ne yöndedir şehzadem?
sistemlerin çogu sat vermiştir..en azından[B] daha önce [/B]takip ettiğim 5 dak. sistem açılışda direk sat verdi..
[QUOTE=abka;81169]cidden ben rüyamı gördüm..dün forumda ,abd de soruşturma açıldıgından bahsediyordu..şimdi herhangi bir haber göremiyorum..[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;81017]Dow a ne oluyor boyle.. fbı eskı baskanları gozaltına mı aldırmıs?[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;81022]Gerenimo operasyonu kapsamında kimi bulsa almaya başlamışlar.
Obamanın ekibindeki adamların geçmişi karanlık çıkmış.[/QUOTE]
smiley koymayınca olayın şaka olduğu anlaşılmamış. Gerçi Asti Gerenimodan anlamış. :..:
[QUOTE=marakes;81173]günaydın..33700 ıyı actı gayet[/QUOTE]
Makas eksiye geçtiği için spotu bekleme hareketleri bunlar. 10:00dan sonra netleşir. şimdiki hareketler aldatmasın.