[quote=VOBiX;81185]smiley koymayınca olayın şaka olduğu anlaşılmamış. Gerçi Asti Gerenimodan anlamış. :..:[/quote]
yok ben reco dan anladım..reco yazıyosa kesin geyiktir:..::..:
Printable View
[quote=VOBiX;81185]smiley koymayınca olayın şaka olduğu anlaşılmamış. Gerçi Asti Gerenimodan anlamış. :..:[/quote]
yok ben reco dan anladım..reco yazıyosa kesin geyiktir:..::..:
günaydın,kolay gelsin,sabırlar dilerim......
[quote=abka;81180]sistem al da..longcover bile yok..[/quote]
[quote=abka;81184]sistemlerin çogu sat vermiştir..en azından[B] daha önce [/B]takip ettiğim 5 dak. sistem açılışda direk sat verdi..[/quote]
Bay ABKA,
Bir kişinin iki nickle yazdığını duydumda, iki kişinin bir nickle yazdığını ilk defa görüyorum:..:
Şaka bir yana, gap sonrası fiyat stabil, fiyata geç tepki veren bir sisteminiz olsa gerek..Olumsuz olduğu için demiyorum..Hareketi az ağır yani...
[QUOTE=Astatin;81189]Bay ABKA,
Bir kişinin iki nickle yazdığını duydumda, iki kişinin bir nickle yazdığını ilk defa görüyorum:..:
Şaka bir yana, gap sonrası fiyat stabil, fiyata geç tepki veren bir sisteminiz olsa gerek..Olumsuz olduğu için demiyorum..Hareketi az ağır yani...[/QUOTE] 5 dak. sistem geçmişte kullandım..5 dak. sistem sabah direk sat verdi....ama şuanda kullandığım sistem 15 dak lık. hala al olan bu...[B]ama parametreleri yüksek olduğundan agır hareket ediyor.[/B]..ama kazancından gayet memnunum.. [B]ayda ortalama 6-9 pozisyon alımı gercekleşiyor....[/B]
33600 daki son duruşu,yıkılır az sonra...[B]bence...[/B]
py can çekişiyor
dünkü fütursuz alışlarından sonra
selam millet, herkes ayu mu olmus? bu hic hos olmadi, hem de hicccccc.:..:.
PY yenilmez vatan bölünmez !!!!! Ya acaba ben mi yanlış biliyorum..PY dediğinizde bir trader nihayetinde..Sadece parasının gücüyle poz. ayarlamak konusunda avantajı var..O da alır satar, zararına satar daha aşağıdan alır bi daha satar falan falan...Yani PY yi sadece bir yönün manyağı olarak görmek kısa vadeli trade edenler için, yanlış sonuçlara vardırabilir
günaydın 33600..pivot ...yukarı tepkiler satış fırsatı.....ilk tepki 33900..e kadar olabilir...
33500 .ün altı 32850....
teknik plan......tepkinin 20 dakika içinde gelmesi gerek...daha fazla 33600..tutmaz....
bu takdirde aşagı hedefler test edilir..............
[QUOTE=chn69;81192]py can çekişiyor
dünkü fütursuz alışlarından sonra[/QUOTE]
Hayvanlar alemindne bir canlı avını alt edebilmek için güçsüz ya da ölü numarası yaparmış. Avı yaklaşınca da işini bitirirmiş.
.boks.[quote=nunu;81193]selam millet, herkes ayu mu olmus? bu hic hos olmadi, hem de hicccccc.:..:.[/quote].boks.
Kıvırtma bakiim sen öyle...Az sonra artıya geçicez..görürüm seni:..::..::..:.boks.:cool:
[quote=Astatin;81194]PY yenilmez vatan bölünmez !!!!! Ya acaba ben mi yanlış biliyorum..PY dediğinizde bir trader nihayetinde..Sadece parasının gücüyle poz. ayarlamak konusunda avantajı var..O da alır satar, zararına satar daha aşağıdan alır bi daha satar falan falan...Yani PY yi sadece bir yönün manyağı olarak görmek kısa vadeli trade edenler için, yanlış sonuçlara vardırabilir[/quote]
Çok doğru, zaten piyasayı bu seviyede açanda, açılışda daha fazla inmemesi için kademelere alışları yazanda PYler